IQ teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden tesztem eddig 128-132 közt volt, függetlenül attol, hogy magyarul, angolul vagy nemetül csinaltam-e, illetve hogy milyen tesztet hol es mikor.
Ezeknel 105 lett.
Soha sehol nem lattam oylat, hogy idöre megy minden kerdes. Össz idöt szoktak figyelembe venni.
En gyors vagyok terbeli feladatoknal, de lassu szamlogikaban. Biztosan van aki forditva. Azert mert lassu vagyok, meg nem jelenti azt, hogy hülye vagyok.
Szoval ezt elkurtak, de nagyon.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
akkor egyenes az út a diplomáig, csak a könyveit kell finanszírozni
érettségiig
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
"teher alatt nõ a pálma"
másrészrõl az IQ teszt leginkább a logikára van kihegyezve, vagyis nem használható zsenigyerek mérésre
lehet valaki 100-as IQ-val is zseniális zenész, festõ, bármi
ahogy írtad, az IQ nagyrészt öröklött, viszont a mai világban bárhonnan beszerezhetõk tesztek és ezek tömeges kitöltése tényleg torzíthatja a meghatározott értéket
ez viszont nem jó ómen, mert az IQ tesztnek pont hogy nem a begyakorlás a lényege
Gyerekeknek is van IQ-uk. Öröklött dolog, pont ez a lényege, nem?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A 45 percesnél is 15-20 perc alatt letudtam, minek siettem el?
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Mellesleg megnéztem a feltételeket, hogy 2000,- meg satöbbi. Nem hiszem, hogy megpróbálkoznék vele.
Szerintem.
ahhoz képest egész sokan írogatnak itt ilyen eredményeket (persze szórástól és életkortól is függhet a szám)
bizonyos szint felett a szakfineszek szerint "méhetetlen".
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
ezért a Föld bármely emberét leültetheted egy "hivatalos" IQ teszt elé hogy a lerajzolt ábrákból válassza ki a sorba illõt
ennek éppen ez a lényege
a veled született problémamegoldó készséget méri, nem pedig az eddig megtanult, tapasztalt tudásodat
kreatívitást és mûvészi érzéket pedig nem lehet számban kifejezni szerintem
a hivatalos mensa tesztet érdemes személyesen megírni
egyébként kortól is függ a pontozás
annak sincs értelme ha valaki állandóan iq teszteket tölt ki és úgy megy megírni
ugyanis az iq elvileg velünk született dolog, csalni lehet de nem érdemes mert csak magadat vágod át
egyébként a tesztek a matematika egyszerû eszközeit használják: forgatás, tükrözés, unió, metszet, kivonás,...
ha valakinek erre ráállt az agya akkor könnyen elérheti a mensa tagság 2%-os küszöbét is
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ott nézz szét. Találsz egy rakás kérdést minden féle témában. Ugyan nem táblázat hisz a kérdésre válaszólni kell, de a semminél ez is több.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Szükségem lene egy rakat mûveltségi kérdésre valamilyen adatbázisban, vagy táblázatban. (Kérdés + négy válasz, melybõl 1 jó) Tud valaki esetleg ilyet, hogy hol lehetne letölteni, hozzáférni?
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
PS3 ID: kolb@szman
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Középsulis elsõs koromban én is írtam 142-es eredményû tesztet...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nem értem ha ennyi embernek magas az iqja itt, miért kérdezgeti 99%-uk, hogy az jó-e.
tuttommal nem 10 évesek járnak ide, akkor viszont már tudniuk kéne....
Pszt.
A kivétel erõsíti a szabályt, kivéve ha nem