Nirvana

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
hm?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

upság!

tigeroo
ah mindegy már megvan:)
tigeroo
nirvana - you know you're right címû szám megvan valakinek?:S

nekem megvolt, csak windows reinstall volt azóta
dunga
bár sztem gyûjteménemben mindegyik meglesz:/

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
best of the box jó lesz sztetek?

dunga
The last great band Innen minden fontos dolgot le tudsz szedni, még ennek a klipnek a jó minõségû változatát is

hmhm
az 59. percnél kikapcsoltam a filmet. buzik.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

tigeroo
kedvencem a polly.
dunga
yaya úgy a yo sztem
általában ugy lesem filmeket

hmhm
magyar feliratot nem találok.
englisül nézted?

dunga
érdekes...
milyen legyen egy mûvészfilm

hmhm
milyen a film?

dunga
megvan a film
báher torrent felidegesített

dunga
hm
vki látta már last days-t?
sehol nem találom, 3g torrenttel meg nemkicsi idõ míg lejön
nah mind1

maozedong
és csak füvezve lehet megnézni :O

Resurrection!

tigeroo
áhh! jimmy hendrix nem is tudott gitározni..8)
Narancs
Bazze télleg lesz mozifilm?
Ez kész...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

maozedong
jimmy hendrix testében született újjá <#wilting><#wilting>

4th of july a legjobb unplugged számuk, de igazából jobban fekszenek a torzítottak :) scoff, tourette's, silver

Resurrection!

Salty
Sziasztok, én régebben, hallgattam, a Nevermind-ot tõlük, de a napokban jöttem rá, milyen varázslatos, alternativ, de iszonyatosan jó a zenéjük. Nekem megvan a 93-as unplugged, és az MTV Live and loud koncert videójuk, az unpluggednél, mit olvas a Kurt a cigi szünetben? Egyébként, fantasztikus hogy milyen lazasággal csinálják az egészet, és az õ elkülönült világukhoz csatlakozik ez a sok ezer ember..Kurt egyébként a drog túladagoláson kivül miért is lõtte fõbe magát? Baja volt az emberek zömével?

Az unpluggedbõl az "Oh-me" a kedvencem. Lehet, hogy nyálas, vagy inkább hülye kérdést fogok feltenni, de szerintetek, most Kurt hol gitározgat? A mennyekben, vagy a sötét pokolban, hivõk, nem hivõk, tök mindegy, irjatok!!

dunga
csak ennyi, h 'who_killed_kurt_cobain'?

dunga
felsõ könyvnek mi a pontos címe? mer másik kettõ megvan <#help>

HI!hagyjuk a rajzait,birom a tagot,de zenész és nem képzömüvész!a naplo televan rajzokkal amugy!!
dunga
Július 22-én kerül a mozikba!

nemcsakfeel
rajzok?? szakszofonról meg vadászpuskáról?

*hihi ** *

Kit--Kat
ehh ilyen is van:o

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Helló!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudnám megnézni Kurt rajzait? Weboldal, esetleg könyvcím? Érdekelne... Olvastam valahol, hogy kiadtak egy könyvet, ha jól emléxem Godspeed címen, de nem találom sehol... És persze az is lehet, hogy tévedek... :/

Köszi!

Skin
Van köztetek Nirvana-gyûjtõ?
Nekem itt a dvd-listám: http://aneurysm.uw.hu/nirvana-list.html
Audio listám még nincs kész, de abból is van vagy 100 koncert.
Mellesleg aki tud infót vagy esetleg ott volt a budapesti koncerten (89-11-21 petõfi csarnok), az jelentkezzen! Köszönöm
nemcsakfeel
áá mekkora gitárokat zúzott szét :)))
meg négykézláb mászik be a színpadra, hót beszívva, a fejérõl kicsit lerí hogy nem tudja hol van :P
meg birtam hogy a '90 legelején, csomó show mûsorban szerepeltek, meg a divat tinilányok ott ugrándoztak . áz mekkora:)

*hihi ** *

lee86
meg Kurt nem vetõdik bele Dave dobszettjébe! sõt még az akuszt gitárt se töri ripityára.. :((
:)

&#161;Hala Madrid!

nemcsakfeel
velkám dö klub!
unlpugged koncerteken jobban elõjönnek az ilyenek :) , de annyira nem jönnek be az up. számok, azokban nics akkora zúzás :)

*hihi ** *

Szerintem a Nirvana egy örök klasszis marad. Jók voltak jók és szerintem aki egy kicsit is érzi az igazi zenét az még ezt fogja hallgatni! És lee86-nak van igaza kár értük <#szomoru1>
lee86
én mostanában keztem el nagyiparban Nirvana-t hallgatni, és meg kell h valljam, télleg nemcsak akkora tehetség ez a Kurt, mint amennyire olyan sokan emlegették! ilyen hangokat sztem azóta se tudott magábol énekes kipréselni.. nemtom ti hogy vagytok vele, de állandoan érzem a hangjában a szenvedést!
fõleg ha megnézitek az Unplugged végén a Where Did You Sleep Last Night (uccsó) számot. figyeljétek meg, h az egész koncert során végig lesütött szemmel, picit közönyösen énekel, és amikor az uccsó versszakot énekli, az
i would shiver the whole night through -nál, a
SHIVER-nél ugyebár megáll.. sóhajt egyet, és olyan, mintha hirtelen az összes düh, fájdalom, érzelem megjelenne a szemében!
fuu engem minidg kiráz a hideg, amikor annál a résznél vagyok!

kár, h nem lett szerencsénk egy 4. albumhoz.. :((

&#161;Hala Madrid!

Lteebee
Van megint logód.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

nemcsakfeel
bthumenre pl. csak most került fel.

*hihi ** *

nem 92, 89
pecsa, 3 másik bandával együtt
a nyitó szám a school volt
30 perc után vége is...

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Lteebee
Ha lesz idõm, elõásom és belehallgatok.

nemcsakfeel
keressétek ( van pár eddig nem látott szám ~10):
Nirvana-With_The_Lights_Out-3CD-2004-RNS\

új jó szám a láthatáron:
120-nirvana-aint_it_a_shame

oh_the_guilt_(b-side_1992)<#nyes>

hohh. ezek jók!!!

*hihi ** *

Lteebee
Az album háromnegyede pop.
Kevés albumról nyomott annyi nótát az mtv azóta is.

nemcsakfeel
az kicsit POP, de nem rossz.

*hihi ** *

Lteebee
Nekem is a Nevermind tetszett.

Fõleg a come as you are.
Valamelyik telcsim sokáig úgy csörgött...

nemcsakfeel
alsótagozatosként el kellett volna rá mennem.. :p
listázunk?
1. Scoff ( mint irtam lejebb is :)
2. Lake of fire / 4th of July ( ahány változat annyi néven szerepel )
3. Territorrial Pissing
4. Tourette's
5. Floyd the barber ?

*hihi ** *

olvastam régebben valahol, hogy 92 körül voltak Pesten koncertezni, olyan 50-60 ember lehetett, azt se tudták kik õk, aztán 30 perc után vége is lett a mûsornak

van pár könyv, de az igazság talán soha nem derül ki

A MENNYEKNÉL SÚLYOSABB (KURT COBAIN ÉLETRAJZA)

NAPLÓK - COBAIN, KURT

ezen a lapon is van pár cikk

Weasel
Mér lett öngyilkos?

tigeroo
Nekem kedvenceim:
1.: Scentless Apprentice
2.: Smells Like teen Spirit
3.: Nevermind
4.:Drain You:)
Szerintetek mi lett volna, ha Kurt nem lesz öngyilkos..?
El sem merem képzelni:)
tigeroo
jó, nagyon köcke a weboldalakat:)
nekem a nevermind jön be:P
nemcsakfeel
hmm. pedig mintha rémlene hogy lett volna nirvana topig.
amúgy rulz, bár én az unpluged számokat annyira nem bírom, de van pár ami csak unplugged be jött ki.
a legkirályabb a Scoff :D

letöltöttem Nirvana Discography-t de van pár szám aminek el van írva a címe :(

*hihi ** *