HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annyit tudok hogy nem a kettõ fél...

és arra emlékszem hogy nagyon elvont volt, egy pár számot írhatnál 😊

Mor3llo
van 1 pár ilyen 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Keresek egy magyar rap számot, kb több lehet mint 10 éves..
Csak arra emlékszem hogy a szövege a csárról szólt.

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

itt a klip!

nekem tetszik, youtube-n van fent jópár zenéje. a hangja, a stílusa na meg az alapjai nagyon ütnek. ízlések és pofonok persze. az ilyen énekes dolgokat én nem szeretem, de Horváth Tomi most odapakolta ebben a zenében, és szükséges is volt az, hogy kivegye a részét!

Ha érdekel a zene alapja bõvebben, akkor ebben a videóban 3:00tól hallható 😊

Mor3llo
hátõõõ...legyen nagyon jó 😊

nekem egyelõre Norba 2 sora jut eszembe..."hova jut a világ, kinek szól a rap, minden fél buzin ott figyel a fullcap"

De ne legyen igazam 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nem tudom ki mennyire követi Mr. Missh munkásságát, de ez a szám nagyon jó lesz (nem trailer alapján mondom 😊 )

Blacksheep333
BP-n hol tudok venni bõnadrágot? Mindenhol csak szûk hipster farmereket találok.

Az operációs rendszeren is túl...

Bulykin
SmogCity!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Bulykin

Palinko
én várom a teljeset.
Fiúk, Lányok!

Elkészült Copper- Ez maradt EP, 6 trekk. Reméljük, hogy sikerül egy kis underground hangulatot vinni az életetekbe.
Egyelõre egy kis promót szeretnék kirakni, egy hangyányi munka van még a megjelenésig. Hallgassátok! Észrevételeket még mindig szívesen fogadunk! 😊

Üdv.: PZ!

Copper Ez maradt EP
Palinko
majd linkelj még tõletek késõbb is.
Köszi srácok! Ezt jelezték már többen, a megjelenõ trekkben már ki lett javítva, pontosabban ki lett szedve a hang. 😊 Köszi az észrevételt nektek is!
Mor3llo
totál egyetértek, rendben van a cucc nagyon, egyedül az a magashang sok kicsit

Palinko
az a magashang az alapban kicsit érthetetlenné teszi néha a szöveget. emígy a rímek meg az alap is rendben van, meg a hang is jó, de ez a magas nem is tudom mihez hasonlító hang kicsit ront az egészen szerintem.
Sziasztok!

Egy kis promót szeretnék veletek megosztani a nemsokára megjelenõ Copper - Ez maradt EP-rõl, remélem sokak tetszését elnyeri. Véleményeket szívesen fogadunk!

Köszi tesókák a hallgatást. Üdv.: PZ!

Füleljetek rá 😊

kifli
én csak azt nem értem, hogy akkor miért nem osztod meg, amit akartál? Ez a default link, mikor megnyitod a videó beszúrása opciót...
Mor3llo
lebuktál 😄D

nemtudom kitörölni de persze nem ezt akartam megosztani 😄
LasDen
biztos hogy ezt pörgessük??? 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pörgessétek ! ! 😉

Gerypapa 95

a szövege nálam mindent visz

Bulykin
csajrepp 😊 nem is rossz 😛

LasDen
a piacon....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok hol érdemes rap cd-t eladni?
Palinko
sikerült használni valamelyik oldalt? nekem a .orgos volt a legjobb, de néha nem konvertál valami szerzõi jogvédelem miatt akkor kell mást használni.

hát ez amit linkeltél napiszargyanús 😄
Mor3llo

Palinko
Bulykin
nincs sajnos nekem se :/
De youtube csatornán(2.videós) találsz több számot is tõlük 😊

Mor3llo
adja mindkettõ...mp3-ban megvan neked? esetleg több trekk?
mert akkor adnék mélcímet, szívesen venném ha átlõnéd 😄

Palinko
az elsõ kicsit üres, a második nagyon tetszik.
Bulykin
Kicsiny városom feltörekvõ tehetségei, tessék hesszelni õket!
Kazincbarcika rulez!!!

LasDen
na ez nem piskóta 😄

Palinko
nem szar, sõt kifejezetten jó. hibáztam amikor nem néztem meg a többi számukat is, azt hittem csak ilyen beszélgetõs rímelgetõs dolgokat tolnak, mostanában népszerû lett a stílus, de ez nekem már túl alternatív.
tutituti
sikerként könyvelem akkor el hogy a beszélgetés végére azért "nem szar a boba" eredmény jött ki 😊)

pedig "régen" a hõsök vagy éppen az akkezdeték kb két szám közé mindig raktak.egymás után hallgatva(kazin nem tudtunk ugratni😄 ) nagyokat derült az ember egy kamu betépéses beszélgetésen,vagy csak a stúdióban elhangzott ökörségeken.Bensõségesebb volt az album.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Palinko
na ezek már nagyon jó számok. lehet ez a skit mûfaj nem az enyém ,mindig is útálom mikor ilyen átvezetõre dob az mp3 asom is 😄 (shuffle) gondolom nem nehéz ebbõl levezetni, hogy az introkat meg az outrokat sem csípem.
tutituti
elsõ albumok
bobakrome-bobafett 2003
AKPH 2005

Eléggé eltér a két csapat mondanivalója.
Nem rábeszélni akarlak,de pár számot meg kéne hallgatnod.

A skit meg két szám között valami vicces vagy eltérõ szövegelés ami pár perces.Ráhangol a következõ számra.mixtape-ekben szokott lenni.

kuka
star wars
Pirx (kb kötelezõ anyag ha valaki hiphop berkeiben mozog)

Palinko
nem tudom mit takar pontosan a skit, de a kezdet phiai jól tolják ezekkel ellentétben. olyan mintha õket akarnák utánozni, csak épp nem sikerült 😄
tutituti
ez skit ám.Bár bobáék zenéje megosztó.
De aki valamit leszemetezik mert nem tetszik neki, az csak önmagát minõsíti.<#ejnye1>

Palinko
2 percig bírtam, de ki szereti ezt? mire jó ez? szemét.
tutituti
béó béó krómriadó

😄DDDDDDDDDD
kedvenc lett