Elgondolkodtató filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
AMiken én gondolkodtam: Lé meg a Lola, Hetedik, meg van egy film, aminek nem jut most hirtelen eszembe a címe. Bruce Willis játszik benne egy kisgyerekkel (nem, nem a Kölyök) és a kissrác látja a halottakat. Annak a filmnek tetszett eddíg legjobban a befejezése.

Dichter
Mi bajotok a Schindler lsitájával? <#nemtudom>

Dichter
A Ravasz az agy és a két füstölgõ puskacsövön min gondolkodtál? 😄

Hogy melyiket dobja a vízbe? 😊

Tatyla
Mullholand drive
Lost highway

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Alien!
a remény rabjai...nemtom volt-e már...illetve a philadelphia....na meg akkormár a forrest gump is....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tufa16
A Maffiózok-ról én is szoktam néha gondolkodni. Szeretem nagyon... Talán az egyik legjobb sorozat 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Cheky
egy igazán ütõs, elgondolkodtató, drogos film: Rekviem egy álomért.

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Random_
Jákob Lajtorlája

Most volt TV2-n szombat éjjel.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LSL
Az Amerikai Szépségen fél északán át filóztam. A másik, ami nagyon megfogott az az AI-mesterséges inteligencia. Robotikával foglalkozók szerint kevesebb, mint 50 éven belül realizálódik a probléma, szóval majd lehet filózni mitõl válik valaki egyéniséggé.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

wizy
#50: ezek közül még csak a K-Pax-et láttam, az télleg jo film volt

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Adi
Ken Park nagyon durva!😊
Meg van dvd-n!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Fhuu ne is mond!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Az is kurva jó!😊

Adi
Igen,igen!😊

Mortal Kombat 2. - Vajon miért vártam ki anno a végét és miért ültem be rá egyáltalán?!
magus
"fujj de budi van" reklam - na azon elgondolkodtam hogy hany fokos szogben kene baltaval szetverni a gyerek fejet aztan szetkenni anyja hatan a beleit.

Amugy nem irok ide ilyen mindenki altal alternativnak nevezett filmeket, mint matrix, stb.

aki nem látta még az nézze meg az Azonosság(Identity)c. múvit aki meg látta annak további jó gondolkozást kívánok😛

Punker
Kisérlet is ide tartozik szerintem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mert az Összeomlás/Amerikai Szépség/K-Pax mellett nagyon gyenge 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wizy
csodálkozom, hogy az Egy csodálatos elmét még senki sem mondta...

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

fifi
Last samurai miért?
Képi világa szép volt, de egy akkora alapvetõ baromságra épült, hogy vérlázító...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mortel
Amerikai história X
Gattaca
Stigmata (ez nem annyira)
I am Sam
Ken Park (kicsit durva, de ha jobban bele gondolsz...)
Meet Joe Black
Mona Lisa Smile
The Last Samurai
Veronica Guerin

A kör mért? szerintem szimpla horror, annak viszont nagyon jó!

igen a Kontroll is jó a csuklyással!<#worship>

Akkor te még nem láttad az Életvonat c. filmet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ScoobyDoo
A Zongorista
Kontroll
A Kör

Botond
Memento?vagy vmi hasonló címû film,az is agyalós volt
nemcsakfeel
sajnos hogy igazad van.. és mindig ezek a filmek kapnak kitüntetést, díjat, pénzt ..
<#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

*hihi ** *

Bercy
hetedik, 21 gramm, fight club, butterfly effect, osszeomlas
ezek a filmek amiken elgondolkodtam, es telleg volt ertelme megnezni oket.
Bandew
<#eljen>
Eddig az egyetlen ilyen témát feldolgozó film, ami jó: Az élet szép!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tuvok
Schindler listája - elgondolkodtam, hogy egyáltalán minek csinálnak ilyen filmet ...
Meg majd gondolom a Sorstalanság, arra is biztos nagy szükség van ...

Tuvok
😄DDDDDDDDDDD

Adi
Ja aztán még olyanok, hogy Hetedik érzék.. Ez a film volt az elsõ olyan amit "gyerek" fejjel láttam és rákellet, hogy jöjjek, hogy engem az ilyen filmek sokkal jobban izgatnak mint a lövöldözös szarok.
A hõs c. film is kurva jó volt. Akkor az Utolsó szamuráj.
Mit láttam még ami megfogodt?!.... mmhh.. jah IGEN: Azumi.
Akkor a Kill Bill vol. 1-2. Hatalmas film.
Bár nem tom ti, hogy álltok ezekkel a filmekel, h ti megnézztéttek aztán jóvan .. ez egy jó film volt, vagy filóztatok rajta, mert én elég sokat gondolkodtam utánuk.
Meg volt egy film már nem tom a címét amibe egy Zsidó gyerek elkezdet nácinak öltözni és próbált a "vére" ellenfordulni úgy, hogy zsinagókákat raboltak ki megilyenek!

Adi
pl: ami hirtelen eszembe jutt és nagyon nagyot ütöt számomra: 21 Gramm!
aztán: Amerikai Szépség, Összeomlás, K-PAX, 12 majom, Halálsoron, Fight Club, Ravasz az agy és két füstölgõ puska csõ, meg a blöff is kurva jó volt!
Mondjuk a fight club után amiket irtam azok annyira nem gondolkodtatóak viszont nagyon csavaros a rendezésük és talán ez fogodt meg!
Meg van még egy pár!
Meg ti sorozatokon nem szoktatók gondolkodni?? Én pl.: nagyon sokat szoktam fantáziálni a Maffia c. sorozaton. Csak sajnos dvd-n nem tudtam megvenni az egészet, mert 51ezer forint(két évad)!😞
Ha esetleg vki tudná olcsóbban(gondolom értitek mit értek ez alatt-copy) az írhatna nekem egy privit.

És valljuk be, hogy a Taken sorozat is ott hagyott néhány nyitott kaput maga után... <#worship>

Ha lenne egy kis sonkánk csinálhatnánk sonkás tojást, he lenne egy kis tojásunk.

A Titokzatos folyó inkább volt megrázó,de ez is velem maradt pár éjszakát...

Ha lenne egy kis sonkánk csinálhatnánk sonkás tojást, he lenne egy kis tojásunk.

Engem sokáig nyugtalanított pár gondolat a Hetedik c. film után.
Meg aztán ott van a Magnólia is....

fifi
de

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Saw 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A Mátrix-filmek elgondolkodtatóak, de mindegyik részt többször is meg kell nézni, hogy kialakuljon az ember saját értelmezése. Bár a második és harmadik rész szerintem mint film, nem állta meg olyan jól a helyét, de sokkal többet lehet rajtuk agyalni mint az elsõ részen.

Egyébként A kör az egyik kedvencem, habár tényleg egy amerikanizált változata egy eredeti filmnek. Már alig várom a második részt!

Bandew
#15 :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tufa16
a mullholland drive-on senki nem gondolkozott el? 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Igy vegigolvasva csupa jo film. <#eljen>
Azert a kör is igen elgondolkotato, (mondjuk inkabb ringunak mondanam ha nem veszitek zokon 😊 ) mivel ezis a tulvilagot targyalja.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Erdekes a matrixot sokan emlitik es van is benne vmi. De azert (szvsz) egy donnie darko sokkal elgondolkodtatobb. :S

Tenyleg igazad van, a truman show is iszonyat nagy film el is felejtettem. Basszameg h letoroltem. 😞

Laffite
ryan közlegény elsõ 20 perce...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

fifi
ha tetszett nézd meg a Ringu vírus-t és a Ringu 0-t is...

matrix

http://thenamelessphoto.com/

mukika
A titkos folyó

Trainspotting

jah, hogy úgy elgondolkodtató 😊
Bandew
Miért? Nem mondhatod, hogy rögtön leesett minden. :-)