Shadow of Rome

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem most hülyeségeket beszélsz.
Afe
jo már sikerült, csak nem voltam elég gyors vagy brutalis 😊

Afe
haliho!
amikor Agripát kiprobálja a csajszi testvére, hogy milyen gladiátor, na akkor mi a picsát kell csinálni azzal a 2 f@sszal????
mert én lenyomom õket, de az nem yó.

Luiprima
Én is vitatkoznék veled jó nem egy MGS3 szintû a grafikája de sose legyen gyengébb és az irányítással sincs semmi gond pedig nem vagyok egy nagy profi ebben a stílusban

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Ez iszonyat nagy tulzás!!Sztem kurvajó a grafikája(vannak hibái)!!!Nekem nagyon bejött!!!
Undoritoan néz ki az egész játék tiszta pixel az egész.
Utobbi idök leg rondább játéka.Kezelhetetlen irányitásal.A Kamera meg mindig máshova fordul mint ahova kellene.Mindenkit csak ovni tudok ettöl a szemétöl.<#wow1>
Aki szereti a nézd a hátam és hent annak tökéletes.Beleértve jómagamat is :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Minden játékosnak alap szvsz 😊

Luiprima
Innen érdemes elindulni ha érdekel a játék. http://www.gamespot.com/ps2/action/shadowofrome/index.html
De gondolom ezt az oldalt mindenki ismeri PS2 tulajoknak alap.

Képek, linkek, stb nincs?

Luiprima
Kipróbáltam nem éppen az én stílusom RPG rulez de el kell ismerni igényes darab kicsit brutális pl levágott kart fel lehet venni és fegyverként használni de érdekes 3 szálon fut a story.

Sephi
Campcom...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nah megjelent ez a játék a képeket nézve igencsak überfasza lesz imádom az ilyen stilust!!!!

86x50mb háttttt nem kicsi😊
← ElőzőOldal 2 / 2