Touring Cars
Oldal 1 / 258Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszik az új formátum, amit a WTCC-WTCR történelmének utolsó napján konkrétan Franco Girolami vezet, Norbi meg a 19.
Itt a hivatalos világranglista: link
Itt a hivatalos világranglista: link
Semmi ertelme nem volt mar az egesznek,inkabb akkor tenyleg legyen koncentralva az etcr-re,legyen sok gyarto,jo pilotak (es ne csak gazdag vallalkozo apukak),aztan idovel az kitudna magat noni vilagszinture akar. Ez a wtcr egy vicc volt a regi wtcc-hez kepest
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerintem a 2022. május végén történtek megérnek egy bejegyzést.
1. rémálom: Bennani időmérőt nyert
2. rémálom: használhatatlan gumik miatt törlik mind a 2 versenyt a Nordschleifén
Ennél mélyebbre már nem juthat a WTCR. Én bizakodó vagyok. Pl. a hibrid hajtás is csak jól sülhet el.
1. rémálom: Bennani időmérőt nyert
2. rémálom: használhatatlan gumik miatt törlik mind a 2 versenyt a Nordschleifén
Ennél mélyebbre már nem juthat a WTCR. Én bizakodó vagyok. Pl. a hibrid hajtás is csak jól sülhet el.
<#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
<#felkialtas>#felkialtas>
https://www.eurosport.hu/wtcr/tenyleg-vilagsztart-igazolt-a-zengo-motorsport_sto8318273/story.shtml
https://www.eurosport.hu/wtcr/tenyleg-vilagsztart-igazolt-a-zengo-motorsport_sto8318273/story.shtml
Per Aspera Ad Inferi.
Autó volt, pilóta már nem nagyon :D Ez tipikusan az az eset amikor közepes vagy valamiben és addig mész lefelé, ameddig az a közepesség nem ér bajnoki címet... Semmi extrát nem tud sajnos.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.11.16. 12:06:51
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.11.16. 12:06:51
Legalább volt autó az Eastern Europe-ban idén(főleg év elején akkor kb annyi volt mint az ADAC TCR-be, ami idénre eléggé megcsappant), igaz Borkovich felfelé nagyon kilógott a TCR Eastern Europe mezőnyből.
Sikerült olyan alja bajnokságot találni, ahol tud érvényesülni Borko :D Mondjuk a Europe megnyerése már valami, de ez az eastern bohóckodás, hát nem tudom :/
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.11.16. 11:29:29
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.11.16. 11:29:29
A bajnoki cím ugyan nem jött össze Vernay-nek (hál'Istennek), de annak örülök, hogy egy Alfa Romeo van az összetett dobogón. Thompson 2007-es 3. helye óta most először fordul elő ilyen.
Szerencsére nem láttam élőben a 2. és 3. futamot. Norbi tempóhiánya, Attika visszatessékelése és a Lynk&Co bánásmódja Asconával biztos kiverte volna nálam a biztosítékot.
Szerencsére nem láttam élőben a 2. és 3. futamot. Norbi tempóhiánya, Attika visszatessékelése és a Lynk&Co bánásmódja Asconával biztos kiverte volna nálam a biztosítékot.
2020-hoz méltóan idén Borkovic és Bennani is behúzott 1-1 bajnoki címet.
Ebből kiindulva a WTCR-ben meg Vernay-nek áll a zászló. :)
Ebből kiindulva a WTCR-ben meg Vernay-nek áll a zászló. :)
Akkor lehet rosszul emlékszem. Csak mert felmerült a Kiss-Michelisz páros neve korábban a WTCC-n...
emlékeim szerint nekik nem volt bajuk egymással, Kiss és Zengő illetve Kiss és Oxxo irányba voltak gondok.. :D
"Nulla tenaci invia est via"
A Barca - Fradin nem lesznek, de egyébként a budapesti szuperkupa döntő volt a teszt esemény, ahol először lehettek nézők. Kár ezt ragozni, és főleg kár a focit és a politikát iderángatni... az F1 futamokon sincsenek nézők.
www.smart-bus.hu
Champions League-n lesznek nézők holnap pl. Pedig FIFA/UEFA
Ezeket a verseny szervezője, promotere dönti el, tehát ennek a politikához semmi köze. Itthon az MLSZ engedi adott feltételek mellett, hogy legyenek nézők a meccseken, de például a nemzetközi meccseken már nem lehetnek, mert a FIFA / UEFA nem engedélyezi... itt nyilván az FIA mondta ki a végső szót.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2020.10.18. 22:05:00
Utoljára szerkesztette: Solt, 2020.10.18. 22:05:00
www.smart-bus.hu
Én rohadtul nem értem a Hungaroringet. Itt lakom Mogyoródon. Egész hétvégén hallottam a Kamionversenyt és a betétfutamokat. Természetesen zárt verseny volt. De miért? Mindenféle politika nélkül. Focira lehet menni egy zárt stadionba, de egy 130 hektáros területre nem lehet menni. Simán tartható lett volna a 1.5 és a maszkviselés.
Egyetlen verseny érdekelt idén a Kamion. Talán a legérdekesebb látvány az össze közül.
Egyetlen verseny érdekelt idén a Kamion. Talán a legérdekesebb látvány az össze közül.
Ideje volt már...
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
A zolderi WTCR-hétvége programja:
Csütörtök:
9:00 – WTCR, kollektív teszt, első etap <3ó>3ó>
13:00 – WTCR, kollektív teszt, második etap <4ó>4ó>
Péntek:
14:10 – TCR EU, első szabadedzés <30p>30p> (Live timing)
16:30 – TCR EU, második szabadedzés <30p>30p> (Live timing)
17:00 – WTCR, első szabadedzés <45p>45p> (Live timing)
Szombat:
9:50 – WTCR, második szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, élő)
11:10 – TCR EU, időmérő edzés <20p+5p+10p>20p+5p+10p> (Live timing)
14:00 – WTCR időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
15:30 – TCR EU, első futam <14k>14k> (TCR Youtube, élő)
Vasárnap:
10:30 – WTCR, első futam <13k>13k> (Eurosport 1, élő)
14:00 – WTCR, második futam <16k>16k> (Eurosport 2, élő)
15:20 – TCR EU, második futam <14k>14k> (TCR Youtube, élő)
Csütörtök:
9:00 – WTCR, kollektív teszt, első etap <3ó>3ó>
13:00 – WTCR, kollektív teszt, második etap <4ó>4ó>
Péntek:
14:10 – TCR EU, első szabadedzés <30p>30p> (Live timing)
16:30 – TCR EU, második szabadedzés <30p>30p> (Live timing)
17:00 – WTCR, első szabadedzés <45p>45p> (Live timing)
Szombat:
9:50 – WTCR, második szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, élő)
11:10 – TCR EU, időmérő edzés <20p+5p+10p>20p+5p+10p> (Live timing)
14:00 – WTCR időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
15:30 – TCR EU, első futam <14k>14k> (TCR Youtube, élő)
Vasárnap:
10:30 – WTCR, első futam <13k>13k> (Eurosport 1, élő)
14:00 – WTCR, második futam <16k>16k> (Eurosport 2, élő)
15:20 – TCR EU, második futam <14k>14k> (TCR Youtube, élő)
Per Aspera Ad Inferi.
Salzburgring helyett Zolderben kezdődik a WTCR szezon! <#eljen>#eljen>
És az előszezoni kollektív tesztet is ott tartják.
És az előszezoni kollektív tesztet is ott tartják.
3 autós csapat lett Zengőékből! <#taps>#taps>
link
Én vizionálok egy Michelisz - Tassi - Azcona VB csatát 2020-ra. <#nevetes1>#nevetes1>
link
Én vizionálok egy Michelisz - Tassi - Azcona VB csatát 2020-ra. <#nevetes1>#nevetes1>
Csak rájöttek, hogy a Salzburgringen nem érdemes 3 futamot tartani, ha az elsőn a mezőny 2/3-a ripityára zúzza a munkaeszközét.
És a spanyol futamot leszámítva tiszta Alpok-Adria lett a világkupából. :)
Utoljára szerkesztette: Akey, 2020.05.29. 14:37:09
És a spanyol futamot leszámítva tiszta Alpok-Adria lett a világkupából. :)
Utoljára szerkesztette: Akey, 2020.05.29. 14:37:09
Ausztrál Supercars közvetítés nem lesz idén a spíleren??? <#gonosz3>#gonosz3>
neee az nem lehet! se a kedvenc pályánkhoz, se egy ilyen tehetséghez nem lesz továbbá szerencsénk? harakirit követek el...
Per Aspera Ad Inferi.
A tavalyi WTCR pontverseny utolsó előtti helyezettje idén nem indul a bajnokságban. Ezért hazai versenye sem kerül megrendezésre.
Kitaláljátok, hogy kiről van szó? :)
Kitaláljátok, hogy kiről van szó? :)
Béke poraira! 14 éve regeltem. :(
Kifingott a Piranha. De van még free reg 4 napig egy másik oldalra.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem sokon múlt, hogy meglett. Ha a Hondát nem lökik meg a verseny közepén, akkor elúszott volna ez az év is.
Ja, első dolgom volt :D Én hétfő este 7-kor néztem a WTCR-t :D Már év elején elhatároztam, hogy a sok okosságot kimásolom év végén, ha Norbi bajnok. Külön örülök, hogy te is megjelentél, mert neked litániákba írtam le már akkor, hogy mennyi hülyeséget összehordtál :D Még az Égéstérben elhangzottakat is sikerült a saját világod szerint értelmezni és most szembe kell nézni azzal, hogy nem kicsit, hanem egyáltalán nem volt igazad :) Nekem ennyi örömöm van, már most mondom :D Ezen kívül csak egy sötét sarokba sírok. Azért írom le, hogy ne is találgass, így van kajak :D
Hátradőltem szakértő úr, kérem folytassa! Öröm inni ezeket a hozzáértő és hiteles szavakat... Gondolom neked is jó visszaigazolás ez, hogy jó úton jársz, csak így tovább!! :D
www.smart-bus.hu
:D :D :D :D 43 évesen ennyi örömöd van? :D Hát akkor élvezd :P
Beégett a károgással és próbálja menteni a menthetetlent... ilyenkor csak hátra kell dőlni és élvezni a vergődést! :)
www.smart-bus.hu
Szerintem te Tarquini és Muller divebomb-jait azonosítod versenyszellemként.
Viszont Norbi bevallottan nice guy, mint Button és Thompson. Akik piszok gyorsak voltak, de nehezen adta ki nekik, mert nem vetődtek rá olyan pozícióra, ami nem létezett vagy nem volt elérhető tiszta eszközökkel.
Az mi, ha nem versenyszellem, amikor az év elején még 4. leggyorsabb vagy a csapatban, de szépen leülsz telemetriázni és a 2. hétvégétől már a csapattársaidat is vered. Illetve a Hungaroringi 2. futam utáni 62 pont hátrányt az őszre ledolgozva már listavezetőként kezdte a bajnokság utolsó negyedét...
Viszont Norbi bevallottan nice guy, mint Button és Thompson. Akik piszok gyorsak voltak, de nehezen adta ki nekik, mert nem vetődtek rá olyan pozícióra, ami nem létezett vagy nem volt elérhető tiszta eszközökkel.
Az mi, ha nem versenyszellem, amikor az év elején még 4. leggyorsabb vagy a csapatban, de szépen leülsz telemetriázni és a 2. hétvégétől már a csapattársaidat is vered. Illetve a Hungaroringi 2. futam utáni 62 pont hátrányt az őszre ledolgozva már listavezetőként kezdte a bajnokság utolsó negyedét...
"Én nagyon sajnálom, de el kell ismerni hogy Norbi ennyit tud. Nincs versenyszellem." - Ezt én értem és tartom azóta is. Örülök hogy összejött és gratulálok neki, de akkor is tartom a véleményem hogy Norbi közel sem akkor harcos mint az autósport legnagyobb alakjai. Ez nem károgás. Egy vélemény.
Azért jó látni hogy neked az első dolgod az volt hogy időt pazarolj arra hogy ezeket kigyűjtsd mintsem örülni a bajnokod sikerének :D
Azért jó látni hogy neked az első dolgod az volt hogy időt pazarolj arra hogy ezeket kigyűjtsd mintsem örülni a bajnokod sikerének :D
Én is hasonlóképpen vagyok körülvéve pesszimista kibicekkel.
De most azért mindenki örül Norbi sikerének.
És már lehet készülni a jövő évre. Miszerint "úgy is csak egyszer volt mákja Norbinak". <#crazya>#crazya>
De most azért mindenki örül Norbi sikerének.
És már lehet készülni a jövő évre. Miszerint "úgy is csak egyszer volt mákja Norbinak". <#crazya>#crazya>
Oldal 1 / 258Következő →