winrar

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!
nemtud valaki olyan törést a winrar 3.51-hez hogy a regisztrált felhasználónál a saját nevem jelenjen meg?aki tud please ossza meg velem(velünk)
THX!!!!!!!
teckdeck
CSõ all!
azt szeretném kérdezni, hogy a winrar-al hogyan tudom beállítani hogy minnél kissebbre tömörítse a file-t??

Üdv
Teckdeck

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sziasztok!
Tud valaki egy módszert (megvásárláson kívül), hogyan lehet tovább használni az új Win Rar-t, ha lejár a 40 nap? Vagy gyakorlatilag ugyanúgy, mint a Total Commandernél, lehet továbbhasználni, csak ugat, hogy regisztráljak?
Esetleg meg lehet okosítani valahogy? Kérlek, segítsetek!

Fortuna fortes adiuvat.

Itt vagyok az sg weboldalan van registraciom es e-mail cimem csak nem tok tolteni me nem kapom meg hogy hol kell.Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lck
Azért próbáld ki, de ha semmi adatod nincs a jelszó méretérõl és tartalmáról nagyon hosszó idõbe tellhet. Egyszer én is próbálkoztam, várható idõtartamnak asszem több mint 3 hónapot írt ki. ( Bár akkor még lassabb gépem volt. )
Hónapok?Mármint mi?Tehát akkor adjam fel?
lck
Napok - hetek - hónapok ...
Én leszedtem egy torrent oldalról egy programot ami rar-al van betömörítve.Mellette volt egy txt fájl amiben azt írta a létrehozója hogy menjek fel egy oldalra és ott megvan a password a rar fájlhoz.De közben ez az oldal megszûnt.Ezzel a progival tehát képes vagyok kicsomagolni?
Betömörített állományok elfelejtett jelszavainak kifejtésére képes, támogatja a nyers erõn alapuló és a szótáras feltörési kísérleteket.

A rar password recovery programmal bármilyen passwordos csomagolt rar fájlt ki tudok csomagolni?
Sziasztok van egy filmem ami mérete 1.5 giga ezt ahonét letöltötem 98db ba tettek fel eddig össze tudtam rakni a filmjeimet de ezel nem bánok el mert összerakás után a filmnek nincs meg a vége.
Nem elõszür jartam mar így mit csinálhatok rosszul ?

Gabesz amd64
mért csinál a Winrar egy fájlt amikor javítás gombra nyomok?
természetesen azt írja ki a becsomagolt fájlra,hogy hibás...
és Én a javítás gombra nyomtam most meg valamit csinál...azaz létrehozott egy fájlt(reconst.rar vagy mi a szösz) és az csak növeli a nagyságát!!
ez mért van?
és meddig csinálja még?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

PAtr0n
Hy!

Valaki csinált már crc hiba javítást? Mert én megcsináltam egy file-ra (úgy tesz mintha megcsinálná, közben ugyanolyan sz*r marad. Amúgy 3.51-es RAR.
Plz help! <#confused>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Flamaster
http://www.downloadjunction.com/product/software/30039/

artschiatwork
hát beírod a jelszót és kész :)
Ahonnan letöltötted, biztos van valami utalás, hogy mi a jelszó, nem?

cicai
Sziasztok!
1 nagy kérdésem lenne. Mégpedig a következõ. Letöltöttem 1 rar fájlt és kicsomagolásnál kéri a jelszót. Mit lehet ezzel tenni, hogy ki tudjam csomagolni.
Köszönöm a választ elõre.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

marsu
kösz<#worship><#worship><#worship>
lck
marsu
Sziasztok

Van e a winrar-hoz magyarítás?? Vagy valaki segítsen abban mik az alapbeállítások, mert hülye fejjel elállítottam mindent, és feltöltésnél gondok vannak.

végülis winrar topic még nincs...

artschi
ezért nem kéne új témát nyitni...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lehet régi verziód van, rakj fel újabbat

neelix31
Meg lehet próbálni a Winrar fõablakában kiválasztani a kérdéses fájlt és a jobbgombos menübõl kiválaztani az archivum javítását, ha szerencséd van sikerül, ha nem akkor nyomd le a fájl nevén állva a "del" billentyût.

semmit

azt írja a winrar hogy file corrupt és így nem tömöríti ki a fileokat ,mit lehet ezzel csinálni,help please???!!!

← ElőzőOldal 3 / 3