Elfelejtett ételek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
-turbórágó, pezsicukor, frutti
-cikk-cakk jégkrém, cerka, kalippó 😊
-Hurka-kolbász, üveges mustárral
-tojáskrémes, szardíniás, zsíros kenyér, pirosarany
Viszont amit nagyon régen ettem és nem hiányzik:
menzás meggyszószos csirkehús+krumpli
ezt mennyit ettem régen.
mennyit sütött anno nagyanyám! imádtam ezt is
csokik:
-mókus szelet
-ABC szelet
- kalóz szelet
-sága szelet
- ferkó szelet
egyéb:
mangó szénsavas üditõ
annyit azért még elárulhatnál,h rendszeresen kell-e írni,vagy ha alkalmanként tudok,amikor van idõm küldök cikkeket,az is megfelel-e.
de mégegyszer mondom,h sajnos csak érdeklõdök,mert így is van mit csinálnom.😊
^^
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Egy újonnan nyíló weboldalra keresek cikkírókat gasztronómia, éttermek, ételek, táplálkozási szokások és még sorolhatnám!
A munka hobbi célú sajnos anyagilag ezt a munkát nem tudom támogatni de aki igazán ki szeretné élni újságírói vénáját e téren álok elébe!
Ha érdekel írj bátran!
elérhetõségem: [email protected]
meg a túrós batyú,vagy a fotnott kalács is teljese más,mint anno.
és ami irritáló számomra,h péksütinek titulálják a fornettit.
ok,van pár,ami nem rossz...de basszus ez nem igazi péksüti,nem igazi tésztaféle..
úgy értem mamám diós,vagy kakós bélesei,kosárkái,rétesei...nah azok tényleg jók voltak.
de ugyanilyen ismeretlen az aprítós is (tejben v kakaóban kalács v kenyérdarabok)..😛
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nagyszerû.
Az ilyen kis átlátszó mûanyagzacsiba volt csomagolva, és volt benne négy-öt kígyó. Kedvencem volt. 😊
Meg a zizi, és pufi
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
fless kaja volt az is😊
██
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
én fenyõfa mintázatut ettem de blöaaahhh...nagyon gáz
mese sajt rlz😊
██
bedekó kakaó...fhuááá...nagy sláger volt.
sztem nem is ismerik a mai srácok.
nah meg pl a pörcöt,vagy a medvetalpat(bocskorszíj)...
bedekó kakaó, mokka kávé, city grill szendvicsek😊
meg az a gömb rágó, amit ilyen csíkba lehetett kapni, volt több méter hosszú csík azt mondtad hogy 17 kell, és levágták. még most is van olyan hasonló, de az ize már nem ugyanaz.
meg a tejes cukros kenyér. Mikor kicsi voltam, 5-6 éves, nagymamám csinálta mindig. Mondjuk ez nem olyan elfeledett, hisz ha akarnám most is ehetnék, van tejem is, cukrom is, kenyerem is, nagymamám is hál isten😄 de vhogy már nem kívánom. Meg tefjölös pohárba öntöttem mindig kristálycukrot és azt ettem.
<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
A józsefvárosi kiskocsmákban volt friss (igencsak emberesre vágott) kenyérre rakott disznósajt, meg amikor nem volt disznósajt akkor az ebédre sütött kolbász zsírjával kent kenyér sok hagymával!😊)
A fõiskolai meg kollégiumi klubokban a büfések árultak zsirodeszka alla classicót (kevés kenyér+kevés zsir+kevés örölt pirospaprika+rohadt sok só hogy jó szomjas legyél tõle😊)!
"BAMBI" üdítõ hagyományos csatos üvegben és ugyanott "CSALÁDI" sör ugyancsak csatos literes üvegben!!(nagyon rég volt, lehet hogy már igaz sem😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
ez van most is sok cukorkamárka választékában megtalálható...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
-Kismókus csoki.
-PRÓSZA!!!(amit szomszéd néni sütött mindig, míg meg nem halt 😞. <#finom>#finom>
-Zselés cukor ami be volt forgatva valami aprószemû kristálycukorba.
-És a kaják közé tartozhat a Blendi fogkrém is(amiben a mini képregény volt)??? <#finom>#finom> <#finom>#finom>
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
ez kb 10 éve nálunk nagyon ment a suliban... 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
nem változott semmitet!
<ÍRTÓ JÓ, EREDETI ÍZ>ÍRTÓ JÓ, EREDETI ÍZ>