Elgondolkodtató filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Hát igen, ez a kérdés gyakori Lynch filmjeinél. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(Nem láttam az Egy csodálatos elme-t)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ingmar Bergman filmje. Érdemes megnézni, mint az összes Bergmant. Ez még nem is túl mûvészi, inkább elgondolkodtató. (Ergo a "mûvészfilmektõl" irtózók, mint pl. én is megnézhetik.)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Fight Club
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ramadamammy rapidrandi
mov ah,4ch int 21h end
Ramadamammy rapidrandi
Én ezt a filmet nem értem. Magyarázza már el valaki...
mov ah,4ch int 21h end
így ugyan kimaradsz egy csomó jóbol, de minket ez a tény miért zavarna?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ramadamammy rapidrandi
Rambo 3 (Hány lõszer fér egyes fegyverekbe?)
Amerikai Taxi (Melyik idegszanatóriumban él a rendezõ és forgatókönyvíró?)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ramadamammy rapidrandi
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Egy nyár a Góbi sivatagban, Mongólia déli részén. Egy nomád család segédkezik a tevék születésénél. Az egyiknél komoly nehézségekbe ütközik a kicsi világrahozása. Miután mégis megszületik a kis tevebébi, anyja nem akar tudomást venni róla, nem eteti, és nem gondozza. A hagyomány szerint, a mongolok ilyenkor hívnak egy hegedûst, hogy játékával elbûvölje a nõstényt, akiben a zene hatására talán újra feltámadnak az anyai ösztönök
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
A harmincas éveikben járó testvérpár, Harbour és Wilbur anya nélkül nõnek fel. A jószívû Harbour úgy érzi, felelõsséggel tartozik öccse, a labilis idegzetû Wilbur iránt. Miután édesapjuk hirtelen meghal, a fivérek között még szorosabb, szeretetteljes kapcsolat alakul ki. A fiuk összefognak és elhatározzák, hogy közösen vezetik egyetlen örökségüket: apjuk antikváriumát. Hamarosan azonban Wilbur öngyilkosságot kísérel meg, amelyet túlél ugyan, de hosszabb terápiára kórházba utaljak. Kezelõorvosai úgy gondoljak, hogy Wilbur számára egy szerelmi kapcsolat jelentené az igazi gyógyírt, s bár a fiút idõrõl idõre megkörnyékezik a nõk, õ senkit sem kepés közel engedni magához. Harbour eközben kénytelen egyedül vezetni az könyvkereskedést. Egy nap betoppan hozzá a kórházban takarítóként dolgozó Alice, aki a betegek által hátrahagyott könyveket szeretné eladni. Harbour beleszeret a gyermekét egyedül nevelõ, csendes, fiatal nõbe. Az új kapcsolat szinte észrevétlenül megváltoztatja a fivérek életét...
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gyõnyõrû mocsokságok: szervkereskedelem a téma
Könyörtelenek: családon/fiúkollégiumokon belüli erõszak
Existenz(életjáték): sztem jobb mint a mátrix
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
én elfogadom, ha neked nem tetszett. nekem viszont nagyon.
Boccs, telleg nemakarok vitazni errol, de szeretnem ittlatni a velemenyem. 😊
akár a lehetséges /közel/jövõ is lehet
Crash...
nocomment GG^^
enyhen durv...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Viszont logikai baki a filmben, hogy ha a gyerek meg sem születik, akkor a csaj családi élete is rendben/mert voltak ilyen bevágások/tehát nem válnak el, apuka nem pedofil... Hiszen ez szvsz még közvetve sem múlt a gyereken... Na mind1