Nirvana
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
nekem megvolt, csak windows reinstall volt azóta
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
általában ugy lesem filmeket
milyen legyen egy mûvészfilm
báher torrent felidegesített
vki látta már last days-t?
sehol nem találom, 3g torrenttel meg nemkicsi idõ míg lejön
nah mind1
4th of july a legjobb unplugged számuk, de igazából jobban fekszenek a torzítottak :) scoff, tourette's, silver
Resurrection!
Az unpluggedbõl az "Oh-me" a kedvencem. Lehet, hogy nyálas, vagy inkább hülye kérdést fogok feltenni, de szerintetek, most Kurt hol gitározgat? A mennyekben, vagy a sötét pokolban, hivõk, nem hivõk, tök mindegy, irjatok!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudnám megnézni Kurt rajzait? Weboldal, esetleg könyvcím? Érdekelne... Olvastam valahol, hogy kiadtak egy könyvet, ha jól emléxem Godspeed címen, de nem találom sehol... És persze az is lehet, hogy tévedek... :/
Köszi!
Skin
Nekem itt a dvd-listám: http://aneurysm.uw.hu/nirvana-list.html
Audio listám még nincs kész, de abból is van vagy 100 koncert.
Mellesleg aki tud infót vagy esetleg ott volt a budapesti koncerten (89-11-21 petõfi csarnok), az jelentkezzen! Köszönöm
meg négykézláb mászik be a színpadra, hót beszívva, a fejérõl kicsit lerí hogy nem tudja hol van :P
meg birtam hogy a '90 legelején, csomó show mûsorban szerepeltek, meg a divat tinilányok ott ugrándoztak . áz mekkora:)
*hihi ** *
:)
¡Hala Madrid!
unlpugged koncerteken jobban elõjönnek az ilyenek :) , de annyira nem jönnek be az up. számok, azokban nics akkora zúzás :)
*hihi ** *
fõleg ha megnézitek az Unplugged végén a Where Did You Sleep Last Night (uccsó) számot. figyeljétek meg, h az egész koncert során végig lesütött szemmel, picit közönyösen énekel, és amikor az uccsó versszakot énekli, az
i would shiver the whole night through -nál, a
SHIVER-nél ugyebár megáll.. sóhajt egyet, és olyan, mintha hirtelen az összes düh, fájdalom, érzelem megjelenne a szemében!
fuu engem minidg kiráz a hideg, amikor annál a résznél vagyok!
kár, h nem lett szerencsénk egy 4. albumhoz.. :((
¡Hala Madrid!
pecsa, 3 másik bandával együtt
a nyitó szám a school volt
30 perc után vége is...
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Nirvana-With_The_Lights_Out-3CD-2004-RNS\
új jó szám a láthatáron:
120-nirvana-aint_it_a_shame
oh_the_guilt_(b-side_1992)<#nyes>#nyes>
hohh. ezek jók!!!
*hihi ** *
Kevés albumról nyomott annyi nótát az mtv azóta is.
Fõleg a come as you are.
Valamelyik telcsim sokáig úgy csörgött...
listázunk?
1. Scoff ( mint irtam lejebb is :)
2. Lake of fire / 4th of July ( ahány változat annyi néven szerepel )
3. Territorrial Pissing
4. Tourette's
5. Floyd the barber ?
*hihi ** *
A MENNYEKNÉL SÚLYOSABB (KURT COBAIN ÉLETRAJZA)
NAPLÓK - COBAIN, KURT
ezen a lapon is van pár cikk
1.: Scentless Apprentice
2.: Smells Like teen Spirit
3.: Nevermind
4.:Drain You:)
Szerintetek mi lett volna, ha Kurt nem lesz öngyilkos..?
El sem merem képzelni:)
amúgy rulz, bár én az unpluged számokat annyira nem bírom, de van pár ami csak unplugged be jött ki.
a legkirályabb a Scoff :D
letöltöttem Nirvana Discography-t de van pár szám aminek el van írva a címe :(
*hihi ** *