SG: Gyõr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2014.10.05. 12:15:50
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyan kérdésem lenne, hogy Győrben szombat éjszakai bulira milyen helyek ajánlottak ami kulturált és normális (nem késelnek le egyből a pultnál)? Eddig a Vertigo meg a Mamma Mia jött számításba. Ezekről vélemény? Ajánlották még a Pirate clubot is, csak sajna oda ha jól tudom csak 25 év felett engednek be, arra viszont a társaságunk felének még várnia kell.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2014.09.21. 22:57:00
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
szerk: a te logód mindig is animálva volt ? O.o
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Régrõl megmaradt Dragon ball os kártyákat-figurákat-dobozokat keresek.
Akinek lenne bármi ilyesmi és jó pénzért megválna tõlük az írjon privit.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
aztán ne csodálkozz ha kapsz egy többszázezres számlát.
Éjszakai bár lányokkal:
olcsó orosz 100Huf pezsgõ felcimkézve 10.000HUF
ez mindenre igaz.
A lányok normálisak,de akkor menj inkább a Rába hotel alá vagy a Malibuba.
A többi kuka.Amúgy meg ennyibõl laposon három tini ugrik rád :)
Valakinek vélemény a helyrõl, vagy hallott már valamit róla?
muter ott dolgozik,azt mondja most mikor az afroamerikai fesztivál volt egy fehér se ment ki.
amúgy már támadták meg nem egyszer a black mamba-k.le is fújta gázspré-vel a francba.
osztrák rokonok egytõl egyik utálják a fekát meg az arabot.két euróért leböknek.Ahogy a kinti magyarok is mondjuk.
Én nem vagyok az ellen hogy a menekülteket befogadják csak ne egy olyan város mellé ahol épp sikerült a deviáns kisebséget nagyjából kordában tartani.nincs már késelés annyira sok és szép este lehet már nyugodtak közlekedni.
itt nem egy egész népcsoporttal van probléma hanem azzal hogy õk úgy éltek eddig,ahogy.tehát napról napra a túlélésre játszottak és ha kell lopnak vagy ölnek.Nomármost abban az országban ahol még a cigánybûnözés szó se engedett,kérdem én hogy fogjuk majd megoldani amikor egy lakost a xyz banda halálra rugdos?sehogy.eltussoljuk és mindenki retteghet tovább.Az ingatlan árak a környéken már most esnek bár ehhez a "pánikkeltés" is közrejátszik.
lényeg a lényeg én ellene vagyok.Szerintem a többi 8 menekült tábort megnézve van egy jövõkép mennyire fogják leélni és lerontani a jelenlegi helyzetet..
Viszont most Bécsben egy olyan kerületben vagyok ahol nagyon sok bevándorló él és itt saját szememmel látom, hogy annyira nem rossz a helyzet, sõt szerintem sokkal normálisabbak a cigányoknál.
Sajnos az adók nagyon magasak ez igaz és éppen a kormánynak kéne ezen változtatni. De az nem a bevándorlók hibája, hogy szarban van az ország. :)
★★★★★
Kisalföld cikke
2. Vandálok már így is vannak a városban, megfelelõen elõvigyázatosnak kell lenni, a rendõröket oda kell küldeni ahol potenciálisan nagyobb valószínûséggel történik valamilyen bûneset és ezenkívül kamerákat is lehet még felszerelni oda ahova kell. Nem a menekültek miatt fog a közbiztonság leromlani, ha ilyen történik.
★★★★★
Szerintem is a közbiztonság nagyon fog zuhanni, és nem csak a vámosszabadiakat sajnálom, hanem mindenkit, mert Gyõrbe is ugyanúgy be fognak jönni.
Mikor süt a nap én se látom a képernyõt, nagyjából emlékezetbõl nyomogatom én is a gombokat amiknek csak a körvonalait lehet látni (jól rá kell dõlni úgy árnyékolni, na de kérem).9
Nyáron, tûzõ napon semmit sem lehet látni! A 2-es járat vonalán a plázától a vársosba tartó vonalon már van is egy betört képernyõ! Biztos felidegelte magát valaki, amikor nem tudott jegyet venni, mert semmit nem látott! Nem csodálom, bennem is felment a pumpa! A rongálást viszont nagyon elítélem!
Egy cég ugrott,az ott élõk majd retteghetnek míg ezek! majd végigrabolják a fél megyét.meg lehet nézni mit mûveltek Debrecennel.az ott élõk óva intenek minket mert annyira borzasztó lett a közbiztonság.
Ha lehet (és van rá igény) akkor krigliben március 3-án Fucklikebunnies és Watchmybag koncert lesz + ráadás 1000 degrees!
becsületkassza,hc arcok,semmi diszkó csak sör és hörgés :)
Ha a Lapos felõl mész be akkor elmész a focipálya mellett és rögtön ott a bejárat.
★★★★★
megmondom õszintén hogy ez fogós kérdés.Ha minden igaz akkor a töltés mellett elmész ( a töltés túloldalán van a lapos)
és lesz egy jobbkanyar és ott is vannak parkolók.Utoljára ott volt a bejárat de mióta átalakítások voltak én se voltam.Viszont biztos lesznek segítõkész emberek.
Egyébként a CSarnoknak melyik felén van a föbeárat vagy a jegypénztár? még nem jártam arra egyszer sem .Nem nagyon ismerem a várost sem
Szerintem valami kell amivel bemehet az ember.
google maps Link
Amúgy a tegnapi Ganxsta Zolee koncert kurvajó volt
És még egy kérdés , hol lehet ingyenesen megálni autóval a csarnoknál,mert egyszer jártam arra és sorompos kapukat láttam a parkolók és az utak elején.
★★★★★
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A pontos napot még nem tudom, pénteken vagy szombaton lenne jó.
Egyszer legénybúcsút tartottunk a haverokkal, bementünk vagy 10 csajjal, akik között volt azért, aki nem volt még 25....
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nekem pl nem tetszik az, h tele van 40 év felettiekkel
A Laposon kivül a többinek a honlapját nem igazán frissitik, hogy tudni lehessen a programokról elöre.