Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
közben maga a honlap használható, meg az ikonok is - csak épp nem látom rajtuk a jelöléseket (pl. szöveg színe, félkövér, stb stb) de maguk az ikonok ott vannak ahol kell lenniük, csak "üresek".
rosszalkodik a gmail egy ideje, de valószínûleg a router a ludas. a jelenség: a gmail új kinézetét használva rendszerint nem töltõdnek be a navigációs ikonok, vagy pl. levélírásnál a szövegformázáshoz használt ikonok - csak a helyük látszik. korábban, még az új kinézet elõtt ugyanezt megfigyeltem a google docs-nál is, de ott nem zavart annyira a dolog, mert azt ritkán használom. ma reggel kihúztam a routert a rendszerbõl, és a modemtõl jövõ utp kábelt közvetlenül dugtam a gépbe - és máris sehol semmi hiba, minden betöltõdik villámgyorsan. (4 megás kábelnet.) a kis hálózatunk egyébként úgy néz ki, hogy két asztali gép (win xp sp3, lan kábellel kapja a netet) és egy laptop (win7 64, általában wifin netezünk vele), plusz ugye az emlegetett smc wifi router.
mi lehet a gond szerintetek? hogyan lehetne orvosolni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Viszont akár print screen-el is elmentheti...
nem tom... :S
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A továbbiakban ha ilyesmi fordul elõ (sûrûn), érdemesebb egy ingyenes webtárhelyre fel rakni az adatott és annak linkjét megadni, így ha törlöd/átnevezed az adatott õ már nem fogja tudni megnézni.
Ha akinek küldtem a mailt, és benne a képet, õ lehet, hogy nem akarja törölni.
Én elvárnám, és azt hittem, hogy nekem mint a levél és benne a kép küldõjének nagyobb jogom van felette, és ha kell, akkor törölhetem tõle is.
Nincs erre semmi mód?
"Adatok megosztása a Google-on kívül senki mással nem történik, kivéve az Adatvédelmi irányelvekben megadott eseteket vagy pedig az Ön hozzájárulásával."
Bõvebben :)
Egyik ismerõsömnek küldtem mailt. Neki és nekem is gmail es cimem van.
A mailban volt egy csatolt kép.
Ezt a képet õ is megkapta, és megnézte.
Viszont, amikor képet küldesz gmail en, akkor azt a rendszer feltölti egy szerverre, és az õ mailjében errõl a szerverrõl nyílik meg.
Ezt szeretném kérdezni, hogy tudom-e törölni a képet a szerverrõl? Ismerõsöm már láttam a képet, így tovább nincs rá szükség, hogy akármeddig is újra megtekinthetõ legyen.
Hogyan lehet ezt a képet törölni?
thx
címtár/további mûveletek/exportálás , majd válaszd a mindet és alatta az outlook csv-t.
Orionk:
én értem a problémát, de sajnos fogalmam sincs, hogy mi a megoldás. Ha utólag bekapcsolod a gyûjtést, nem csinálja meg magától?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A gmail levelezõ elmenti azokat a mail címeket, amikrõl levelet kaptam, vagy én küldtem, mert ha elkezdek beírni egy címet, akkor felajánlja ezeket.
Viszont én sosem mentettem el egy mailt sem a címlistába. Most mégis ezt szeretném tenni, hogy az össze mail címet elmentsem, akinek írtam, vagy akik nekem írtak.
Ezt hogyan lehetne megcsinálni?
köszi
üdv.,
Gmailes fiókomba átimportáltam freemailról a leveleimet.
Eddig nem is volt baj,de vissza kéne raknom nem keveset.
Visszafelé,hogyan mûkszik??Tehát gmailos címemrõl a freemailre.
A segítségért elõre is bigTHX.
Biztosan nem lehet?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
amúgy az a tippem, hogy nem lehet ugyanazzal a névvel.
Van egy gmail fiókom. Megváltoztattam véletlenül pár dolgot amit nem lehet visszavonni. Ha törlöm magam akkor késõbb ugyanezzel a névvel regisztrálhatok újra(hogy újra az alapbeállítások legyenek) vagy azt fogja kiírni, hogy már foglalt ez a név?
köszi
Érdemes kipróbálni: csinálj egy másik fiókot és két külön lapon próbálgasd.