Új légköri jelenséget látott a Columbia legénysége

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bith
"Picit" morbid, de jó poén :).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Zocsi
Titkos légköri robbantás!

"Új légköri jelenséget látott a Columbia legénysége"
Lehet hogy alagúteffect ? <#banplz>

nem az a kérdés h mi ez
hanem h kit érdekel?:)

na szóval komolyabban,szerintem nem tudják h mi volt s nem is fogják,érdekes jelenség ahogy mondják,de annyi mindenre rá lehet fogni h ez is okozhat ilyet...van rá esély..talán... bla bla
h ez szerintem ennyiben is fog maradni, talán:)
grebber
Csakis földönkivüli jelenség lehetett,minden más magyarázat a valoság elferdítése csupán ,és az emberek megtévesztése és összezavarása a cél. :)

Next PC upgrade: 2022

Bith
Vagy április 1, és akkor csak egy tréfa :DDD.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Pontosan nem értem mirõl van szó ugyanis én speciel semmi különöset nem látok a képen.

Bár meg kell hagyni nagyon ufónak tûnik...

3Error
tudjátok... amerika... No brain, no problem...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kar, hogy nem jol jart a naptarjuk ... lehet, hogy ez mindennek az oka? A cikkben jan 20.-at irnak, a felvetelre viszont jan 04 van bevilagitva!
Ez nem összeesküvés-elmélet.

akyyy
Xaktákba ugyis kiderül az igazság, ez is biztos benne lesz<#alien2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Killgore
Úfó fegyver - torkolattûz :D Csakhogy egyesítsük az összeesküvés-elméleteket :D

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

papabear
Az ott tisztán látszik, hogy torkolattûz.
A sikló hõvédõ paneljének leválása csak mese.
(Csak hogy szaporítsuk az összeesküvés elméleteket..)
<#vigyor5>
"Az ûrsikló a légkörbe való visszatérésekor bekövetkezett robbanásban"

Maradjunk annyiban, hogy _szétesett_, robbanásról szó sem volt. Elég megrázó és tragikus volt, annyit megérdemelnek, hogy pontosan, félrebeszélés nélkül emlékezünk rájuk, így közel két évvel késõbb.

vajon mi lehet ez ? UFO kondenzcsík ...<#alien2>