Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újból szeretném a segítségeteket kérni a Gmail rendszeren küldök több 100 e-mailt.
nagyon nagy segítség volt a titkos másolatban elhelyezni a címeket, mert így csak 1 címet lát és nem az összeset.
Viszont mikor válaszolnak akkor nálam az első válaszadó alatt jelenik meg a többi válaszadó is, és ez így nagyon rossz.
Elég nehéz kisilabizálni hogy ki kihez tartozik, egyszerűbb lenne ha külön külön jelenie meg.
Ha tudtok valami okosat akkor kérlek segítsetek!
Előre is köszi.
Sziasztok!
- továbbíthatsz automatikusan gmaillel olyan emaileket új címre amik egy vagy több beállított szűrési szabálynak megfelelnek
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
- előzőleg beállított másodlagos telefonszámra lehet kérni kódot
- bejelentkezni olyan gépről ami elmentette a jelszavat a google accounthoz és onnan kikapcsolni a 2-lépcsős azonosítást
- régi telefonszámot kérni a szolgáltatótól
- csak akkor ha semelyik nem működik, ezek után fiók-helyreállítási lap kitöltése
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A mobil szolgáltatóval beszéltem, 6 hónap múlva tud aktiválnák a régi számomat.
Így meg semmihez se tudok hozzáférni, se a bankszámláimhoz, paypal, semmi..
Van a googlenak /gmailnak magyar supportja? .
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2018.02.13. 23:29:42
Üdv: howarju
Tedd a neveket pontosvesszővel a BCC sorba. Akkor mindenki csak a saját nevét látja, a többiét nem!
Üdv: howarju
Lenne egy olyan kérdésem. Hogyan lehet megoldani a több 100 e-mail cím küldésénél, hogy ne látszódjon a küldendő félnél hogy kiknek küldted el még az e-mailt, na persze nem eggyesével szeretném őket kiküldeni mert itt öregednék meg.
Segítségeteket előre is köszönöm!
szokni kell még...
http://www.theverge.com/2014/10/22/7039391/google-inbox
Kértem meghívót, érdekesnek tűnik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert ezt írja ott: Szokásos SMS-díjak merülhetnek fel.
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Next PC upgrade: 2022
Megdöbbenve láto, hogy gmail-ben nem találom a dokumentumokat.Pedig én korábban mentettem le oda bizonyos adatokat.Mi lett ezzel?Vagy még mindig van csak én nem találom?köszi szépen.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Shift+Ctrl+Del, sütik és cache törlése.
Ennyi. Persze nem én találtam ki, de magtaláltam. Üdv!

Azt írja ez a weboldal átirányítási körbe került.
Az mi??
"alap HTML nézet betöltése (lassú kapcslathoz)"
eddig nem is láttam a bal alsó sarokban, mert rögtön betöltötte, "rendesen", ahogy szokta.
R-E-G-I-SZ-T-R-Á-L-J!
:D
Egyébként komolyan nincs ott a sign-out gomb a jobb felsõ lenyíló menüben?
Hogy kell kijelentkezni a gmail fiókomból anélkül, hogy g+-ra regisztrálnék? Mikor a mail címem lenyíló részére kattintanék - ahova rendszerint, ha ki akarok jelentkezni - az a kurva g+ reg ugrik be. Hol lehet ezt a szart lelõni?
GET OVER HERE!