Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha füstöl, akkor valami para van a masinával 😊
viszont pont ma csinalta meg unokanöverem remington-nal a hajam,es beszaritas nelkul kivitte rohadt egyenesre...szal meglehet oldani,csak megvan a technikaja
azt azert ugye tudjak kedves hölgy tarsaim,h kizarolag csak frissen mosott hajat ajanlatos kivasalni,es azt is ugy,h nem raknak rá elötte ilyen mindenféle apolo-szert,csak sampont.kulonben a vasalo beleéget mindenféle szennyezödest a hajba,es nagyban tönkreteheti.meg az sem elönyös ha tul magas höfokra van allitva ( ez csak az allithatosakra ervenyes ). egyebkent pedig hulyeseg h mindenfelekepp roncsolja a hajat,lofalloszt,csak akkor ha nem megfelelö képp hasznaljuk itt emlitem a fentieket+ nem szabad a gyonvasalni egy-egy tincset.
nekem peldaul anno mikor sokat vasaltam a hajam,hiaba mostam frissen utana frankon füstölt sonka szagu lett a hajam...es egyszeruen nem jöttem ra h mitöl olyan büdös a fejem. :>
Alah Alik Ya Sidi!
De persze ez nem jelenti azt, hogy a másik nem jó, csak mondtam 😊
a remington-t viszont sajat tapasztalatbol tudom,h nagyon jo.
illetve van még egy termek,ami Sebastian néven fut,csak azt nem lehet Magyarországon kapni,drága is,viszont az mindegyiket übereli.
Az en hajam ugyebar hullamos/göndör,ha remingtonnal akarom kiegyenesiteni akkor elötte be is kell száritanom körkefével,a Sebastian viszont beszáritás nelkul is faszábban kiegyenesiti 😊
Karacsonyra en sztem Remingtont fogok kérni
Alah Alik Ya Sidi!
Mindenhol drágább a Baby liss, remélhetõleg nem csak úgy "hobbi" szinten 😊
de tényleg legtöbben Baby liss-t és Remingtont használnak.
Csak az itt kétszer drágább és azért a Vidaal Sasson se rossz márka szerintem
Jah, és ha minõségit akarsz, akkor inkább kerámialapos Baby liss-t vegyél.
szeretnék venni egy ilyet
link
ajándéknak
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Ha tudni akarod éppen hol jár a férjed, feleséged, barátnõd ... Stb, írd
be a programba a mobilszámát és a mûhold megtalálja!
Fontos, hogy az ország hívószámát add meg ( Magyarország "+36" )!
Ezen a címen van a program:
http://WWW.teapetece.Com/moviles/
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Pár napja néztem a galériában hátha vannak új képeek régi ismerõsökrõl ,szóval gondoltam rátok ...😊
Brekirõl nem is beszélve 😉
pl.50 cm-es hajat kopaszra ? 😄DD -olyat én is tudok csinálni 😄DD
Asszem egy filmben, de lehet,h egy játékban...
De kössz a segítséget...😊
Rush!
enis olyasmit szeretnek, csak rovidebbel, plusz alapbol hullamosodik szal egyenes kilove. egy tiz eves jatekban lattam ilyet, csak a felbontasa eleg gyenge :po
anglia királynője a koronás röfi
anglia királynője a koronás röfi