American Chopper (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2XP
Tényleg meg sem közelíti az occ szintjét. Bár a discovery-n vmelyik reklámban mintha azt mondták volna, hogy lesznek új részek, úgyhogy még reménykedhetünk 😊

Met
az egész sorozat úgy szar ahogy van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narancs
Amúgy sztem iszonyat gáz volt ez a Hot Rod verseny, saját maguknak építenek két autót, erre mindkettõ állandóan lerobban. Lol. És a többi kocsival se lehet más a helyzet, anno a sárga mustang vezetékezésére már nem magadt idõ, ezért a kopasz össze szigszalagozta a 30 éves roncsból kiberhelt vezetékköteget, és azzal kötöttek be mindent. Ha utána leég a méregdrága gép az már nem érdekes...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
De gáz...én a seggem vertem volna a földhöz, ha ilyen lehetõséget kapok. De amit Mike-ék összedobtak 9 nap alatt, az elég faja lett, jobban festett mint az öregé legalábbis.

Met
idióta volt

Megbeszélte az öreggel, hogy építhet magának egy autót, ingyen, sõt még fizetést is kap érte. Szólt neki a boyd, hogy erõsítse meg az alvázat, hogy biztonságos kocsi legyen, elvégre az õ mühelyében készül. Az a pöcs meg nem csinálta meg és még fel volt háborodva, hogy miért szólnak bele a kocsijába.

undorító volt az a csávó

gordon 24
Már nem emlékszem pontosan. De az volt a lényege hogy túl nagy pofáju és nem jön ki azzal a kopasz faszival. Ilyesmi volt, de én már régebben láttam ezt a részt mert most megint ismétlés van. Én ezt akkor láttam amikor elöszõr vettítették kb 2 hónapja.

Downhill!!

Narancs
Komoly? Baz+ ilyen nincs...mondd már el a full sztorit plz!

gordon 24
Õt is kirugta az a fasz.

Downhill!!

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Narancs
Hot Rod elõzõ részében mi volt? Hová lett Bluber? Miért vette át a helyét Mike?

Met
engem egy kis gonosz manóra emlékeztet 😊

Narancs
Kár érte, de télleg elég link alak volt.

JGTC
igen régen is Õ dolgozott cxsak aztán valamennyit kihagyott és addig Justin vette át a helyét

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Met
A David Mann motor festésével megcsúszott és Paul Sr. megunta a dolgot.
De a Lance Armstrong motort is ez a csávó festette meg állítólag régebben is dolgozott nekik.

Jeff Gordon
hát sztem nem annyira béna. bár Justin télleg ott van a toppon ami a szakmát illeti. 😊

The only speedometer is in your head.

Narancs
Srácok, miért nem a Justinnal festetnek mostanában? Az a dagadt szkinhed sokkal bénább...

Met
Egyszerû men ide menj oda játék.
Inkább kisgyerekeknek való.

JGTC
nekem megvan de már megbántam hogy pénzt adtam érte... lehet van akainek bejön/bejönne de nem sok esélyt látok rá

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Fido4life
Mér ?

JGTC
nem érdemes vele foglalkozni sztem

Met
torrent

lpmaskmancick
nemtudná vki honnan szedthetném az american chopper játékot?

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Szeva! Ha valaki segítene, hogy hogyan kell torrentre (BitComet) feltölteni akkor szolgálhatnék az elsõ és a harmadik évad 12-12 részeivel szinkronosan.
JGTC
nem tom gyakornok volt e, egy piros Civic-el volt a srác
a másik gyakornok viszont hogy aludt 😄DDDDDDD

hi
Met
jaja, Õ az, tök korrekt srác

Narancs
Melyiket? Azt a kis lúzer gyakornokot?

JGTC
multkor a srácot simán kirúgta <#rolleyes>

Narancs
Jujj, most Bluber és a Spielberg klón csávó versenyeznek. Ez a Bluber hány éves? 16-nak se néz ki...
Remélem ennek az üvöltözõs agresszív skinheadnek még beveri a képét valaki egy vascsõvel. Kicsit túljátsza a szerepét a csávó.

JGTC
névszerint nem tom õket de gondolom a festõ srácra gondolsz normális alatt

gordon 24
Igaz viszont jó kocsikat csinálnak.

Downhill!!

Met
én is nézem, de mintha mind fogyatékos lenne, egyetlen normális az a Charlie Hutton nevû srác 😊
- az egyik fickó debil, (az a szemüveges mindíg a szemébe van húzva a sapi) úgy beszél mint egy nyomi
- a bluber az egy idióta
- a kis kopasz megjátsza a kemény fickót
- a fõnök meg egy az egyben unszimpatikus 😊

jah.. uncsi..

2XP
Nekem nem tetszik, nincs olyan hangulata, mint Pauléknak 😞

JGTC
a fõnököt egyenesen utálom, valamiért olyan unszi

Narancs
Most kezdték nyomatni az American Choppers mintájára az American HotRodot, majdnem tök ugyanazok a karakterek vannak benne. Ha csak a hangot hallanám azt mondom American Chopper megy, nagyon lol.

Fido4life
De nem ? Úgy röhögtem rajta..

D😄

Fido4life
Tök fasza az bajszos fickó..

Jeff Gordon
jah, télleg. jó neked😊

Jeff Gordon
én nem nagyon tudok ronda choppert mondani. talán azok amiket Paul Sr. csinál😄😄 najó nem csak vicc volt, de télleg nagyon szépeket csinálnak. megszeretteték velem a choppereket!

én eccer láttam itt a debreceni fõnixben egy teutul cgoppert
kiallitason volt
de gyönyörû. ne kérdezzétek melik vot az nemtom
lpmaskmancick
ma tökjó rész volt,a két paul-os különkiadás,tök fasza volt,hogy mennyit össze kiabáltak benne 😄

JGTC
az öreg a legnagyobb forma, azért egyszer megnézném eredeti szinkronban is 😊

lpmaskmancick
én azt bírom a legjobabn mikor az öreg kiabál hogy szétrúgom az ülepedet!!! vagy mike marháskodásait,de a mociakt is csípem

Jeff Gordon

Tarajos Sül
Lehet,hogy nem ujdonság,de ha vkinek sok pénze van,vehet egy olyan mocit,amit Teutul-ék kreáltak!
Met
ez most fikázás akar lenni?

ami nem sokat jelent ha valaki jó a nagy 0 kategóriában 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a jobb fajta reality showk egyike.