Motorola V3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép napot! Üdv: Peti!
Mibe kell belemenni? Köszi elõre is a segítségedet! Üdv: Peti!
Azt szeretném kérdezni,h olyan oldalról vagy olyan linket nem tudtok-e,ahonnan le lehetne tölteni a Motorola V3 telefon telepítõ cd-jét! Itt arra gondolok,h adatkábelem van hozzá csak fel kellene telepíteni a fájlokat,h használni is tudjam! És úgy tudnék képeket,zenéket feltenni a telómra! Segítségeteket elõre is köszönöm! Minden jót! Üdv: Peti!
télleg kevés az az 5 MB
Mert van hozzá kábelom de nem csinál semmit...van valami telepítõ cd??
lécci segítsetek
Az lenne nekem is a kérdésem h v3-ra hogy tudok játékokat felrakni?
Kérlek segítsetek! Hogyan lehet a v3-al úgy sms-t írni hogy egy üzenetként küldje el? Tudom, ha nem írok ékezetet akkor egy sms-ként küldi, de nem létezik vmi olyan megoldás hogy írhassak ékezettel és csak egy karakterként számoljon minden beût?
Köszi
Tudja valaki, hogyan tudok pc-rõl java játékot feltölteni a motorola v3-ra?
Esetleg valami progi kell hozzá?
nekem valamiért nem mûködik a bluetooth v3 alatt.
odaviszem a jar filet az obex fölé, elengedem, kiírja hogy 'creating ftp connection...', aztán hibaüzenet: 'Server does not support this operation.' küldés -> bluetooth után szintén error és vége.
képet viszont sikerült felmásolnom úgyhogy nem értem.
valakinek van ötlete?
Könyörgöm valaki segítsen, mert kész vagyok ettõl a telefontól!.
Hogy lehet úgy SMS-t írni, hogy ékezetes betûket is írjak, és 1 normál hosszúságú üzenetet ne 3 sms-ként küldjön el. Ha nem írok ékezeteket, akkor minden ok, de ha írok, akkor 3 sor és vége. Lehet ezt valahogy orvosolni? Azért jó lenne magyar ékezetes, normál hosszúságú sms-eket is írni, ha már kitalálták.
Köszi!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Blútúszt akarok venni motorola v3-hoz (usb-s blútúsz a számítógéphez hogy pontos legyek) Milyet vegyek? Vagy tök mindegy, olyan kéne ami több telefonnal is kommunikál.
Köszi!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Motorola v3-m mennyit kell fizetni az internet használtatáért ?
Avagy: 1 órát interneteznénk,az mennyibe kerülne?
Vagy: 1pec/? Ft
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
az elõlapon motorola logó van, azt nem cserélték le.
cd, kábel, vezetékes headset ajándékba járt hozzá. :]
egy problémám van vele, nem találom a Chat menüpontot az annyáé se... <#wilting>#wilting>
practitioner of the forbidden arts of death
Értem az álláspontodat, elfogadom.
Nem tudja valaki saturnban van hozzá adatkábel?
A v3 amúgy nem lenne rossz teló, én most vettem asszonykámnak egyet - vitamax, 29.990, adatkábel CD volt hozzá - el volt ájulva tõle 😊 mondjuk bõvíthetõ memó + symbian sokat dobna rajta, de csajtelefonnak tökéletes 😊 Tudtok hozzá jó téma-lelõhelyeket?
nekem azért jön be az a telefon, mer egyszerûen szép... Én 1 telefont csak telefonálásra használok, szerintem ez a rendeltetése. <#eljen>#eljen> <#hawaii>#hawaii>
MSI GX600PX-214hu Notebook
Semmi extra nincs benne azon kívûl h vékony!
HA még bõvíteni lehetne mint az "i"-t, de akkor meg most nem lenne "i"
7,5 Megával ki lehet törölni az ember seggét!
Jah és a Bt-je is lassú! Tipikus Motorola hiba!
MSI GX600PX-214hu Notebook
Köszi!
Nem tudjátok, vodafonnál van rajt vodafone felirat? (a külsején)