Különleges szülinapi ajándék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
különben sem az ajándékon van a hangsúly, hanem azon hogy 1 napig azt érezze, hogy tényleg körülötte forog a világ, és hogy felejthetetlen legyen számára az a nap. igy ergo jobban is fog kötõdni hozzád, és már így várja a következõt...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
szerintem.
akár még nagyon jól is kijöhecc belõle (persze utána közöld vele is h csak pojén volt :DDD)
<Õ IS KÚÚL>Õ IS KÚÚL>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Ez az õrült ötlet dolog meg gyakran rosszul sül el. Nem jártok együtt, vegyél neki valami kis figyelmességet. Nehogymá' az elsõ alkalommal akard porrá nyûgözni, ráérsz vele késõbb.
pl egy bulizósabb csajnak lehet szervezni egy óriási (házi)bulit, vagy vmi jó helyen elõadsz neki vmi brutál szinpadtáncot (már ahol van, és ahol meg lehet beszélni a góréval)
ha visszafogodtabb, akkor a ruha kiegészítõ az pl egy remek ajándék (egyedi gyártású karkötö/gyürü) esetleg egy élõ állat (ha még nincs neki, és tudod hogy vágyik vmilyenre (persze érdemes szüleivel is letárgyalni ezt ^^))
most igy hirtelen kb ennyi ~
parfüm is jó.
én most a Mankának karácsonyra hajformázót vettem, azt mondja nagyon hasznos.
ettõl függetlenül asszem én meghívnám valami programra-elõtte/utána vacsorázni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Talán egy ruci esetleg parfüm + meghívod vhova, és mondod, hogy szeretnéd ha abban jönne el / azzal illatozna
egy kép, akármirõl, virágos, macskás, tájas, amit szeret
hobbijához valami segédeszköz, telefonkártya album, autogram notesz, akármi
nõknek ruhából sose elég, esetleg kiegészítõ, napszemüveg, sapka, vagy most aktuális: sál, kesztyû
ha a konyhában szeret mozogni, tányér/pohár/evõeszköz-készlet, esetleg konyhai segédeszköz: kenyérpirító, goffri/szendvicssütõ
illatszerekbõl sosem elég, valami becsomagolt ajándékcsomag: sampon + szappan + testápoló, vagy ha szépen tudsz csomagolni, állíts egyet össze magad, csakis márkás cucc (Dove, Fa, stb)
esetleg sminkkészlet tartótáskával, epilláló szett
táska, retikül, hátizsák, amit tud használni
plüssállat (rajta a neveddel/nevetekkel), marcipán/porcelánfigura vagy bármilyen apróság, a csajok szeretnek ezt-azt kitenni a polcra, amit bámulhatnak :)
Utána tudsz tovább lépni. De a nagyon emlékezetes 99% sztem azt fogja jelenteni, hogy nem lesz olcsó... :)
from 17
ezt buktad
csávó?
Az õsszel voltunk Olaszországban 1 hétre, ott készítettünk pár fényképet, amiket sokszor nézege(t)tünk, és arról jutott eszembe egy ötlet : kinagyíttattam és bekereteztettem . Az öröm nem maradt el, mikor átadtam :)
Szal sztem ilyen közös kép jó ötlet lehet .
Pedig a vörös a virágban pont a vágyat kifejezõ szín.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ha baránõm lenne, nem lenne gond a kreativitásommal, de így, hogy kerülgetem, egy kicsit húzós...
Mission Impossible 2010: PRO Class