Powerball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Powerball!!!
azon kívül mindegy milyet veszel... csak annyi hogy 250Hz -es legyen, a 350 -es az nem kezdõknek való
de azon kívül tényleg mindegy milyen, lehet ledes, számlálós, anélküli
ha van rá pénzed a signature tökéletes választás 😊
nekem amúgy egy sima számláló és lednélküli kék powerballom van, a legalapabb modell, de ez is ugyanazt a tudja mint a többi, leszámítva hogy nem számol fordulatot (bár lehet hozzá venni külön fordulatszámmérõt), meg nincsenek benne ledek, így nem világít
Bazinga!
Lényegében ha tök kezdõ vagy powerball esetén akkor azt tanácsolom neke hogy légyszives vegyél valami olyat amin van fordulatszámmérõ, iletve hogy melyik modellt azzal inkább azt tanácsolom amilyen tetszik neked.
Én személy szerint még lehet hogy majd beszerzek egy SCREAMERT vagyis a sikító változatot, és akkor a köcsög szomszédaimat lazán kinyírom a gyönyörû hangjával <#mf1>#mf1><#levele>#levele><#nyes>#nyes>a szomszéd meg majd mondhatja hogy <#help>#help>
Hidd el hogy ez tapasztalat nekem már volt vérhólyagos a kezem, volt rajta bõrkeményedés, inhüvelygyulladásra is tippelt már az orvos és még lehetne sorolni.
Szerintem ha elkezded nem fogod tudni megunni
Visszatérve hogy mi is az ideális a világítósak ha jól tudom 2-3%-al kevesebb teljesítményt tudnak, de ez akkor fontos ha AKIS akarsz lenni <#taps>#taps>
Mi a különbség a 250HZ illetve a 350HZ között szerintem a tömege, és az pedig eléggé jelentõsen.
Akis a videón beleizzad mikor teker, az már keményen kitépi a karodat a helyérõl.
Véleményem szerint elég neked egy kezdõ 250HZ, hidd el, ha elkezded használni, elsõ nap második nap szerintem enni sem fogsz, mert nem lesz mivel <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
Ezek közül szerintetek? (tapasztalat stb)
autostart
Signature Series
Van értelme ennek az autostart featurenek?
Pár napja figyeltem még csak fel erre a kis kütyüre, és elhatároztam hogy beszerzek egyet.
A kérdésem pusztán annyi lenne hogy mi a különbség a 2e forintos és a 40k-s között? 😊 Gondolom az utóbbit jobb anyagból készítik, illetve magasabb fordulatszámon pörög, ezáltal gondolom nehezebb.. vagy nem?
Innen pl melyiket lenne érdemes? (természetesen ha tudtok jobb helyet, akkor szívesen fogadom)
Elõre is köszönöm <#worship>#worship>
ha nem lenne súrlódás a ház és a rotor között, akkor "rángathadnád" akárhogy az egészet, meg sem moccanna 😊
szóval ez egy járulékos "szükséges rossz", karban kell tartani, pucolgatni, és ha már szar a helyzet venni egy polikarbonát gyûrû+alátét csomagot és kicserélni benne
a powerball.hu -n amúgy van sok tanács, hogy hogyan ne használd a powerballt ha nem akarod, hogy nagyon hamar elkopjon/tönkremenjen
Bazinga!
Nem ejtettem le azonban most csak figyelek hogy hogyan is történhetett ez.
Ezekre van élettartam garancia, annyit hallottam.
Mondjuk ugyanúgy lehet tekerni, meg minden, max lehet hogy pillanatragasztót, vagy kétkomponenses ragasztóval kicsit bekenem
Akisnak néztem a videóját, még õ is beleremeg a végén, márpedig ha Akis beleremeg akkor mi földi halandók már elszálltunk volna <#nevetes1>#nevetes1>
Az elején mikor megnéztem youtubon hogy Akis hogy teker, nagyon ideges voltam és gyûlöltem a fickót <#mf1>#mf1>
Idõvel azonban rájöttem hogy ez a görög srác az valami hihetetlen technikát alkalmaz.
Powerball!!!
Azután megpróbáltuk mûszerész olajjal, az sem vált be.
Szóval ötletem sincsen, de tuti hogy ezt az anyaországban valamilyen módon azért csak lehet tuningolni.
Bátyám mivel villamosmérnök, próbálkozni akartunk azzal hogy csapágygolyókat rakni be a házba és akkor úgy pörögjön.
Magát az elképzelést értettem, el is mentünk csapágyboltba de közölték, hogy direkt úgy van megcsinálva ez az egész hogy amerikai szabvány van és nekik sajnos olyan csapágyuk nincsen.
Valami 0,1 mm -el volt nagyobb, amit árusítottak.
Milyen komoly lenne már ha csapágygolyón tudna pörögni a belsõ rész, súrlódás nem lenne, nem kellene állandóan szétszedni és azt a fehér port tisztítani meg ilyenek.
És valószínû hogy mivel ha csapágygolyón tudna pörögni sokkal nagyobb sebesség elérésére is képes lenne a golyó.
Viszont visszaolvastam hogy van ez a raptor ez miért különleges? Ezt nem igazán értem.
És az NSD ball az mitõl különbözik, a simától?
Akist amikor megláttam a youtubon mondtam ez valami UFO <#taps>#taps>csak figyeltem és figyeltem de nem bírtam rájönni hogy hogyan is csinálja <#fejvakaras>#fejvakaras>
Powerball!!!
Nekem 114XX a csúcsom, ha összeszarom magam sem tudok többet. Itt kéne technikát váltanom, mert fizikailag nem lehet többet kihozni belõle. Olvasgattam valamennyi a technikákról, de nekem egyelõre nem sikerült összehozni, többet kéne foglalkoznom vele. :-|
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szóval mindig mindennel próbálkozom. 😄
De sebaj kit érdekel a legfontosabb hogy pörgethetek.
Pörgetést természetesen kézzel szoktam csinálni.
Viszont van egy olyan hogy amikor az ember maximálisan már pörgeti a golyót akkor van olyan hogy érzem hogy megpörög benne a golyó.
Nem tudom mi lehet ez.
Sokat probáltam keresni de nem találtam, hogyan lehetne tuningolni a powerballt?????
Erre valami ötlet????
Nekem eddig 4 powerballom volt, volt amit leejtettem, azután volt techno, volt neon, és most egy pro van nekem.
Hát a fejlõdés szempontjából olyan 11900 a csúcsom. Többet nem bírok egyáltalán tekerni de hogy miért azt nem tudom.
Tisztítás szempontjából fülpiszkálót, lefújom alkohollal és úgy szoktam takarítani.
A tanács viszont amit ppk mondott azzal egyetértek minden tekerés elõtt powerballt szétszedni tisztítani, majd a házat is szoktam tisztítani ciffel.
Kézmosás az alap mindig, és szoktam nyújtani a kezemet is tekerés elõtt.
Powerball!!!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
amugy igen, ez lesz az.
Powerball!!!
õ lesz az?😊
Powerball!!!
kitakarítottam, de még mindig úgy érzem, hogy akad egy picit, és szerintem darálja azt a gyûrût.
Hogyan lehetne ezt orvosolni? Egy új gyûrû megoldás lehet? köszi ^^
Powerball!!!
Aki régóta használja ezt a bogyót attól kérdezni hogy fejleszt valami izomzatot ez a cucc és ha igen milyen szinten?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
privátban érdeklõdhettek
Van egy pár eladó powerball-om, mélyen a bolti ár alatt.
akit érdekel írjon bátran.
eladtam a screamert, és vettem jó áron egy neon pro-t azóta. 😄
Kicsit upolom a témát, tegnap vettem meg a powerballomat, pechemre(?) itthon jöttem rá, hogy a screamer verziót sikerült megvásárolnom 😄
Addiktív a rohadék, a csuklóm fásliban van reggel óta, de nem tudom letenni. 😄
onlinepolon meg tudnám szerkeszteni, csak magát a ball részét nehézkes ugyanilyenre :-O
Powerball!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n