Nokia 9300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom, hülyén hangzik, de épp olyan hordozható eszközre vadászok, ami éppen ezt tudja! (nagyon egyszerû az ok: kimész az erõmûbe mérni, a porba és mocsokba és kell valami ócskaság, ami kirajzolja a grafikont is... erre azért nem veszek még egy eeepc-t sem 😉 ezt tudja a Nokia is... 😛 )
van vkinek leharcolt, de mûködõ eladó? ha igen, dobjon egy privátot!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Találtam 2 töltõt, szerintem egy gyorstöltõ, és egy talán, nem annyira állat...
leírom az adataikat:
a kisebbik:50-60Hz\80mA
Out: DC:5.3V\500mA
a nagyobb:50-60Hz\180mA
out: DC:5.7V\800mA
Elõfordulhat, hogy a nagyobb töltõ, miatt melegszik enyire a készülék?
(nem külméretre nagyobb, csak teljesítményre\egyébként külsõleg a két töltõ teljesen egyforma)
Várom válaszaitokat!
Köszi!
Hy!
---Ger----
Lenne egy nagy kérdésem!
Van egy Nokia 9300-m, és töltés közben iszonyatosan melegszik, az egész hátoldala.
Ez rendellenes, az biztos(olyan forró a fedél alatti fém, hogy égési sérülést eredményez!)
Viszont leszedem a töltõrõl, és simán kihül, és 2-3 napig/napi 4-7 óra telefonálással bírja!
Tudna valaki segíteni?
lehet probléme, ha nem eredeti töltõt használok, hozzá(nem sajátja, de nokia)
Köszi!
Hy!
---Ger----
Sajnos ahogy látom a topik elég régen nem volt látogatva.
De azért írok most ide mert hátha mégis valaki elolvassa. 😄
Szóval. Vettem egy ilyen mobilt most másod kézbõl és lenne gy pár kérdésem róla.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Van itt valaki akinek van Nokia 9300-a? Kérdezni/kérni szeretnék valamit. Akinek van kérem, h vagy privátot küldjön, vagy ide írjon be.
Elõre is köszönöm.
Ezek a fõbb különbségek. A 9500 ellenben egy elég jól eltalált telefon... szerintem megéri az árát. Ha olcsóbban tudod megszerezni akkor fõleg. A 9300 ban a WLAN hiánya elég égetõ probléma.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondom, ppcom.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A 9500-nak nagyobb az akku kapacitása, még a 9210i-nél is nagyobb.
A 9500-csak fogadni tud képüzenetet, a 9300 fogadni, szerkeszteni és továbbítani.
A 9500-ban van kamera, a 9300-ban nincs.
A 9500-nál cserélhetõ az elõlap (lol), a 9300-nál szerencsére nem.
Ezután döntsd el, hogy ki vagy, melyik kell, és mi a nagy különbség 😄
pl. ppcom.hu
De nem értem mit beszélsz errõl a nagy különbségrõl.
Hát ember! Ott van a telefon bemutatójánál a specifikációja, megnézheted benne, hogy mit tud, mit nem tud.
Összehasonlítod a kettõt, és máris látod a különbséget.
Az egy más dolog, hogy a Nokia számításai szerint ki a célközönség, lehet, hogy a 9500 esetében a rendszergazdákra számítanak, mint vásárlókra, de ettõl függetlenül te is megveheted, akkor is, ha nem vagy az. És el tudod dönteni, hogy mi a különbség.
Amugy még egyik sincs magyarországon sajnos, de ha lesz akkor sem hiném hogy egyböl magyar softwer-el, mert a 9210esel is igy volt anno.
Én a 9500-t nagyobb tudásúnak találom, inkább azt venném, mert az árkülönbség ugye elhanyagolható.
Ezt nekem egy Nokiás alkalmazott mondta. Nekem az egészben az a legfurcsább, hogyha a 9300 multimédiás teló, miért nincs benne kamera? És ha a 9500 szervergazdáknak és hasonlóknak van kitalálva, miért raktak bele kamerát? 😊
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Annyiba kerül kb., mint a 9500, szóval szerintem nem egy top vétel, de majd lesz valahogy.