American Chopper (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ BSE-FCSM!!!!!!!!!
Pedig amiröl én beszélek biztos hogy "köze"van az Orange County-hoz,mert a fekete özvegy-es motort kell vezetni,ugy hogym ilyen országuton megyek meg városban is!
akkor nézz el a honlapjukra,és még polojukbol is vásárolhatsz!
Orange County Choppers
Az a játék amire én gondolok?
Mert amire én gondolok,az olyan hogy nem is motortervezös!
Semmi flex nincs benne,se heggesztõ,csak simán az utcán kell motorozgatni!(legalábbis az elején)
Erre gondolsz?
Amugy nekem elindult rendesen,de már nem játszok vele,mert nem az a játék lényege,mint amit a Discovery Channel szokott bemutatni!(motorkészités,tervezés stb)
sorry.. shut it!😊
heeh
amugy kerestem en googleon. de nem talaltam
ez nem tom mi
ez meg egyszerûen jó
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
érd be ennyi infóval a többi nem maradt meg, újból meg lusta vagyok megnézni <#kacsint>#kacsint><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mellesleg a Gugli csodákra képes, mondtam már?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Benyit a csako erre bent van a morot es az american chopper tagjai es hirtelen elkiabaljak a MEGLEPETES szot!
mindenki vigyorog.. kiveve Amstrongot aki fapofaval, ledermedve nez mindenkire es szinte latszik rajta hogy SEMMIHEz nem tud kezdeni ezzel helyzettel.. erre az egyik megszola: mondtam hogy nem jo otlet!
mire a bajszos: KUSS es hozzavag egy torulkozot😊 LOAL.. en kesz voltam a reklamtol
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
már kosábban volt itt egy ilyen próbálkozás
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Érdekel valakit Amcsi Motorok rész warezes oldalról??
Este 10-12ig ment... Lehet ebben az idõben volt is már új rész csak nem tudtam róla. De hát moondjuk vasárnap ez érthetõ is nem?
Lance Armstrong Bike
nem lett az a nagyon best de a közepest azért megüti szerintem<#phone>#phone>
A történet röviden: Te vagy a mûhelyben az új srác aki szerel, meg csinálja a lóti futi melót. Ez alat pedig építheted LASSAN a saját motorodat.
Nem egy nagy durranás a game de OCC fanatikoknak bejön tuti! <#whatever>#whatever><#vigyor5>#vigyor5>
Én rövid ideig ökörködtem vele csak...
Nem tudom meddig idegelik még ezek Discoveryn a jónépet az "új részek" szöveggel<#gun>#gun><#gunyos1>#gunyos1>
Igen van ilyen játék de úgy hallottam nincs benne semmi különös.
Honnan lehet leszedni az orange County Choppers játékát vagy hogy hívják?
Ez a legjobb Chopper, de még jól néz ki a Tûzoltós, és a New York szobros is! A mai adásban valami repülõset fognak csinálni ha jól tudom 😊 5 perc múlva megtudjuk! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(Bár az újság azt írja, hogy a Fekete Özvegy lesz úgyhogy most enyhe képzavarban vagyok)<#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1>
de én mondjuk nem hagyném Mikey helyében mégis csak az apja mûhelye azt ordibál vele ott egy vadidegen... mert ugye Vinynek muszáj csinálnia.
,de az öreg Paul ennyire lusta hogy már be se tud járni a mûhelybe vagy mi? eléggé unszimpatikus egy emberke ez a "kisfõnök" remélem sokat nem fogom látni 😄
Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp
Az a faszi akirõl szó van director of operations, sztem az öreg Paul vette fel kisfõnöknek.
http://www.o-store.hu