Elgondolkodtató filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSL
Én utólag, és úgymár nem is tetszett a csodálatos elme😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Bandew
"Én ezt a filmet nem értem"
Hát igen, ez a kérdés gyakori Lynch filmjeinél. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ööööö... Hát ami azt illeti nekem elég hamar leesett. :-D
(Nem láttam az Egy csodálatos elme-t)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

azabaj hogy én elötte pár nappal láttam az "egy csodálatos elmét" és én sejtettem hogy ezlesz 😄

Voltan
Hetedik pecsét
Ingmar Bergman filmje. Érdemes megnézni, mint az összes Bergmant. Ez még nem is túl mûvészi, inkább elgondolkodtató. (Ergo a "mûvészfilmektõl" irtózók, mint pl. én is megnézhetik.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

LSL
Titkos ablak? Nekem nagyon bejött, hogy a film végéig nem is sejtettük, hogy az egész csak a depp fejében játszódik.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Alul... <#ravasz1>

Fight Club

NaNoKuTyA
ops

\':..:\'

NaNoKuTyA
pl a twin peaks!

\':..:\'

Rafaelo
gyõzike show, Big brother ,Való világ (komolyan)

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

gkeeper
Közellenség,Ocean's Eleven

Néha jó,hogy egyes filmek ne ma nézõ szájába adják a megoldást szájbarágósan,hanem gondolkodjon rajta el a nézõ!Akár több megoldásra is lehet jutni...sztem néha az ilyen nyitva hagyott kérdésekkel teli filma tovább megmarad az emberben...

Ramadamammy rapidrandi

Loál János
Lynch <#worship>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Panzermeyer
Na igen... a sorozatot gyerek fejjel láttam még, ahogy láttam. De megnéztem még miket rendezett Lynch, s nincs több kérdésem 😄

mov ah,4ch int 21h end

Meg kell nézni a sorozatot és utána Lynch bácsit megkérdezheted!

Ramadamammy rapidrandi

Panzermeyer
Twin Peaks - Tûz, jöjj velem

Én ezt a filmet nem értem. Magyarázza már el valaki...

mov ah,4ch int 21h end

Mike
helyes

így ugyan kimaradsz egy csomó jóbol, de minket ez a tény miért zavarna?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lammer
<#nyes>
ott a pont.

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Vannak jók,pl. Csapd le csacsi!,Legényanya..

Ramadamammy rapidrandi

torrente
Én magyar filmet nem nézek meg semmi pénzért. Még netrõl ingyen sem töltöm le.

torrente
Amerikai Taxira az egyik újság 0%-ot adott. Azért ez elgondolkoztató. Nem is néztem meg.

AnuluWork
Csendes pusztító (Mirõl szólt a film?)
Rambo 3 (Hány lõszer fér egyes fegyverekbe?)
Amerikai Taxi (Melyik idegszanatóriumban él a rendezõ és forgatókönyvíró?)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Masnap c. magyar film!Hogy voltak erre kepesek penzt adni es miert lett ilyen hosszu?Miert neztem meg?NO,ez igazan elgondolkodtato!

Ramadamammy rapidrandi

torrente
Az van a film borítójára írva, hogy rejténylabirintus. Én ahányszor megnéztem (kb 10-szer), annyi ötlet jutott eszembe, hogy mi miért van.

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Jano
Mindenki próbálja, és van is sok verzió, de... 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Adi
Vki érti ezt a mulholland drive-t!??!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

galenius
A pityergõ teve története

Egy nyár a Góbi sivatagban, Mongólia déli részén. Egy nomád család segédkezik a tevék születésénél. Az egyiknél komoly nehézségekbe ütközik a kicsi világrahozása. Miután mégis megszületik a kis tevebébi, anyja nem akar tudomást venni róla, nem eteti, és nem gondozza. A hagyomány szerint, a mongolok ilyenkor hívnak egy hegedûst, hogy játékával elbûvölje a nõstényt, akiben a zene hatására talán újra feltámadnak az anyai ösztönök

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
Wilbur öngyilkos akar lenni

A harmincas éveikben járó testvérpár, Harbour és Wilbur anya nélkül nõnek fel. A jószívû Harbour úgy érzi, felelõsséggel tartozik öccse, a labilis idegzetû Wilbur iránt. Miután édesapjuk hirtelen meghal, a fivérek között még szorosabb, szeretetteljes kapcsolat alakul ki. A fiuk összefognak és elhatározzák, hogy közösen vezetik egyetlen örökségüket: apjuk antikváriumát. Hamarosan azonban Wilbur öngyilkosságot kísérel meg, amelyet túlél ugyan, de hosszabb terápiára kórházba utaljak. Kezelõorvosai úgy gondoljak, hogy Wilbur számára egy szerelmi kapcsolat jelentené az igazi gyógyírt, s bár a fiút idõrõl idõre megkörnyékezik a nõk, õ senkit sem kepés közel engedni magához. Harbour eközben kénytelen egyedül vezetni az könyvkereskedést. Egy nap betoppan hozzá a kórházban takarítóként dolgozó Alice, aki a betegek által hátrahagyott könyveket szeretné eladni. Harbour beleszeret a gyermekét egyedül nevelõ, csendes, fiatal nõbe. Az új kapcsolat szinte észrevétlenül megváltoztatja a fivérek életét...

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Run Lola Run

Jano
Német. Lola rennt. <#eljen> film.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
angol címe mi ennek?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nézd meg a Lé meg a Lolát és megkapod a választ! <#kacsint>

torrente
Elgondolkodtató film: Reverse Gang Bang 2. Egy férfi és 14 nõ...

fifi
ExistenZ tényleg jó film...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

galenius
A Torrente mindkét része az!
Gyõnyõrû mocsokságok: szervkereskedelem a téma
Könyörtelenek: családon/fiúkollégiumokon belüli erõszak
Existenz(életjáték): sztem jobb mint a mátrix

torrente
A legjobb film a Mulholland Drive!!!!

Persze persze, enis elfogadom h neked tetszett, de nekem vhogy nem jott be. <#smile>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Trade
En az Ocean`s Twelve-n gondolkoztam azon hog vajon en mit csinalnek ha egy maffiatag kopogtatna ket gorrillaval.

Random work
Nekem is nagyon tetszett pont azért is mert nem agyon fényezett amcsi színészeket láttam benne.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

fifi
kink a pap, kinek a papné.... 😄
én elfogadom, ha neked nem tetszett. nekem viszont nagyon.

Regen vitaztam mar errol itt sg-n szal most nemakarok, de.. Szentem borzaszto gyenge film volt a 28dl. Gyenge szineszi teljesitmeny, gyenge latvany, gyenge sztory, gyenge alapotlet. 😄
Boccs, telleg nemakarok vitazni errol, de szeretnem ittlatni a velemenyem. 😊

fifi
28 days later tényleg jó volt...

akár a lehetséges /közel/jövõ is lehet

Lammer
voltak filmek amiken elgondolkodtam, meg most is sokkol pl a 28 nappal kesobb, vagy a fo kedvenc 78'as Dawn of the Dead... De ma hajnalban elegge lesokkolta az elmemet egy filmecske:
Crash...
nocomment GG^^
enyhen durv...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

LSL
Erre én is gondoltam. A válasz: az életben nincs megoldás mindnere😄

fifi
Pontosan ezen gondolkodtam ma. Mármint a vetéléseken, hogy többször volt...
Viszont logikai baki a filmben, hogy ha a gyerek meg sem születik, akkor a csaj családi élete is rendben/mert voltak ilyen bevágások/tehát nem válnak el, apuka nem pedofil... Hiszen ez szvsz még közvetve sem múlt a gyereken... Na mind1

Nem a paradoxon a lenyeg hanem h neki meg se kellett volna szuletnie, nyilvan az anya azert vetelt el már annyiszor mert eddigis mindig igyvolt. Valami ilyesmi 😊

LSL
Uff szóval a rendezõi változat szerint csak a halálával oldja meg a paradoxont? Dúrva

LezLee
Igen, a directors cutról beszélek. Akkor én néztem félre valamit, mondjuk már vagy fél éve láttam, lehet rosszul emlékszem. De így legalább már minden világos, eddig nem értettem, hogy mit keres a végén, ha egyszer meg sem született.... Na mindegy...