Frizura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
azt a metroszexuális büdõs életbe....
drowns41
pesti vagyok de képre gondoltam

http://sum41.uw.hu

Ez a justatrim nagyon lol.

tölts fel képt

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ha pesti vagy egeszen szivesen :p
do you wanna be s.e.x.y like me ? o.o

drowns41
megmutatod?

http://sum41.uw.hu

mar kesz es nagyon kircsi lett ^^

miért? 😊
Breki33
jajj ne

megint egy befésült
sziasztock kellemes unnepeket
valaki tud pesten egy fodraszt aki megtudna csinalni a hajamatigy?

vágd le.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Enyém fél méteres!A derekamig ér!És minden nap fésülni kész rémálom!
hunbasser
köszi,akkor ezt ki is próbálom.

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
nézd már meg a videót és érezd a különbséget, pont kimemelik

amúgy pár hete kaptam egy Remington szakállnyírót amivel lenyírtam egy centisre a hajamat (1-16 mm)
Breki33
Lorealnak a hajformázó habja

mécsak nemis ragad és ápolja is a hajat
Sima philipshave jahvágó miért nem jó?

hunbasser
tudtok mondani olyan hajformázót,ami egyáltalán nem rongálja a hajat,de mégis tartós a hajon?

ReaL MaDRid x siempre

hát ja az jószar.

Csibusz
jah😄 teleshopban láttam én isXD
hunbasser
topshop.ez mindent elárul 😄

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
Na megtaláltam

Just-a-Trim hajvágó

A JUST-A-TRIM egy tökéletes megoldás, hogy haját formában tartsa hajvágások között is és ne kelljen 2 hetente fodrászhoz rohannia. Ajánljuk továbbá minden szülõnek, gyermekeik hajának rendben tartására és azoknak, akik szeretik, ha külsejük mindig tökéletes és megnyerõ.

ismertetõ
A JUST-A-TRIM egy tökéletes megoldás, hogy haját formában tartsa hajvágások között is és ne kelljen 2 hetente fodrászhoz rohannia. Ajánljuk továbbá minden szülõnek, gyermekeik hajának rendben tartására és azoknak, akik szeretik, ha külsejük mindig tökéletes és megnyerõ.

A JUST-A-TRIM praktikusabb, mint a legtöbb hajvágó gép, mivel kicsi és elemmel is mûködik.

Ezzel a rendkívül könnyen kezelhetõ géppel, a cserélhetõ fejek segítségével, haját olyanná formázhatja, amilyennek megálmodta azt.

Elõnyei:

hajvágások között is igényes vonzó külsõ
kicsi, bárhová magával viheti
elemmel mûködtethetõ
különleges funkciók a kényes területekhez
használata egyszerû
2 cserélhetõ fej

http://www.topshop.hu/index.asp?tn=productview&pid=23112#
Csibusz
aham, mert nekem nem hullot annyira szal aki festi a haját pesrze minimálisan hullik sajnos, de nekem nagyon nem. Viszont nemtudom mert az eléggé idiótán festen hogy felül vörös alul fekete plsu szõke melircsikok😄😄:
Nem. a szõke jobban roncsolja magát a hajszálak struktúráját. De nem ritka, hogy a feketétõl egyidõ után elkezd hullani a haja a delikvensnek (húgom is ilyen..)

Csibusz
Hello nemtudom itt menynire értetek hozzá de azért megkérdezem: na szóval ugye nekem elsõnek feketére votl festve a hajam most le szeretném növeszteni de már a feklén tul vok mert szivatni nem akakro mert ugye akkor zacskóba viszem haza a hajamat na és szóval megint rákattantam a feketére szõke melircsikokkal... kérdés tudom jól hogy igaz de hátha cáfolja egy ember is a fekete tényleg mindennél jobban roncsolja a hajat??
Császto én is szeretem az extrém frizurákat ,de ami itt található az már egyszerûen röhejees.
Breki33
Ennek a terméknek a magyarországi forgalmazóját keresem illetve ha vkinek van tapasztalata róla
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Dehogynem. 😊

hunbasser
ez nem jó :\

ReaL MaDRid x siempre

ilyen szép dús sajnos biztoos hogy nem lesz, a fekete emberek ebben behozhatatlanok 😊
Ha ilyenem lenne, fenekem a földhöz csapkodnám:

hunbasser
ilyet akarsz-e? 😛

ReaL MaDRid x siempre

már 3 éve aztakarok.. csak egyszer közbejött egy diéta, -15 kiló, vitaminiány, hajhullás :S 0sgép, mostmegint egy 10 cm körül van

25nél rasztafári..😊 Hidd el tudok róla mindent, nekem tetszik, és nem csak azért csináltatom megmert "húdevagány"..

sapkafej
necsináld!

György

hamarost rasztafári. 😊

necsináld!

Brolly
hát sztem bemész egy komolyabb fodrászathoz, és ott csinálnak neked emo hajat-

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Valahol a 13. kerület közelében tudtok valami fodrászatot ahol csinálnak emo hajat?

megint a kibaszott reklámok. hogy a fenébe nem bírjátok megunni? <#gonosz2><#gun><#boxer><#violent><#bdead><#banplz><#lama><#duhos2>

Ezek nem kopaszok, talán nem is baj?
További látnivaló ITT !

Super Saiyan
amúgy haverom kopasz 😄 tök jó frizura

>:C

Super Saiyan
ilyen kell nekem :'( :'(

>:C

ja meg nekem nem hajápolásra kell meg ilyenek hanem hogy tudjak vele formázni is

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

áá kössz de melyik?

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

hunbasser
hajolaj 😊

ReaL MaDRid x siempre