Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglehetõsen olcsó lesz Keith Urban új albuma (november 16) csak 3500 Ft lesz az ára (USA Import).

Tessék, egy fantasztikus ajánlat, az év talán legjobb honky tonk albuma, tele steel gitárral:

Shane Worley - Honky Tonk History

kirus
Részemrõl más mûfaj is létezik a countryn kívül, csak ez itt épp a country fórum 😉, és eszembe sem jutott, hogy az USA-ban csupa country fanatikussal találkoznék. Ez itt nem Amerika? Nem mondod? 😊 Bár szerintem ott sem jobb. Nekem megadatott, hogy a férjem azért rajong, amiért én. A jó (általunk jónak vélt) zenéért, így mindegy, hogy hol élek. Az ajánlásokat és a sztorikat meg szívesen hallgatom. És azt hiszem, már az is kiderült, hogy szívesen vitatkozom.
Orsi sok:1 arányban itt csatát vesztett, de azért sok sikert Neki.
Halljam, az ajánlásokat! 😊

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

Ohh!! Sajnálom hogy nem sikerült a Sugarland koncert...na de azért hátha láthatunk belõle késõbb "részleteket". 😊

Én nem vagyok zenész, csak nagyon szeretek zenét hallgatni...igazából nagyon sok stílust. Minden elismerésem annak aki próbálkozik ebben a mûfajban Mo-n, de sajnos nem tetszik a dal. Telecasterrel értek egyet, bárkinek megmutatnám ezt a klipet... nem kapna kedvet ahhoz hogy akárcsak egy kicsit is belemélyedjen a mûfajba. Pedig jártam már úgy hogy ismerõsöknek mutattam dalokat, hogy tessék ez country, tényleg nem tetszik??! Hallgatják... "nem! ez jó! ez country??!!" Valahogy ezt kellene elérni, de nyílván ez amerikai zene, nehéz "magyarosítani", mivel teljesen más a kultúra, más a környezet, az életstílus, minden. De tényleg kíváncsian hallgatok mindenkit aki legalább a mûfajjal próbálkozik idehaza. Nagyon szeretem a steel gitár és igazából bármilyen gitár hangját. 😊
Telecaster véletlen se hagyd abba az amerikai utaidról szóló meséket! Sõt juss ki amennyiszer csak tudsz! legalább mi is új képeket és élményeket kapunk! 😊
telecaster
Annyiszor megfogadtam már, hogy nem bonyolódom bele a vitába, mert eleinte úgy tûnt, hogy fõleg a lemezgyûjtõk fóruma ez a hely, de ahogy lassacskán kezdem megismerni a társaságot, látom azért van itt zenész feleség, sõt újabban „szintén zenész” kolléga is, akik kicsit más rálátásban látják a dolgokat. Szegény SZ.O. lassan átveszi a hajdan már alaposan kivesézett Swift kisasszony szerepét, de nem baj ez, hiszen ezért jött létre ez a fórum. Mint mindenki (bevallja, vagy sem), én is magamból indulok ki. Ha valaki tudja, akkor én igen, hogy milyen nehéz ebben a kis országban – zenekar alapítás céljából – összeszedni 4-5 olyan embert aki hasonló elhivatottságot érez a stílus iránt, jól játszik, teszem azt pedal steel gitáron, meg tud jelenni a színpadon, és a tetejébe még olyan akcentussal énekli a countryt amihez kevés már az Oxford English. Mert azért uram bocsá’ hallottam én már angolul énekelni olyan country zenekart, ahol talán mégis csak jobb lett volna ha a magyarnál maradnak!!! Na mindegy, nem ez a lényeg. SZ.O. klipjéhez visszatérve átéreztem a régi gondokat: nem elég az õ elhatározása, hogy most átmegyünk countryba. Ott van még a rendezõ, az operatõr, a producer, a……..soroljam? Vajon õk is ugyanolyan fanatikus country rajongók mint mi??? Ha nem, (márpedig a produkció elárulja, hogy nem), akkor itt a végeredmény….
A dolog kétélû: ha a klip a médiákba kerül, akkor ismét adtunk egy nagy pofont az igazi country zenének, mert a -médiának hála- amúgy is tájékozatlan magyar nézõ ezennel ismét elkönyveli, hogy ez a country!?...akkor ebbõl legközelebb nem kér.
Ha meg igazán autentikusak akarunk lenni, akkor miért is fórumozunk mi egy amerikai stílusról magyar nyelven???? OK. I’m just kidding!
Szóval nyugi, higgyétek el nekem (korelnök lehetnék a társaságban) a country amerikát is megosztja. Óva intek mindenkit attól, hogy abba a tévhitbe essék, hogy ott mindenki country rajongó! Egy frászt! Az én barátaimnak is csak max. 40 százaléka. Ez van. Az egy másik világ, egy mûködõ világ.
El fórumozgatunk mi itt, és imádok mindenkit, aki egy kicsit hozzám hasonlóan már-már eszelõsen szereti ezt a zenét, de kérlek benneteket ne vegyétek túl komolyan a dolgot és ébredjetek fel. Ez Magyarország, és soha nem lesz Amerika. Szerezzetek kapcsolatokat, és igyekezzetek kijutni, ne higgyetek nekem! Azt látni, hallani kell. Aztán meg, ha hazajöttetek, ne beszéljetek senki másnak róla, csak itt a fórumon, mert csak az irígyeitek sorát szaporítjátok. (Ennyien talán még sosem voltak, mint most……..) Szép estét countrysok!!!!!!!

Füves Sámán
Örülök, hogy körberágjuk ezt a témát.
Orsit emberileg is nagyon kedvelem, egyébként biztosan lehetne igazítani dolgokon, valószínûleg a klippet és a dalt is próbálta fogyaszthatóvá tenni. Hogy miért country? Mindég is szerette ezt a mûfajt és ezzel, hogy ezt felvállalta idehaza a, a rádiókat és a tv-ket nem érdekli, csak a country szó hatására azt mondják , köszi ez nem fog bennünket érdekelni. Itt pedig a mûfaj jó értelemben vett fanatikus rajongói ahol ugyancsak ......<#unalmas> Valamennyi idõt töltött kint amerikában és zenélt is country bandákban,lehet nem merte teljesen azt áthozni...
Õszintén szólva ha holnap Zorán azt mondaná, márpedig õ country énekes egy kicsit örülnék, mert a mûfajt többen elfogadnák szerintem (még akkor is ha tudjuk,hogy Zorán nem country énekes<#vigyor2> )

Szerencsére annyira széles a country zenei világa, hogy némi túlzással a zenék 60%-ra mondhatnánk, hogy country.
A véleményem az, hogy inkább az hangzik jól ha azt mondanánk: ez nekem nem tetszik, ez nekem tetszik...

Na most jól megaszondtam! <#papakacsint>

Érdekel a véleményetek továbbra is!
Szép napot mindenkinek!<#wave>

TheDreamingTree
hát sajnos nem jött össze a dolog.. 😞 pedig felkeltem idõben, de maga az oldal nem mûködött rendesen. Lehet, hogy a szokásos területi korlátozás miatt, nem tudom. Mindenesetre semmi ilyen jellegû figyelmeztetés nem volt.
Reméljük, lesz tv-s verzió 😊

Próbáltam utánanézni, ha jól értem az idõzónákat az ET-hez viszonyítva mi 6 óra idõcsúszásban vagyunk, tehát hajnal 3?! 😄
Hát TDT rajtad a világ szeme! 😊 Én nem kaptam holnapra szabit, pedig próbáltam...
Biztos rögzíti majd valaki ezt a koncertet... szerintem! 😊 Egyébként Dunn és a Little Big Town is csatlakozik majd hozzájuk a színpadon.

Egyébként mostmár én is végighallgattam az albumot, kb. az a véleményem mint TDT-nek, többször kell meghallgatni, mert elsõre elég "érdekes" midnenféle szempontból. Azért vannak rajta jó dalok, de én egy kicsit jobb albumot vártam.
kirus
Na, ezt valahogy fel kéne venni... 😊

TheDreamingTree
köszi a tippet!! 😊 dejó, hogy kedden szabin vagyok 😉)

Amúgy én már hallgattam, és hát nem is tudom... ha úgy ülnék le, hogy akkor most egy rock-lemezt fogok hallani, akkor nem rossz, de mivel úgy ültem le, hogy õk végülis egy country-banda, vagy mi a szösz, hát felemás érzéseim vannak. Jó, mondjuk ne legyünk naívak, a Sugarland sosem volt egyenértékû mûfajilag a Brooks&Dunn-nal, de azért kicsit több country-s dalt elbírtam volna...
De ki tudja, lehet, csak párszor meg kell hallgatni 😊

Interneten is lehet nézni élõben Sugarland Incredible Machine turnéjának élõ koncertjét október 18-án 9pm ET/6pm PT. (nálunk éjszaka ill. másnap hajnalban) Aki fent bír maradni... 😊
http://www.youtube.com/sugarlandvevo
Valaki hallgatta már az új albumot? Én még nem..csak ezért érdeklõdök. 😊

Szatmári Orsi dala nekem sem tetszik különösebben, de azért sok sikert Neki a továbbiakban. Legalább próbálkozott...
Na végre sikerült regisztrálnom.Csak annyit tennék hozzá, szegény Patty
Lovelles nem örülne mi lett a nótájából.Szerintem az is baj hogy egy jó
másfél hanggal lejjebb szól ez a dal,és elvesztette a fényét.Egyébként
szerénységem is muzsikál és tudom milyen nehéz visszaadni az amerikai
feelinget.A mi bandánk azért megpróbálta,ha valakit érdekel a youtube-on
megtalálja.A puszta country band beírása után három video van fenn.
Igaz hogy nem olyan profi mint az Orsié,szinkron bajai is vannak,de azért
nézhetõ.A zene nem kis erõfeszítést igényelt hogy így szóljon.
kirus
Ja, és naná, hogy itt én mindenkit imádok, és naná, hogy Veled is szóba állok, Te kis.... 😊 hehe

kirus
A férjemék mások jól megírt nótáit adják elõ. Ez nem ugyanaz. Jó hogy szeretem, hiszen az eredetit is szeretem. Valamint úgy érzem,hogy ha nem is olyan, mintha Keith Urban, Vince Gill, vagy az eredeti elõadója énekelné, játszaná, de nem csinálják rosszul, és én legalább sok élõ zenét hallgatok.
A kezdet kezdetén Atis is írt a Varnyú Countryval saját dalokat, vagy magyar dalszöveget egy-egy country nótára. Frankó folk hangulata van, de nem olyan, mint amit odahaza játszanak.
Egyszóval, a country népzene. A miénket sem tudnák mások jól csinálni. Szerintem. Bár elõfordulhat, mint ahogy elõ is fordul, biztosan. De a hölgy, hiába énekel szebben és jobban, mint én, attól még nem lesz country énekes. Megnéztem a dalait, jól énekel. De miért country? Miért most? Egy pop énekesnõ, aki próbál mást csinálni. De akkor miért nem próbálja meg legalább hitelesen. Ha a zenét nem hallom, akkor is van pár kifogásom:
Könyörgöm!!!! Miért egy szaros, ezer forintért, a piacokon kapható kalapban pompáznak? Ez is egy magyar gagyi!!! Egy utánzat. A csizmák a lábukon??? Ne máááááááááár! A táncban láttam egy "vine" lépést. Minek? A country zenék klipjeiben általában nem linedance-elnek. Ha igen, nem így csinálják, az fix. Linedance-elni, úgy érzem, tudok. Nézz meg egy country énekesnõt, szinte egyik sem hord már western szerelést (én amúgy imádok kalapban és csizmában járni, de a western öltözetnek azért még van pár kelléke, ha más nem egy öv, és egy western ing). De attól még 80%-ban country zenét nyomnak. Itt pont a fordítottja van, de még a feelinget is elrontják. Legalább a Határ ranch igazi. Voltam már ott lovagolni.
Igen, sárga is, savanyú is, de nem az enyém. Maradok az igazi countrynál, és tényleg nem Orsi hangjával van a gond. Magával a téveszmékkel a countryval kapcsolatban.

Totálisan egyetértek: country-t angolul kell énekelni. Éppen olyan "hiteltelen" a német vagy mit tudom én francia nyelvû countryzene.

telecaster
Hát igen, ez a magyar "country zenekarok" örök problémája. A régieknek: 100 Folk, Bojtorján... ez nem jelentett gondot, mert a rádiók akkoriban gondoskodtak róla, hogy a nótákat (legyenek azok bármilyenek is)elég gyakran játszották ahhoz, hogy a fogyasztó elfogadja. Egy amatõr banda viszont kénytelen volt néha magyarítani, mert a kizárólag angol nyelvû mûsort egyszerûen lehetetlen volt eladni. Így volt ez nálunk a Colt-ban is. Amióta azonban volt alkalmam a mûfaj hazájában élõben hallgatni kicsiket és nagyokat egyaránt, már szent meggyõzõdésem, hogy semmi értelme magyar szövegû country dalokat írni, mert az igazi feelingbõl semmit nem hoznak át. Ezt ti is épp ilyen jól tudjátok. Ennek ellenére Coltos múltamat ma is büszkén vállalom. Ha valaki arra vetemednék, hogy szán a dologra néhány percet, az a következõ linken eléri honlapomat, ahol a zene menüpontban a lejátszó három utolsó dala alátámasztja a fentieket. Bátran lehet kritizálni is akár.
A link:weboldalam country gitárról, Nashvillerõl és kicsit magamról

Füves Sámán
Nem kövezlek meg, de ettõl függetlenül nekem tetszik. Egyébként egy country dal feldolgozása.
Most mit mondjak nektek? Persze a hazai rajongók jelentõs része csak a tengeren túli zenét tekinti countrynak. Azért akadnak idehaza is jó zenészek, ugye Kirus? <#hamm> Sajnos többnyire azt hallom, hogy az itthoni elõadókat nem kedveljük. Pont a József A. színházban volt egy másik elõadó hölgy aki szerintem még ennyire sem volt country(nevet nem írok) Hát ízlések és pofonok különbözõek. Én örülök ha hallok idehaz egy Petruska Andris dalt, vagy Telecastertõl valamit vagy a Blue Birdstõl. Persze lehet, hogy riporter szemmel nézem. Várom a véleményeket, legalább pezseg a fórum! <#rolleyes>
Egy mondatban azt mondanám kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk!!!
És talán T. Swiftnél szívesebben hallgatom!!!! <#vigyor2>
Puszi neked Kirus ugye azért még szóba állsz velem?! <#law>

TheDreamingTree
kezdjük azzal, hogy magyarul van... 😊))
és ezek a "vokálok"... ááááá. Kitépem a hajamat, komolyan mondom. 15-20 évvel ezelõtt volt ez divat itthon, de sajnos nem bír eltûnni...

kirus
Hát Füves, megkövezhetsz, de ez nem country zene... sztem
Tipikus itthoni hozzáállás a mûfajhoz. Ha csizmát húzok, meg kalapot (lányoknak rövidnaci, pocimutogatás, meg lófarok), és éneklek hozzá, akkor country énekes vagyok? Még a country otthonában is sokan lógnak ki a sorból, nem még itthon.

2010. október 13-án szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Marty Stuart - Little Heartbreaker (The Likes of You)

2. W.C. Edgar - Close Up The Honky Tonks

3. Lorrie Morgan - I Walk Alone

4. Billy Currington - Let Me Down Easy

5. Daniel Smith - Until I Close My Eyes For Good

6. Williams Riley - Life In The Fast Lane

7. Margaret Durante - Mississippi's Crying

8. Toby Keith - Bullets In The Gun

9. Craig Morgan - Still A Little Chicken Left On That Bone

10. Little Big Town - Kiss Goodbye

11. Jason Blaine - Hillbilly Girl (CAN)

12. High Valley - On The Combine (CAN)

13. Shane Yellowbird - I Get That A Lot These Days (CAN)

14. Jaydee Bixby - Can't Ask For More Than That (CAN)

15. Joe Diffie - Somehow Tonight

Jó szórakozást!

Füves Sámán
Mély tiszteletem mindenkinek!

Ismét akadt valaki aki a Country zenének szeretné elkötelezni magát hazai vizeken!
Szatmári Orsi

Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor:
2010. október 12-én (kedden) 20:00-tól a Zenehajó címû mûsorban élõ telefonos interjú Szatmári Orsival!

Hangolj Ránk!!!!
Füves webkunyhója

telecaster

Nekem ez a dal volt az elsõ találkozás Marty Stuart-al. Amíg a Colt-ban játszottam, nagyon sokáig a zenekar egyik kedvence volt, évekig benne volt a mûsorban. A nóta még mindig tetszik, de a fazon nekem egy kicsit "megcsináltnak" tûnik (de lehet, hogy csak öregszem).Az új albumot még nem hallottam, de igyekszem pótolni a lemaradást.

2010. szeptember 29-én szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Jadi Norris - Home Is Where The Heart Is

2. James Otto - Soldiers & Jesus

3. Ashley Gearing - What Do You Think About Us

4. Billy Yates & Nicole Broussard - I'd Do It For You

5. Gary Allan - Kiss Me When I'm Down

6. Tim McGraw - Felt Good On My Lips

7. Karli Whetstone - I Didn't

8. Jaron & The Long Road To Love - That's Beautiful To Me

9. Keith Urban - Put You In A Song

10. Randy Houser - A Man Like Me

11. Locash Cowboys - Keep In Mind

12. Lucy Angel - Only Woman Left

13. Ken Domash - Ding Dang Darn It

14. Troy Olsen - Good Hands

15. Steff Nevers - Ain't No Bad Life

Jó szórakozást!

Jó az ajánlás Nash, Marty régi nagy kedvencem, sajnos már abszolút nem kíváncsi rá a mainstream country média, de ezzel jó pár 90-es évek elején sikeres elõadó járt így...

Nashville
úgy látszik kijöttem a gyakorlatból, na még egyszer a videók:

Egy kis ízelítõ az album egyik dalából:
Marty Stuart - Little Heartbreaker

…és egy kis múltidézés:
Marty Stuart - Thanks To You

Contemporary Country Music

Nashville
Egy kimagaslóan jól sikerült albumot ajánlok azoknak, akik még képesek élvezni az igazi kortárs country hangulatát, melyben a szükséges hangszerek is megszólalnak a nagyszerû hangú elõadók mellett.
Nálam 2010 No.1 albuma ez:
Marty Stuart - Ghost Train: The Studio B Sessions

Egy kis ízelítõ az album egyik dalából:
Marty Stuart - Little Heartbreaker

…és egy kis múltidézés:
Marty Stuart - Thanks To You
[flash src="http://www.youtube.com/v/hFL80R-XyJ8?fs=1&[/flash]

TheDreamingTree
😊) oké😊
mondjuk én is azt mondom, hogy nem rossz anyag, csak valahogy egy picit nekem olyan "megcsináltnak" tûnik a dolog. Aztán lehet, hogy csak rosszul érzem 😊))

kirus
TDT: Nekem bejön!!! 😊

A kép beszúrása ismét problémákba ütközött, ezért leírom a részleteket.
Ezen a linken bõvebb információt találtok a gyáli programmal kapcsolatban:
http://www.gyalikozhaz.hu/programjaink/elozetes/

A kultúrház címe:

Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár | 2360 Gyál, Körösi u. 118-120. | Telefon: 06/29-541-642, 06/29-541-644

Köszönjük az érdeklõdést.

PCB

Sziasztok!

Szeretettel meghívunk Benneteket a lenti idõpontban Gyálra. Line dance tanítás kezdõknek és haladóknak. A belépés ingyenes.
Másnap vasárnap (2010.09.26) az Erzsébetligeti Kertvárosi Vigasságok zárónapján leszünk 19 órától. Aki szombaton még nem fáradt el, vasárnap is táncolhat élõzenére.
XVI. kerület Hunyadvár u. 43 Erzsébetligeti Színház

Puszta Country Band
Nashville
pl.: winamp, jetaudio

Molnibalage
Milyen program képes megnyiti a pls kiterjesztést?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Miért ne lenne hallgatható? www.civilradio.hu

széles sávon kell hallgatni, prímán szól
Molnibalage
Online ez miért nem hallgatható? 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

2010. szeptember 15-én szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - a legfrissebbek a country zene világából minden második héten!

Tartalom:

1. Jamey Johnson - Playing The Part

2. Max Stalling - I Ain't Drinking Anymore

3. Joanna Smith - Gettin' Married

4. Blake Shelton - Who Are You When I'm Not Looking

5. Blaine Larsen - Leavin'

6. Joey + Rory feat. Zac Brown Band - This Song's For You

7. James Lann - Every Kiss Goodnight

8. Gary P. Nunn - Taking Texas To The Country

9. Sara Evans - A Little Bit Stronger

10. Adam Brand - Ready For Love (AUS)

11. Adam Harvey - Better Than This (AUS)

12. Alex J. Robinson - Girly Girl (CAN)

13. Deric Ruttan - That's How I Wanna Go Out (CAN)

14. Carolyn Dawn Johnson - The Whole Thing (CAN)

15. Cory Morrow - Lonesome

Jó szórakozást!

Molnibalage

Azért nem volt olyan jó az idei MusicFest mert Martina-tól csak egy dalt adtak le! <#crazya> Na de komolyra fordítva a szót, nekem a tavalyi és az idei is egyformán tetszett.. Taylor-ról nem tudok nyilatkozni ugyanis bocsássátok meg de eltekertem. Mindenki mást becsülettel végignéztem. <#wink> Még Kid Rock-ot is... pedig ez nálam már haladás. Wynonna és Faith Hill hiányzott, Reba meg másod(illetve sokad)virágzását éli. Örültem hogy egy duett erejéig Trace Adkins is tiszteletét tette, Miranda rozsaszín gitárján pedig mindig megakad a szemem... 😊
Füves Sámán
Sziiiiaaaaasztoook!

Kicsit régen jártam erre, a nyár más örömöket is nyújtott nekem....
Holnap este a Zenahjó címû mûsorban Telecaster barátunkal beszélgetek a Nasville-i élményeirõl!!!
Mindez kb. 20:15-tõl, aki kíváncsi hangoljon ránk!
Itt online tudod hallgatni a mûsort.

TheDreamingTree
ezt mondjuk komolyan nem értem... 27 perc !? pedig van bõven dal, amibõl egy hosszabb program is kijött volna :S

azért köszi az ajánlót, természetesen! 😊

azt kell, hogy mindjam, hogy ez az idei CMA music festival annyira nem volt jó, mint mondjuk a tavalyi. viszont azt kell mondjam, hogy vagy a keverés volt jó, vagy Taylor járt tanárhoz, de most sokkal jobban szólt az ének... 😊

Köszi az ajánlást Countryboy!
Miranda Lambert nõi elõadónál rekord mennyiségû jelölést kapott a CMA-n, szám szerint 9-et!!
Egyébként szeptember 1-én leadták az amerikai tvk is az idei CMA Music Festival-t! 😊
Végre egy country koncert DVD megjelenés, igazán kár, hogy mindösszen 27 perces lesz (viszont az ára sem lesz magas, 3500 Ft)

Miranda Lambert - Revolution: Live By Candlelight (megjelenés: 2010. október 12.)

Molnibalage

TheDreamingTree
srácok, van egy kérdésem: nektek mi a véleményetek a Gloriana lemezrõl?
végighallgattam már párszor, de nem tudom, mit gondoljak róla...

Nashville
Ja, ja csak nem Brad Paisley az elõadó, hanem Chad Brock.

Szerintem ismeritek az elõadót, ez a szám nagyon magával ragadott... 😊

Nashville
Az elõbb említett video fórumba illesztve, csak mert iszonyat jó. A kandúrnak is meglepõen jó hangja van!

Nagyobb méretben a CMT oldalán keressétek.

TheDreamingTree
Jó ez at új Joey+Rory dal, végre a srác is többet énekelhet 😊
És meglepetésre a CMT oldalán is meg lehet nézni a vidót, biztos valamit elrontottak...

Mrs. Swift-el ellentétben, õket szeretem:

Band Perry - megjelenés: 2010. október 12.