Moderátornak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de írok nekik, had legyek hágé 😄 és akkor én törölgetem a sok idiótát, bár úgy néz ki nem nagyon vannak és inkább a normálisak jönnek. De így mégis csak jobb lenne, ha én tenném és nem kéne szólni ide.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
direkt leírom nekik értelmesen milyen topik ez és nem érdekli õket és azért is beírnak hülyeséget.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Félreértés ne essék, nem sürgetésbõl írtam, csak kíváncsi vagyok, hogy azt olvassa-e valaki!
Turn Me On Dead Man
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
...vágod?
...vágod?
...vágod?
új házigazdát xbox topikba😄
a jelenlegi nem látja el 100%-osan a feladatát
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az okoska belinkelt egy oldalt ami nem csak, hogy szivatós de egy vírust is tartalmaz. Meg sem nyitom az oldalt már elkezd zenélni a firefox. Nagyon jó, most állhatok neki leirtani a géprõl.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Papesz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Papesz
Amúgy van már erre topic a Játékosokban a hozzád hasonlók számára (elvannak ott jól, szervezik az ellenállást). Addig csipogtak, míg végül meghagytuk nekik (alapvetõen uncsi volt a hetente beesõ újoncok õrjöngését mindig újra- és újra végighallgatni), jó szórakozást neked is hozzá.
Ha nem találod meg, az már persze a te bajod, mivel úgy tûnik édesanyád sem tanította meg neked az ultimate varázsszót!
d
f
Vagy visszaállítjátok a KonzolosHardvereknekLeáldozott topikot, vagy törlitek a PC-és játékoknak leáldozott topikot is, de ha egyik sem valósul meg, akkor mérget vehettek rá, hogy elmegyek az SG székhelyére -itt lakom 20 km-re tõle- és kurvára nagy balhét csapok. Akinek pedig a keze van a dologban, felelõsségre vonatom. SZóval, lehet csipkedni magatok.
Legyetek szívesek a Fight Night Round 4 topicba ( http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210269728 ) betenni ezt a képet ( http://efrud.com/images/fightnight.gif ) bannernak. Köszönöm!
tudom hogy leszarjátok, de azért minimum egy warn, de akár egy rövid pihenõ nem ártana a gyerek észhez térítéséhez a PlayStaion3 topikban
a srácnak persze nincs PS3-a, csak lesi a hozzászólásokat hogy mikor lehet belekötni az ott amúgy békésen fórumozó báránykákba, vagy fényezni az XBOX360-at.
néhány példa, ahogy szétoffolja a topikot az xbox-os kommentjeivel:
#63704 - ez a legutóbbi, persze rögtön el kell kezdeni sorolni a PS3-ban offnak számító XBOX címeket...
#63505 - Best Graphics@E3 természetesen egy PS3 játék kapta, erre a srácnak mindenképp be kellett kommentelni hogy "nade és mivan az XBOX játékokkal?"
Fölöslegesen és szándékosan szítja a feszültséget a jelenlétével. Egyszer már szépen megkértem korábban privátban, hogy fejezze be ez irányú tevékenységét, de sajnos nem vezetett ez eredményre.
Kérlek, ha mást nem, legalább kérjétek meg udvariasan, hogy fáradjon át valamely másik topikba (pl ide) ha minden áron ezt a témát szeretné erõltetni.
Sok állandó látogatót elvesztett már ez az oldal a hozzá hasonló fórumképtelen, topikromboló trollok miatt.
Köszi elõre is hogy tesztek valamit. Még akkor is, ha a haverotokról van szó -> épp hogy akkor kellene igazán viselkednie nem?
vergõdés #15140
Amúgy érdekfeszítõ és felettébb szórakoztató az utolsó oldal, tanulmányozzátok, ha van kedvetek. <#vigyor2>#vigyor2>
Papesz
http://germantrucksimulator.hu
megalodon: te meg legkozelebb figyelj oda legyszives <#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szerintem törölhetõ. Elég ránézni a topik címére, vagy a hozzászólásokra...
Papesz
Forza.
(mi ez a kurucz.info style? 😄)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
BAD Boys
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊