American Chopper (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szkenneld be :) köszi :P
Az meg a másik, hogy a cikkben is írják, hogy milyen flegma Paulie... Nekem eddig sem volt szimpatikus, de ezután...
Ma megvettem a lapot. Az tetszik, hogy a junior is kezd az apjára hasonlítani:)) az interjú alatt ugyanúgy az asztalon van a lába. mondjuk a faternak letörném amikor valakivel beszél az irodában, háttal neki, asztalon a láb. és a multkori részben a wendys-eseknél is asztalon a lábbal beszélgetett:))
Jó kis mocikat csinál Russel is :)Nekem ezekben az tetszik hogy elég egyszerûek,nincs telerakva mindenféle giccses vackokkal...
Igen még 2 hétig biztos kapható lesz:)
:)
Discovery néha mûvel ilyet, pl. nemrég egy másik rész hangsávját nyomták rá az egyik Biker Build-off részre...
Pff már megint rossz részt adott ez a szerencsétlen discovery :) de leglább itt a vénembernek még a jó hangja volt :)
én is jótékonykodnék ha ha már telelennék pénzzel :)
oh shit,lemaradtam a mostani chopper befejezésérõl!
a végét láttam,amikor learatták a sikert,ezzel a sárga-piros motorral,sztem ez volt az eddigi legjobb motorjuk,a kormány nagyon durva volt,meg a vázat is õk csinálták,szal eszméletlen volt,és megintcsak jótékony célú volt.ezt becsülöm bennük,h mindig jótékonykodnak.többek között ezzel a mûsorral is - nekünk :)
a végét láttam,amikor learatták a sikert,ezzel a sárga-piros motorral,sztem ez volt az eddigi legjobb motorjuk,a kormány nagyon durva volt,meg a vázat is õk csinálták,szal eszméletlen volt,és megintcsak jótékony célú volt.ezt becsülöm bennük,h mindig jótékonykodnak.többek között ezzel a mûsorral is - nekünk :)
ReaL MaDRid x siempre
a mostaniban? az még kapható az újságosoknál? nem szoktam olyat venni.
Auto-MMotorban van egy 6 oldalas cikk a "gyárlátogatásról"!
ja, az a tegnap esti rész ismétlése volt. mindig így van. reggel ötkor és 11-kor ismétlik az elõzõ esti 8 órás részt.
ma este lesz a befejezése a mocinak. ez az elsõ sajátvázas moci.
ma este lesz a befejezése a mocinak. ez az elsõ sajátvázas moci.
most is volt egy rész,11kor kezdõdött,itt maguk csinálták a vázat,meg egy csomó mindent.
ReaL MaDRid x siempre
ja, ricknek, vinnienek is folyamatosan változik. de, hogy ezeknél mindig hó van, az hihetetlen:)) alig van meleg, napsütéses rész a mostaniakban. viszont jók az új részek. nekem az extrák is nagyon tetszenek, sajnos a háttérinfós részt nem láttam de majd az ismétlést megnézem.
én is így vagyok vele,már kezdem megszokni,erre beraknak meint egy ujabbat,és most hogy újabb részek vannak,már a többinek is cserélgetik összevissza...:(
pedig az eredeti hangok jók voltak mindnek,kivéve mike-nak,annak jobb a mostani hangja :)legelõször nem az volt ha jól emlékszem...
pedig az eredeti hangok jók voltak mindnek,kivéve mike-nak,annak jobb a mostani hangja :)legelõször nem az volt ha jól emlékszem...
:D
azt mondja meg valaki, hogy miért kell szinte adásonként változtatni a szinkronokat? már kezdem megszokni az egyiket, mire változik:(((
amúgy a faternak egyre gyakrabban gurul el a gyógyszere. ettõl még jobb a mûsor:))
amúgy a faternak egyre gyakrabban gurul el a gyógyszere. ettõl még jobb a mûsor:))
meg így már nem is olyan élvezetes a veszekedésetek,igaz Pauly? :)
ReaL MaDRid x siempre
jaja,a régi hangja nagyon jó volt,így már nincs is annyir akedvem nézni :(
Nagyon furcsa az öreg Paul hangja, kár hogy más szinkronja volt. Az elõzõ sokkal jobban el volt találva, fõleg amikor üvöltözött meg káromkodott :)
A halál csupán a kezdet...
ki tud csinalni jo bannert?
d:
fura D:
mély ezze mibaj ??F
REAL MADRID
uj bannert gecaj :/
Dzsureszik Park?
Ja, egyszerûen telitalálat. Átlagos, szorgos amerikai család, kicsit bunkók de jó a szívük. Szeretik a rendõröket, a nemzeti lobogót, a katonákat, Busht. Ha megfigyelitek, a HotRodosok pont az ellentétei, lent laknak a bûn városában, és mindenféle mezticeket meg feketéket is alkalmaznak, a fõnök meg igencsak hasonlít Steven Spielbergre (khm, remélem értitek mire gondolok...)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ja,neki is nagyon vacak volt :(
Épp most megy -.-
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Az volt állat rész amikor Mikey a hülye haverjával a tóban beragadt az autóval, fetrengtem a röhögéstõl azon a részen olyan szövegek voltak benne :)
A halál csupán a kezdet...
de jó hogy összevissza váltogatják a szinkronhangokat :(
MAJD MÁJKI beáll a helyére _SF:_A:_F:SDA_F
REAL MADRID
Apja megölné d:
én nem hallottam ilyenrõl,és tuti h nem is fog sztem kilépni,mivel ez családi vállalkozás,és ebbõl neki is sok lové csurran.
ReaL MaDRid x siempre
Valaki tudja hol lehet lekapni részeket ?