HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
(hamár luxusautóról szóló szám kell, akkor inkább ez)
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Látszik, hogy nem Fluor írta csak a szöveget XD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
meg amúgy a szöveg jólenne, de szerintem öncélú benne a sok dallamos lassú szöveg. már majdnem jang dzsí szint...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem tetszett, de nagyon hamar meguntam így :/
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Essemm album, Tkyd vs Killakikitt album, Rawmatik féle Antal mulatós mixtép és sok sok új klipp 😄
De amire felfigyeltem a dzsátubén, nemsokára jön egy Fluor feat Eckü klipp :/ Hát nemtudom milyen lesz...
Mert nekem vmiért nagyon a Kowalsky meg a Vega- Ennyi Csak számának tûnil😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
weed: tetszik! faja 😊 összerakott cucc!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Várom a kritikákat.
Kérem kapcsolja ki!
Indultam egy beatmaker versenyen! Sokat segítene ha youtube on dobnátok egy zöld pacsit! Köszi elõre is!
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=panikszoba
HAMAROSAN RÁNCFELVARRÁS LESZ RÉGI/ÚJ VIDEÓK ÚJRA TÖLTÉSE! KÉREM OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBBEN! PÍÍSZ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ÉLÕ rádiómûsorral jelentkezünk szokás szerint este 10-tõl a Periszkópból, Pécsrõl. A szokásos rap-programajánló, a hírek és az infók mellett a weboldalunkra feltöltött, ismert és eddig ismeretlen MC-k muzsikáiból válogatunk az évad utolsó Ghettojában!
A jó hangulat garantált, tartsatok velünk!
www.ghettoradio.hu
www.ghettoradio.hu
Ma, június 25-én este 10-tõl GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor a Periszkópból! A szokásos Ákos-Zoli-programajánló-infók-hírek mellett a fõszerep a külföldi, DE nem angol nyelvû rap-nótáké! Multi-kulti hip-hop est a Ghettoban, este 10-tõl!
www.ghettoradio.hu

Este 10-tõl GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor Pécsrõl a Periszkópból! Mai mûsorunkban a '90-es évek legnagyobb magyar rapslágerei játsszák majd a fõszerepet. Nomeg Ákos bácsi, Zoli, a partyajánló meg a frankó hangulat!

Hatalmas Facebook oltás az egész! BobaFett tudja mi kell!
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...