Jóban Rosszban

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
megnézed még ha beledöglessz is

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

mikike
én rettegek, hogy a BK elõtt majd ezt kell nézni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Rafaelo
mi?

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

repro
Ismét egy mû, amiben huszonévesek a tinédzserek :D

És 7kor kezdõdik, így senki se marad le a BéKáról.

Sajnos meg kellett néznem a bevezetõ epizódot (assszony), de leglább így jogosan fogalmazhatok véleményt, amit most nem fogok :D

Észrevettétek, h mi volt az elsõ szó, ami elhangzott a sorozatban?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Rafaelo
na neeeeeeeeeeee

Nem olyan sz@r ez a Jóban rosszban. Bedobtak mindent, amit be lehet: vannak jó nõk, jó pasik, gazdag, ambíciózus karrieristák (kórházigazgató) és fiatal individualisták (bringás lemezlovas), megcsalások, rossz fiúk, drogos party-csibészek jólszituált családból, és még a brazil szappanoperák magját is elvetették (ázsiai gyerek). Mindenki megtalálhatja benne magának azt, amire rácupanhat. Lehet, hogy ez a szekér végre beindul...

Rafaelo
a szulák pont hogy betölti a képet

hamár Fábry-Szulák párharc kezdõdött, azért elmondanám a véleményemet ("akkor is, ha a kuty sem kíváncsi rá" :-) ):
A Fábry showder tényleg Fábryról szól, kinek milyen marhaságot tud mondani. Az egyetlen még nézhetõ része a design-center.
Szulák nem annyira foglalja a képet, hagyja kibontakozni a vendégeket, de az egész mûsoron látszik, hogy utánzat.

Itt térnék vissza on-ba, sajnos ez az In gut-in schlecht (nem véletlenül írtam így :-) ) elég nyílt utánzásnak hat, persze TV2 közeli emberkék szerint sokkal jobb, mint az eredeti. Aki edig nem mérgezte magát a BK-tel, már ne kapcsolódjon be abba, mert szárt sem fgo érteni. Inkább nézze a miénket, ebben is lesz szerelem, ármány, féltékenység és izgalom... broáf.

Teljesen véletlenül pontosan 8 órakor kezdõdik, minden nap.

Rafaelo
zacskót mer hányok milyen korház az ahol minden dokinõ ilyen kurvás ???

Tatyla
oscart a szinészeknek...<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandee1987
Ja, és 1 kérdés Zsiroskenyertõl és fifitõl. Mégis mi mást vártatok? :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
én bele sem néztem, és nem is fogok, nem akarok hányni :)

fifi
Ez nem gyenge...
Ez vérlázítóan hulladék...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

most nézem...
hát elég loller :DDDDDDD
talán még gyengébb mint a BK..

Bandee1987
Srym de errõl topikot kellett nyitni a gumiban:)
Nyugi, az alcimben megemlitem a nevedet :)

Bandee1987
Ez lessz az SG folytatásos szappanoperája :)

:DDDd

artschiatwork
jóBAN rosszBAN <#idiota><#idiota><#idiota>

Slayerboy
Jah, ugyanolyan paraszt mint az apja :D

Voltam zárás elõtt. _______________

Bandee1987
pl. a gyerekshow szar volt, mert fábry egyesekbõl alig birt kicsikarni vmit, a romanticos gyõzõ lánya meg sztem egyszerûen gusztustalan volt...

fábry show akkor lenne jó, ha egyáltalán nem lennének vendégek, felesleges a mellé a csávó mellé más is

0ppika
<#ejnye1>
Ha nem tetszik miért nézed?
Éppen ezért jó, "róla" szól az egész mûsor, és nem a vendégekrõl.
Szerintem meg minden alkalommal újat mutat, nem ugyan azt ...

http://epica.nl

Taranov
Ha még nem unod, akkor biztos jó. Nekem már tököm tele van vele, sosem nevetek rajta.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
nemtom, sztem a fábry még mindig jobb, bár igaz, hogy közbevág állandóan a vendégeknek...

Taranov
Az RTL általában tényleg jobb mondjuk, de ettõl függetlenül olyan színvonaltalan, hogy megreped tõle a beton. Pár jó mûsor volt/van, pl. a Legyen Ön is milliomos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát azért mellékesem megjegyzem, hogy a Szulák még mindig sokkal jobb szerintem, mint a Fábry, aki mindenkinek a szavába vág, de már kurva unalmasak a poénjai. A Szulákban az általában érdektelen vendégek legalább beszélnek.

Taranov
Nem

0ppika
<#wow2><#kerdes>

mikike
a Barátok közt is az elején nem ment, aztán több év után indult be

szal ez nem épp a hülye szerzõdés...

Bandee1987
Egyébként nézzünk meg egy külföldi sorozatot példának.
Ott van a német rtl-en a "Gute zeiten, schlechte zeiten", azaz, a "Jó idõk, rossz idõk" címû folytatásos teleregény. Ezt is a Grundy-UFA csinálja, mint a barátok köztöt. kb. a 3200-adik résznél tart, már lassan 10 (!) éve megy ott ez a folytatásos teleregény, fõmûsoridõben (19:40kor). És ahhoz, hogy ilyen hosszú idõt megéljen,ahhoz nagy nézettség kell. Márpedig bõven van is ennek a sorozatnak, és ez mindaddig futni fog, amig magas a nézettsége. A barátok közttel is ugyanez a helyzet. Ez is meg fog érni többezres epizódszámokat, több, mint 10 éves pályafutást, HA megvan neki a napi millión felüli nézõszáma.

Bandee1987
Hiába. Ha voltak olyan hülyék, hogy kötöttek egy egyéves szerzõdést, akkor csak gratulálni tudok nekik...
Sztem meg addig nem kötnek ilyen hosszú szerzõdést, amig ki nem derül, hogy érdemes -e vetíteni ezt a sorozatot...

Hentes Bill
egyetértek

Boldog Karácsonyt!

mikike
vajon megint banolnak majd?

mikike
de lehet, hogy most okosan 1 (vagy több) évre szoló szerzõdést kötöttek és akkor annyi ideig fogják nyomni, még ha nem nézi a kutya sem

0ppika
jómeglátás

Bandee1987
Sajnos a tv2 mindig próbálkozik vmi szánalmas utánzással, hogy utolérje az rtl-t.
pl. Heti hetes (népszerû, én is imádom) kontra Vitriol (hamar kifulladt, mert szar volt)

Balázs show( nem szeretem, de sokan nézik ettõl függetlenül) - Barbara show (ezt is megunták az emberek, mert a lehetõ legszarabb lett)

Fábry show(ez legalább jó) - Szulák Andrea show(unalmas, szar)

Legyen ön is milliomos (itt még mindig hihetetlen népszerû, pedig már régóta fut) - Multimilliomos (nem sokáig fog futni ez sem)
...
és folytathatnám tovább. Anno volt egy próbálkozás, vmi magyar sorozat a tv2-n, csakhát az is kifulladt, nem tudta felvenni a versenyt a barátok közttel. Ugyanigy ki fog fullandi ez a szar is kb. 1-2 hónapon belül, mert a sok barátok köztös fan tuti nem fog áttérni erre, hanem marad Berényiéknél.

Sajnálom, ez az általános segítségkérõ topikban is elfért volna. a témát lezárom. <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

0ppika
<#ejnye1>

mikike
vajon legyõzi a hihetetlenül népszerû Barátok köztöt?

← ElőzőOldal 2 / 2