Crystal Palace

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Gondolom van egy hatar. 1-ert vettek, de feltornaszta az arat legalabb 3-ra. Mivel szukseguk van ra, azt mondom 5-ert elengednek. (Persze ez feltetelezes, nem Bobby fiuval beszeltem errol tegnap a pubban :) )

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Taranov
Vagy még kevesebbért is :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Eladna o 10-ert is. De mivel az Aston Villa kerete 20 milla...

nemmondtam hogy annyit ér csak hogy robson ennyt kér érte!!!!!

Rudee
20 millió nem az értéke, csak ennyiért engednék el.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hát a font az kb. 300forint az euro pedig 240-250 úgyhogy nemsok különbség!!!!
de sztem ez irreállis ár 1 ilyen új játékosért még nem mérték fel a teljes tudását!!! az durva hogy a fraditól kb. 1M fontért vették meg és most az ára elvileg 20x osa!!!!!!

az arsenal azér nem fogja sztem megvenni a királyt mer nem vállalhat fel akkora kockázatot hogy 1 olyan lapust megvegyen aki 1 bajnokságban 40-60 gólt bekapott!!! lehet hogy ez a védelem hibája sõt biztos de ez akkoris bibi!!!!! azér kell egy középcsapatba menni hogy ott bizonyítson mer ott 1 viszonylag jo védelem áll elõtte

forza milan
ja

Taranov
Mondjuk ennyi erõvel az Arsenal is megvehetné Királyt, bár még biztosan nem elég híres.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
:D
Roberto Carlost meg 30M-ért akarta megvenni anno a Chelsea. Csak azt nem tudom, hogy Euroban vagy Fontban.

Serpa
20M fontot

szép suma.

sztem

ha kiesik a cp akkor sztem királyt elfogja vinni 1 középcsapat mivel sztem a Manu v az Arsenal 1 középcsapattol fog venni kapust és oda annak a helyére is kell valaki!!!!!!

gera sztem ha kiesik akkor marad, de ne legyen igazam, amúgy meg Robson az Aston Villától 20M fontot kért Geráért!!! (és ez most nem volt elírás)

forza milan
sztem

forza milan
ebként azt olvastam,hogy gerát nem naon akarja engedni a wba.sztem a cp királyt mégugyse.ez érthetö is.

forza milan
gera maradna szted az angol 2. osztályban?

nyertek is!!!!!
számomra kicsit sajnálatos módon mert, én inkább a wba-nak szurkolok hogy benn maradjanak mer királynak sztem nagyobb esélye van hogy elkerüljön másik csapathoz mint gera mer õ valszeg maradni fog!!!!!!!!!!!!! és így a cp áll a kiesést elkerülõ helyen

jah,
ráutlidzs rosszul talált el 1 lövést amibõl beadás lett és azt johnson befejelte!!! 1:0
megérdemelten, teszem hozzá

Laffite
eszem megáll, vezet a palace!!!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

ezigaz

a hülye magyarok!!!!!
Gera elvinné nagyobb klub de õ marad (ezt mondja)
Király elvinné nagyobb klubb de inkább õ is a kieséstõl fenyegetett klubban marad
istenem!!!!
Torghelle mogyuk nem naon érdekel, öülök ha nem jáccik ( nem látom jáccani)!!!!

Hangianix
Kiveve ha tesz neki es a CP-nek egy jo ajanlatot valamelyik nagy klub.

Serpa
azt mondta marad, bmi is történik.

jah.
hajrá király!!!!!
yo lenne megin egy bravúrokkal teli gyõztes meccs!!!!!
sztem már nemsok esélyük van a bentmaradásra de azért harcoljanak!!!!!! hátha eltud igazolni Gabi 1 nagyobb klubbhoz!!!!

Serpa
Királyékról se feledkezünk meg.

S1, 15:45
Crystal Palace-Liverpool

Serpa
a 3 - 3 az Albionnak jól jöt.

Királyéknak kevésbé.

Laffite
amúgy ez a meccs felvételrõl ment, csak nem akartam közbekotyogni ugye, a Portsmouth viszont most játszik, az a 72. percben 0:0

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Taranov
Vége
Crystal P - Norwich
3 - 3

Hangianix
Eddig Sanyi ennyit tett hozza a meccshez:
76:55
Foul by Sandor Torghelle

Lohetne egy golt is. :)

Hangianix
Ha ilyen utemben lovik oket, a vegen meg forditanak. :D Mondjuk dontetlennel se ernek semmit. :(

Hangianix
3:3 :D

2:3

Hangianix
Most 1:3, szerintem a CP vezetosege kezdheti is felterkepezni a jovendo vetelytarsakat az elso osztalyban.

Hangianix
Kapott is 35 percet ezutan Sanyi.

Serpa
1. Charlton 25 18 5 2 45-17 28 59
2. Southampton 24 15 3 6 59-26 33 48
3. Crystal Palace 25 14 4 7 37-21 16 46
4. Arsenal 23 13 5 5 49-31 18 44
5. Tottenham 24 11 7 6 36-27 9 40
6. Chelsea 25 9 6 10 22-25 -3 33

nem semmi ...

Rudee
Elõzõ fordulóba.

Serpa
ez mikor volt?

Rudee
C. Palace Tartalék-Portsmouth Tartalék 8-0
G.: Ventola, Torghelle (3), Watson, Grabbant, Danze, Kolkka

Crystal Palace - Middlesbrough 0-1
gól: F. Queudrue

JackDaniels
Ilyen védelem mellett csak nagy lehet rajta a nyomás..))

\"Never say never!\" W Churchill

Taranov
Szerintem nem a nadrágon múlik egyébként, inkább az lehet, hogy õ is izgul, illetve egyelõre szokatlan neki, hogy ennyire jók az ellenfelek. Õ is nagyon jó, csak itt nem megy könnyen. Mondjuk a Herthában is kellett védeni, de Angliában talán nagyobb a nyomás.

Serpa
jó kérdés ...

Taranov
Nem is figyeltem. Mondjuk Wales ellen mackóban volt, nem?

nem most pont rövidgatyába volt!!!!!!!!44

Taranov
Nem mindig azt hord?

Serpa
mackót kellene mindig hordania.

Sheva
bakker szegény KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Taranov
4-1 már, valószínûleg ennyi lesz a vége.

Taranov
Uhh, de csúnya gólt kapott Király Kezmantól!
Sajnos hasonlított a Bellamytól kapott válogatott gólra.