Újjáéled a klasszikus DOOM

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg, miért ilyen szar sötét?!?!?!?!?!?!?!?!?
ttt ttt
Ez Doom3 mod, +úgy emléxem a doom1 forrása már szabad.

Nem olvastam sehol. hogy az id csinálná, hanem azt, hogy egy "lelkes csapat". Vagy (khm, biztos :) ) tévednék?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Én azért szurkolok nekik! A fránya Wolfenstein, a DOOM 1 és DOOM 2 miatt, no meg a Duke Nukem miatt lettem reménytelenül FPS függõ!!<#nyes>A DOOM 3 is jó, volt de azért nekem nem érte el azt a varázst amit az elsõk. (Engem is idegesített, hogy állandóan sötét volt, sose láttam semmit!!) Talán öregszem??<#conf> A Medal of Honor sorozat volt utánuk nekem a sirály! <#nevetes1>
Van ám Jdoom és az is kegytlenül felturbózza a grafikát (mondjuk nem ilyen szintre, de ugyanolyan színes, nem sötét). A régi doom wadjait használja, így a pályák ugyanazok. Én ezzel nyomulok. A régi játék zenéi is ott vannak mp3-ban (felújítva), új textúrák, 3d, stb.

A Doom 3 nem futott a gépemen. :(

Esrohnoil
Nekem nem tetszik. Sztem az eredetinek volt az igazi a hangulata.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Zocsi
Már vártam, mikor jut ez valaki eszébe... <#kuss>
A kérdés csak az, hogy az eljövendõ generáció is úgy fogja emlegetni, mint a Nagybetûs Doom???

Felturbozva nem adja at a hangulatot, az ugy volt jo. Ez igy mar tul sokkk. :(

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

tomsolo
spoiler geci :)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

nemcsakfeel
remélem a befejezésnél lévõ, karóra felszúrt nyúl sszépen ki lesz dolgozva.

*hihi ** *

ööö, a D3 nem a D1 történetét (márha volt ilyen) dolgozta fel <#fejvakaras><#conf> nekem úgy rémlik, hogy a D3 nem a D2 és nem is a D1 folytatása...
Nekem volt, de meguntam mar a legelejen, mikor a robotpok utan kolbaszoltam. Azota csak a timedemot futtatom, h lassam gyorsult-e az ujabb vidkari driver opengl-je. <#hehe>
még régen a Wolfival meg a D1,D2-vel nyomattam is rendesen, de a mai Doom3-hoz még nem volt szerencsém
elképesztõ a grafikai fejlõdés azóta...

lol :D de a saját cégétõl meg kell vennie a licenszet a saját cégének

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Reméljük nem lesz jogi akadálya...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hmuda
Hm. Ha miliméterre pontosan lemásolják a pályákat és azt töltik fel extrákkal, akkor baromi jó lesz (fõleg ha a titkos szobák is beketülnek). Drukkolok.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ez tecet<#vigyor3>

én mondotam vaze!!!

Lacc
Myron ezek pont rád illenek.
jó drága lesz és ige nTÉNYLEG SÕTÉT ez valmi uj máni a hogy minden sõtét<#falbav>

én mondotam vaze!!!

Jók a képek.

Kíváncsi vok milyen lesz.

← ElőzőOldal 2 / 2