Motoros-hegyről-leesős

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ja. ez egy latvanyos sportag
JAG1
Hihi...

Így jó egy év után:

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JackDaniels
Pedig neked van igazad.

\"Never say never!\" W Churchill

fifi
akkor nem egyre gondolunk... passz.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Érdekes egyik hillclimbes oldalon se láttam még nyomát se mint amirõl beszélek, csak annyit, hogy régi négykereküekkel furkáznak hegyi utaokon.
fifi
Azaz! Ne nézz már madárnak, sõt ha kíváncsi vagy anno Sirokon én is csináltam ilyet találkozón, amikor megvolt a KTM...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bobka
épp mostanában jutott nekemis eszembe.szerettem nagyon 😊

bobka.uw.hu

ahm, ez nem az lesz, itt szigoruan egy meredek hegyoldalon kell minnél magasabbra menni,persze legtöbbször emberke feljut egy ideig, és v sikerül ott megtartania motorját, vagy pedig motorja nagy tripla szaltokkal visszatér a lejtõ aljára:ÐÐÐ
fifi
A mûfaj neve hillclimb

és olyan csillagrombolókkal nyomulnak, amik minden mûszaki rémálmomat túlszárnyalják-jó értelemben-

Mikor? és hol?😊
Én a múltkor ilyet motoros szánnal láttam, de nem az eurosporton volt, ha jól emlékszem.

minek jösz be ha nemtudsz a topikhoz kapcsolodót irni? poénkodni menj a gumiszobába
zárhatós-bannolós?

football without ultras is nothing

jaja

mukika
nem. egyszer már törölték, mert a topicnyitó nem tudott 2 napig hozzászólni...

Csak nekem ismerõs a topikcím?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

és vki tudja mi volt a hivatalos angol neve? ha volt?,
én ezen nõttem fel😊 de mostanában már valóban nem látni sehol ilyen mûsort.

én is imádtam, csak mostanába nem látni ilyet😞
Bandew
Azt nagyon szerettem nézni, de már régen nem láttam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nah aki tud vmit róla, netán mostanába is van még?