Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1, akkor indirekt bevételük van belõle (emberek sokat használják gúglit, elkezdik használni többi szolgáltatást is. Pl: Gmailt, ami viszont már tele van személyre szabott reklámokkal)
Én is! De pár napja is másik böngészõt kellett használnom, ahol meglepõdtem, mert eléggé nem csekély mennyiségû reklámod dobott az arcomba a Google, pedig nem is egy olyan felkapott kulcsszóra kerestem!
steam, origin: ACE_hun
Bár a Google-nek a kezdetek óta kifinomult és azóta kiforrott is az üzletpolitikája!
Szóval hiába a Chrome, a Google hülye lenne leállítani az FF pénzelését. Ugyan ez igaz fordítva is, a Mozilla sem fog beszólni a gúglinak, hogy "Hé mitképzeltek hogy saját böngészõt fejlesztetek", mert nagyon jól jön nekik a Google pénze.
Bár, azt nem tudom, hogy amióta van Chrome, azóta is vannak ilyen hirdetések?
Meg azért használtak több böngészõt, hogy azért bemutassák, mindegyikben mûködik és nem mellesleg nem lehetett volna megoldani, hogy a Chrome-ban egyszerre 2acc-al legyenek bejelentkezve GMail-re! :
Három böngészõt használtak a bemutató alatt: Chrome, Firefox és Safari.
Inkább az a ciki hogy az IE kimaradt 😄
Egyébként ha nem tudnád a Firefox mögötti alapítványnak (Mozilla Foundation) az egyik legnagyobb támogatója a Google.
Egy másik cikk is róla.
Ígéretesnek tûnik, belenéztem a nem kcisit hosszú bemutató videóba, és már látok több területet is az életemben ahol tudnám és fogom is használni ha megjelenik , de szerintem nem fogja kiváltani a hagyományos emailt.
Szerintem az lenne a legjobb, ha a Google egybeolvasztaná ezt a projektet a Gmail-el. Lehessen hagyományos emaileket küldeni és fogadni belõle a wavek mellett...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ennyit ír róla a súgó:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&ctx=mail&answer=35529
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Itt lehet regisztrálni!
Van egy problémám és nem tudom hátha itt közületek tud valaki segíteni. A helyzet az, hogy a gmail chat ablakába szeretnék magamról képet felrakni. A gond azonban az, hogy hiába töltöm fel a képet az csak a beállítások menüben látszik bal oldalt a kis ablakban viszont nem. Tud valaki esetleg valami megoldást?? Elõre is nagyon köszönöm!
Egyszer lekértem Outlookban de újra telepítettem a gépet és most nem tölti le a régi leveleket.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tékeljetek nyugodtan :p
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Azt hiszem Outlook-ból fogom használni
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tök jó, hogy ennyi barmoságot tud, de miért nem képesek belerakni egy kva tértivevény funkciót. Nekem az a legfontosabb és pont az nincs.
Meg hogy lehet beállítani, hogy ne fûzze össze a leveleket, ha válaszolnak egy levélre. Annyira idegesítõ.
Köszi!
Olvasgattam itt - ott hogy van / lesz, ilyen saját domain el használható gmail. Nem tiszta a sok információ, nem találtam használható dolgot! Tud valaki errõl valamit? Öcsémnek vettem, egy domain-t még 18. szülinapjára, és azt akarom hogy menjen neki a mail is! Köszi! M
matyas.ujj.hu
Hogy lehet az,hogy azt írják mindenhol,hogy korlátlan a csatolható fileméret és ez a dolog egy nagy kamu mert 30Mb-nál nagyobbat nem visz át!
Szal vicc az egész gmail.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akkor egy olyan kérdést teszek fel: A Google felül fog emelkedni a Májkroszofton?