winrar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtud valaki olyan törést a winrar 3.51-hez hogy a regisztrált felhasználónál a saját nevem jelenjen meg?aki tud please ossza meg velem(velünk)
THX!!!!!!!
azt szeretném kérdezni, hogy a winrar-al hogyan tudom beállítani hogy minnél kissebbre tömörítse a file-t??
Üdv
Teckdeck
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Tud valaki egy módszert (megvásárláson kívül), hogyan lehet tovább használni az új Win Rar-t, ha lejár a 40 nap? Vagy gyakorlatilag ugyanúgy, mint a Total Commandernél, lehet továbbhasználni, csak ugat, hogy regisztráljak?
Esetleg meg lehet okosítani valahogy? Kérlek, segítsetek!
Fortuna fortes adiuvat.
Nem elõszür jartam mar így mit csinálhatok rosszul ?
természetesen azt írja ki a becsomagolt fájlra,hogy hibás...
és Én a javítás gombra nyomtam most meg valamit csinál...azaz létrehozott egy fájlt(reconst.rar vagy mi a szösz) és az csak növeli a nagyságát!!
ez mért van?
és meddig csinálja még?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Valaki csinált már crc hiba javítást? Mert én megcsináltam egy file-ra (úgy tesz mintha megcsinálná, közben ugyanolyan sz*r marad. Amúgy 3.51-es RAR.
Plz help! <#confused>#confused>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Ahonnan letöltötted, biztos van valami utalás, hogy mi a jelszó, nem?
1 nagy kérdésem lenne. Mégpedig a következõ. Letöltöttem 1 rar fájlt és kicsomagolásnál kéri a jelszót. Mit lehet ezzel tenni, hogy ki tudjam csomagolni.
Köszönöm a választ elõre.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Van e a winrar-hoz magyarítás?? Vagy valaki segítsen abban mik az alapbeállítások, mert hülye fejjel elállítottam mindent, és feltöltésnél gondok vannak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!