Ez milyen betûtípus?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16
OKé, megcsináltam de nem jó :S

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Benc16
OKé, megcsináltam de nem jó :S

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Benc16

A Need For Speed Carbon írását nem tudja vki honann lehet meg mi a neve letölteni?

Pheaper
köszi

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

Pheaper

tudja valaki milye betûtípus az amire az van irva hogy MINDEN, AMI ??

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

hunbasser
ya,és ezen az oldalon megvásárolni lehet a betûket,nem letölteni,de arra mindenképp jó,h a nevét megtudd,onnan meg már dafont.com...
én most pl az extension RR nevû fontot keresem,mindenhol csak fizetõsben látom

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez az egésznek a titka...kivágod paintel a szöveget,h kicsi legyen a kép,feltöltöd erre az oldalra,amelyik betût eltalálta a myfont,arra ráklikkelsz,alul search,és ott lesznek a betûk 😊

ReaL MaDRid x siempre

Már mindegy

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez melyik betûtipus lehet ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Dying Soul
Ez rendben van, nézelõdök, de csak nagyon hasonló van.

jointeer
dafont.com/en, py

köcsög

Dying Soul
Htx, azért ne linkelj már ilyen sokat, nem tudok választani.

jointeer
debolond vagy -:o

köcsög

Dying Soul
A piros felirat betûtípus érdekelne. Csomó helyen kerestem, sehol sem találtam, csak hasonlót. A legnagyobb rajongói oldalon sincs fent.

kössz

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

pedestrian
Új topikot nyitni nem akarok , de fontos lenne.

Szóval apa grafikus, és kapott egy megbízást hogy készítsen egy bor-címkét, amit a borok nyakán is láthatunk. Az elképzelés megvan, csak egy normális font kéne a szöveghez. Kérem ha valaki akármit tudna ajánlani ilyen esetre, ne tartsa vissza magát.. 😊

Köszönöm.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sajna nem vagyok jártas az ilyen dolgokban.
Csinálni akarok egy céglogot, magamnak. Saját cég. Arra nincsen pénzem, hogy megbízzak ezzel valakit!
Íg gondoltam, hogy majd magamnak. Bekattant ez, de nem találok sehol elképzelésemnek megfelelõ betûtípust!

Soockit|Skype:Soockit|MSN:[email protected]|ICQ:112539886

[HUN]PAStheLoD
szvsz egyszerûbb összedobni PS-el ..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Nem tudom, hogy tud e nekem valaki segíteni. Keresek egy betûtípust, ami a fejemben pattant ki, de biztosan létezik ilyen. Egy a lényeg, hogy az "i" betû úgy nézzen ki, hogy mintha egy kocka jobb alsó sarka lenne, enyhén lekerekítve, tehát a függõleges vonal és a vízszintes vonal majdnem ugyan olyan hosszú és csak enyhe ív van a sarokban.
Ha van valakinek valamilyen tipje akkor írja már meg a [email protected] címre vagy ugyan ez a cím MSN-en!

Soockit|Skype:Soockit|MSN:[email protected]|ICQ:112539886

Mike at home
te inkabb ragodjal azon, hogy minek nyitsz olyan topikokat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
miert, mert a sajat szoveget elrontja? egeti magat buntettes nelkul is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nemcsakfeel
még alsós korában van, nem ?

csak én látom rosszul hogy egy nyamvadt büntetést sem kap ezért ???

*hihi ** *

QuippeR
nem tudom, az én hozzászólásom célja az volt, hogy nézzen magába. akkor inkább beszéljen angolul, ha magyarul nem tud. írni meg végképp ne próbáljon meg, ha alsós korában nem figyelt a tanárnénire. a saját nyelve iránt lehetne annyi tisztelettel az ember, hogy megpróbál normálisan írni. kultúra: ezt így hívják felénk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

mikike
azért, bántják, mert páran (asszem moderátorok is, de nem emlékszem) leszólta dboy-t és azóta divat lett õt fikázni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Mike at home
ja ertem, ha valaki kiall egy 12 eves kiskolok mellett akit mindeki csak fikaz, akkor egybol pedofil

Cat nezz tukorbe, es rajossz mekkora faszfej vagy

mike, valld be hogy pedofil vagy

Mike at home
igen

Taranov
Te beszélsz? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mike at home
na most mar eleg legyen

Taranov
"el lettek próbálva" LOL 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nevetséges, aki így ír, az nemcsak a helyesírást nem vágja, hanem értelmi szint tekintetében sincs a topon.

hen-tes
😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mike at home
lehet, hogy magatol is ki tudta volna talalni

ha megmondod neki, sohasem fogja megtanulni

Mike at home
szegneyt megint miert bantjatok mar emgint? semmit nem szabad kerdezni? miert kell alladoan ocsarolni, fikazni?
majd kijavitja
de ettol meg nem kell szanalmasozni

majd ha azt mondja, mmenjunk anyankbe, mit szolunk bele a szovegbe, majd akkor lehet itelkezni, addig miert?

QuippeR
központozásról, nem-szenvedésrõl, kijelentõ mondatról hallottál már?

megpróbálok segíteni egy mondat erejéig:
"A jeleneteket elõre megszerveztük, és elpróbáltuk."

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Taranov
ez szánalmas már ne haragudj. Szerintem iratkozz be az elsõ osztályba, talán elkezded tanulni a magyart

Dynamic
Ezért topikot nyitni!Látom, hogy már megvan, de ha nem is lenne meg akkor beírod a szöveget és "végigpörgeted" az összes betûtípusra ami van neked.Ha van 1000 akkor is meg találod sztem 15-20 perc alatt, szal...
Mike at home
kezdjuk azzal, hogy atirod magyarra, sry

vagy amelyikotok irta

aszondja az adatok nem ajánlott 😄DDDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

tomsolo
<#eljen>ügyes!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DayWalker
asszem ez az

tomsolo
AKKOR DBOY KEZDD A FONTS KÖNYTÁRAD ÁTNÉZÉSÉVEL...😄DD

seAke
Miért nem írsz a krézibojznak és kérdezed meg?

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

DayWalker
sztem hasonlít a Far Cry betûtípusára, csak a nevét nem tudom

seAke
ahha ok..akor majd én is nyithatok mindenféle idegbeteg topikokat (mintha nem tettem volna meg eddig)?
Pl. milyen szín ez?
meg milyen illata van ennek?
ááá mind1

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

tomsolo
😄 csak én marattam...!

talán hathatós segítség ha azt mondom google: free fonts és böngészés szüntelen?

Dzsini
hát igen, bár a saját gyûjteményt átvizsgálva kicsit esélyesebb... ha már õ csinálta

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.