SG: Gyõr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno 1987
"és most tovább adnám a szót kollegámnak, aki a kettes tónál várja, hogy a búvárok felszínre hozzák az elsüllyed aranyhalat"
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sanszos, hogy a vidanet marad, bár én drágállom a 8 megás netet meg 23 csatornát 1 év hûséggel 7200ért.
UPC nincs Gyõrben? Mert eddig nem találtam róla semmit.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szerintem a vidanet sem sokkal drágább, mint a többi.
én mondjuk peremkerületben lakom (viziváros), ott kicsi a leterheltség, tehát úgyszólván állandóan a legmagasabb sávszélességet kapom, idõnként ugyan vannak kimaradások (pl. most hétfõn), de beszól nekik az ember és pár óra alatt helyrerakják.
szóval én maximálisan elégedett vagyok velük, ellenben a beljebb élõk (belváros, adyváros) szidják, mint a bokrot.
de mondom: nálunk a leterheltség a kisebb tanya szintjét sem éri el (+szinte tök új a teljes rendszer), nem nagyon hasonlítható össze adyvárossal.
a tv részemrõl le van szarva, kettes csomag, oszt jónapot, de a sok sportbuzi emiatt is szidni szokta õket, hogy nem bírnak meccset nézni, mert folyton elmegy az adás.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Keressük a világ legjobb kispályás magyar focicsapatát! Négy napos nemzetközi futballfesztivál a Balaton partján! Képviseljétek Ti Gyõr-Moson-Sopron megyét az elsõ Magyarok Világkupáján! Több mint 2 500 000 Ft-os összdíjazás! Részletek: http://www.vilagtalalkozo.hu/customPages/meghivo
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
egyébként tanították hogy a panelok esélyei jobbak a családi házakénál ez esetben, jobb a statikája
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Csütörtök délután/este szabad vagyok, aki sörözne egyet az szóljon :P
anno 1987
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#6552: en hulye mar csomoszor elmentem mellete (hid labanal gyalog), de sosem mentem meg at rajta :D
anno 1987
Vele szemben az utcában, jobb kéz felõl a volt kínai aljában.
Nem is tudom megvan e még, le van rácsozva, hajléktalanok szektek ott fetrengeni...
Rtl Klub Gyõr
Gyõrben a világháború idején egyébként több 100 légópince volt, ezeket a 80-as években felmérték, mûszaki adottságaikat dokumentálták. Ma 154 úgynevezett életvédelmi létesítményt tartanak nyilván a városban.
A Mátyástéren hol van ilyen? :O
anno 1987
És nem mondtam, hogy csak abban látom a szórakozást egy szóval sem, csak azt, hogy megakartam nézni.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
nem légió <#falbav>#falbav>
De be vannak zárva ne lehet bemenni.
Ha meg csak ezt találod magadnak szórakozásnak elég szánalmas vagy.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”