SG: Gyõr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabor1990
T-online kábelnet lett végül, eddig teljesen meg vagyunk elégedve vele.

jhetedikj
Mi utcánkban is csak a Vidanet van, azon kívül hogy drága más bajom nincs vele, mert szinte mindig rendben mûködik.

anno 1987

uv
legközelebb körkapcsolás is lesz:

"és most tovább adnám a szót kollegámnak, aki a kettes tónál várja, hogy a búvárok felszínre hozzák az elsüllyed aranyhalat"

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Gabor1990
Köszi a válaszokat. A digi jó lenne csak az utcánkban pont nem érhetõ el, a t-online-t néztem, de ha beírom a címet, azt írja, hogy tv szolgáltatás ott nem érhetõ el, pedig tv is jó lenne.
Sanszos, hogy a vidanet marad, bár én drágállom a 8 megás netet meg 23 csatornát 1 év hûséggel 7200ért.
UPC nincs Gyõrben? Mert eddig nem találtam róla semmit.

Aquir
nekünk digirõl megy a tv és az internet, amikor erre váltottunk a költség olcsóbb lett, a net pedig gyorsabb

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

uv
kábelnet vagy mi a fasz...

szerintem a vidanet sem sokkal drágább, mint a többi.

én mondjuk peremkerületben lakom (viziváros), ott kicsi a leterheltség, tehát úgyszólván állandóan a legmagasabb sávszélességet kapom, idõnként ugyan vannak kimaradások (pl. most hétfõn), de beszól nekik az ember és pár óra alatt helyrerakják.
szóval én maximálisan elégedett vagyok velük, ellenben a beljebb élõk (belváros, adyváros) szidják, mint a bokrot.
de mondom: nálunk a leterheltség a kisebb tanya szintjét sem éri el (+szinte tök új a teljes rendszer), nem nagyon hasonlítható össze adyvárossal.

a tv részemrõl le van szarva, kettes csomag, oszt jónapot, de a sok sportbuzi emiatt is szidni szokta õket, hogy nem bírnak meccset nézni, mert folyton elmegy az adás.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Gabor1990
Nem tudja valaki, hogy milyen normális internetszolgáltatók vannak Gyõrben? A vidanetet néztem de az elég drága.

Kedves gyõri futballrajongók!

Keressük a világ legjobb kispályás magyar focicsapatát! Négy napos nemzetközi futballfesztivál a Balaton partján! Képviseljétek Ti Gyõr-Moson-Sopron megyét az elsõ Magyarok Világkupáján! Több mint 2 500 000 Ft-os összdíjazás! Részletek: http://www.vilagtalalkozo.hu/customPages/meghivo
htr93
volt valaki szerdan a zsinagogaban? :D

nem éreztem semmit

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

jhetedikj
én semmit nem érztem...

anno 1987

Roger6
Igen, én is éreztem. Kicsit para volt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Atkamon
Ja, szüleim is érezték, én valamiért nem:D Aztán jöttek át a szomszédok hogy úristen, mi volt ez, azt hitték a házzal van valami. Mostmeg már tele van a facebook, Pesten is érezték.

Aquir
Földrengés van, mozgott a panelházunk, durva
egyébként tanították hogy a panelok esélyei jobbak a családi házakénál ez esetben, jobb a statikája

jhetedikj
ha már 1 valaki jön az is siker :D

anno 1987

3 havonta jön ide 2 comment (ergo topic = szimbolikus, ámde annál halottabb). Így what do you expect? :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

jhetedikj
Na ez jól elmaradt!

anno 1987

jhetedikj
Akkor meg kell szervezni!

Csütörtök délután/este szabad vagyok, aki sörözne egyet az szóljon :P

anno 1987

Jim Morrison
nemtom :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jhetedikj
Lesz valamikor SG-s találkozó Gyõrben?

anno 1987

Jim Morrison
itt sok hegy van, nezz korul rendesen, hatha talalsz megfelelo fold alatti jaratot magadnak :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
szerencsere mi 2 3 eve eljottunk onnan :D cigany az tenyleg van...

#6552: en hulye mar csomoszor elmentem mellete (hid labanal gyalog), de sosem mentem meg at rajta :D

zsolesz92
hát ezek csak kisebbek, néztem tegnap videot, 100 ember számára tervezték kb, de mekkora lenne reggelente ugy menni suliba :D:D:D

jhetedikj
én hallottam olyat, hogy gyárvárosból el lehet jutni a belvárosig olyan járatokat ástak, persze ez lehet, hogy csak mese

anno 1987

zsolesz92
óóóóóó bassz, tudom!

Vele szemben az utcában, jobb kéz felõl a volt kínai aljában.
Nem is tudom megvan e még, le van rácsozva, hajléktalanok szektek ott fetrengeni...
Rtl Klub Gyõr

zsolesz92
Sziasztok, erre jártam, utána olvastam a légópincéknek kicsit...

Gyõrben a világháború idején egyébként több 100 légópince volt, ezeket a 80-as években felmérték, mûszaki adottságaikat dokumentálták. Ma 154 úgynevezett életvédelmi létesítményt tartanak nyilván a városban.

A Mátyástéren hol van ilyen? :O

jhetedikj
Már jó ideje vártam ezt, végre nem kell kocsival körbekerülni az egész városon ha szigetbõl révfaluba akarok eljutni.

anno 1987

Aquir
biztos jó lesz :p

jhetedikj
Lassan elkészül a Jedlik híd, mit szóltok hozzá?:)

anno 1987

Aquir
akkor te vagy a harmadik :)

merre volt? csak emrt énis Marcalvárosi vagyok :D
Aquir

KaszaN
Nalátod, komoly az. :D

És nem mondtam, hogy csak abban látom a szórakozást egy szóval sem, csak azt, hogy megakartam nézni.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Mondjuk partyhelyekbe tényleg nincs eleresztve a város, Lapos meg hasonlókkal szúrják ki ember szemét :D Cuba libre is akkor zárt be mikor ideköltöztünk :-/ attól függetlenül szeretem ezt a várost, szerencsére Pesten is pikkpakk ott lehet teremni vonattal ha komolyabb szórakozásra vágyom, vagy csak szimplán bejárok suliba :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Aquir
Na azért ha tudod hol van, és utat tudnál törni oda valahogy akkor nem is lenne olyan rossz élmény tényleg.. sötétben felderíteni zseblámpával :)

Lompi73
igen vannak Gyõrben katakombá és régi háborús "légó pincék"
nem légió <#falbav>
De be vannak zárva ne lehet bemenni.
Ha meg csak ezt találod magadnak szórakozásnak elég szánalmas vagy.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

QuippeR
na látod, ezért olyan a környék, amilyen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

KaszaN
Norm vagy?:D Nemakarok elpatkolni. :D Nameg ketten voltak és úgynéztem nem nem kockák voltak. :D

miért nem segitettél a néninek?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Szega87
Marcalvárosi vagyok <#idiota>

KaszaN
Manapság este elég veszélyes fõleg marcalvárosban úgynéztem nagyon elterjedtek a cigányok. Mostanába láttam ahogy megyek, hogy egy néninek ráncigálják ki a táskáját a kezébõl , egy darabig néztem és végül elment a néni a táskájával de elkezdték kõvel dobálni (persze nemtalált). Aztán poár napra rá szintén arra fele láttam ahogy egy embert vernek a kis utvában az árnyékba. Jameg azelött valakit szintén a falnak vágtak.

Szega87
elég elmennni a Bahnhof elõtti töltésre péntek éjfél után

Mátyás téren (jancsifalu vagyis Gyárváros)

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Menj végig odavissza 4x (ha sikerül) a Kosshuth utcán este 10 után. Garantáltan parásabb és élethûbb mint bármilyen katakomba :D

KaszaN
Asszem inkáb elmegyek a püspökerdõbe kirándulni este 8kor.:) Az biztos nemrosz. :D

Aquir
Van egy rekultiváció alatt lévõ szeméttelepünk is ám, nagyonérdekes lehet megnézni =)

KaszaN
Az fos. És drága. :D

Aquir
A mozi is jó erre amúgy :D

KaszaN
De én nem programokra vágyok, hogy pl. egy üdülés a strandon, hanem olyanra ahol belehet szarni, ezért volt jóötlet az a katakomba. :D