Különleges szülinapi ajándék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Akkor ezt ne játszd meg újra :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

artschi
<#eljen><#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Barátnõm állandóan mondogatta, hogy mikor megyünk színházba? Nemrég volt a szülinapja, egyik szombaton. Pénteken vettem kettõ színházjegyet, egész hétvégén nem hívtam föl, nem küldtem sms-t, mintha megfeledkeztem volna az eseményrõl. Hétfõn vizsgázott. Vizsga után ott álltam a terem ajtajában egy rózsával és egy borítékkal. Iszonyatosan örült! <#szeret>

modellmaker
A barátnõm ne az ajándékaimat szeresse már hanem engem!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

rühellem a plázacicákat :D

nemcsakfeel
plázacicáknak izomagyú dzsiárdzsó :()

*hihi ** *

amúgy meg már most sajnálom a (leendõ) barátnöiteket, ha csak a virág/plüss/tusfürdõ meg egyéb semmitmondó/átlagos ajándékoknál leragadtok
különben sem az ajándékon van a hangsúly, hanem azon hogy 1 napig azt érezze, hogy tényleg körülötte forog a világ, és hogy felejthetetlen legyen számára az a nap. igy ergo jobban is fog kötõdni hozzád, és már így várja a következõt...

Met
vegyél neki chipanddale fiút :D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hát vazz, ha én azt megélném...:)))
DanielT
A századik szülinap szerintem lehet kivétel :)
ThePartyFace
Virágból csak páratlan számmal illik venni!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Köszi a jótanácsokat, és DanielT ebben igazad van... De tényelg, mert az elején ellövöd az összes puskakorodat, a háború végére nem marad semmi:)
esetleg egy gumicsirke :DD
szerintem.

DanielT
Más: Csak olyan színvonalú dolgot vállalj be, amit tartani/felülmúlni tudsz a késõbbiekben a mindennapok során. Ne legyél egy nagy ígéret mögött a nagy semmi.
Tuvok
hirtelen ennyi, Te tudod mit szeret(ne) :)

kérd meg a kezét pojénból =P
akár még nagyon jól is kijöhecc belõle (persze utána közöld vele is h csak pojén volt :DDD)

DanielT
Jah... manapság mindenki annyira, de annyira kúúl... de ez egy másik történet.

<Õ IS KÚÚL>
modellmaker
VAlami kis aranyos plüssfigura, ami a kedvenc állatát ábrázolja.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hangianix
Gondolom elrabolni se egy vadidegen rabolta el. :)

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Hangianix
Avagy, csak a filmeken sikerul. ^^ Ugyse arra kell a kapcsolatot epiteni.

DanielT
Ha tisztaságot akarsz vegyél neki Domestost.

Ez az õrült ötlet dolog meg gyakran rosszul sül el. Nem jártok együtt, vegyél neki valami kis figyelmességet. Nehogymá' az elsõ alkalommal akard porrá nyûgözni, ráérsz vele késõbb.
Hangianixnak lehet igaza van. Egy személytõl független õrült ötlet kéne. De azért a rózs amég személyesebb. Viszont a fehér rózsa az tökkéletes, mert az tisztaságot jelent. nem?
nemcsakfeel
vmi saját készítésût adjál neki.

*hihi ** *

Hangianix
"Idegen" nonek ellenben nem szokas ruhat venni. Meg inkabb lerohanasnak szamit, mint a 18 szal akarmi.

ez teljesen személyfüggö
pl egy bulizósabb csajnak lehet szervezni egy óriási (házi)bulit, vagy vmi jó helyen elõadsz neki vmi brutál szinpadtáncot (már ahol van, és ahol meg lehet beszélni a góréval)
ha visszafogodtabb, akkor a ruha kiegészítõ az pl egy remek ajándék (egyedi gyártású karkötö/gyürü) esetleg egy élõ állat (ha még nincs neki, és tudod hogy vágyik vmilyenre (persze érdemes szüleivel is letárgyalni ezt ^^))
most igy hirtelen kb ennyi ~

Velem sincs baj hidd el. A ruhás tényleg jó, végre egy kis ötletesség:) Tuvok még valami?:)))
Tuvok
<#eljen>

fifi
ja a ruha az jó. egy nõnek minden ruha kevés.
parfüm is jó.
én most a Mankának karácsonyra hajformázót vettem, azt mondja nagyon hasznos.

ettõl függetlenül asszem én meghívnám valami programra-elõtte/utána vacsorázni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Velem nincs baj ebben biztos lehetsz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tuvok
Hmm
Talán egy ruci esetleg parfüm + meghívod vhova, és mondod, hogy szeretnéd ha abban jönne el / azzal illatozna

egy kép, akármirõl, virágos, macskás, tájas, amit szeret
hobbijához valami segédeszköz, telefonkártya album, autogram notesz, akármi

nõknek ruhából sose elég, esetleg kiegészítõ, napszemüveg, sapka, vagy most aktuális: sál, kesztyû

ha a konyhában szeret mozogni, tányér/pohár/evõeszköz-készlet, esetleg konyhai segédeszköz: kenyérpirító, goffri/szendvicssütõ

illatszerekbõl sosem elég, valami becsomagolt ajándékcsomag: sampon + szappan + testápoló, vagy ha szépen tudsz csomagolni, állíts egyet össze magad, csakis márkás cucc (Dove, Fa, stb)
esetleg sminkkészlet tartótáskával, epilláló szett

táska, retikül, hátizsák, amit tud használni

plüssállat (rajta a neveddel/nevetekkel), marcipán/porcelánfigura vagy bármilyen apróság, a csajok szeretnek ezt-azt kitenni a polcra, amit bámulhatnak :)

nem tehetek róla, hogy te azonnal a srácokra gondolsz...:) Veled vana baj. Pár hónapja ismertem meg és msot kezdünk közeleb kerülni egymáshoz=melegedünk. De lehet nálad azt jelenti. Butkad:D
fifi
Azt kell tudni, rajong-e valamiért... Film/zene/sztár/hobbi szinten.
Utána tudsz tovább lépni. De a nagyon emlékezetes 99% sztem azt fogja jelenteni, hogy nem lesz olcsó... :)

fifi
" msot melegedünk össze"

from 17

ezt buktad

Ki melegedik vazz?:) Ezt honnan szedted hogy csávó, kiváncsi vlennék a gondolatmenetedre.. Bazzz...:D
fifi
"melegedünk"?

csávó?

Igen ez jó, de már a párod, és közös multatok van. Én nem régóta ismerem:)
Nah az ilyen hozzászólásokat nem szeretném ide, inkább menj tovább. Vágjon téged orrba a harapós ló:D Szal inkább menj tovább...
DanielT
Vágd orrnyergen egy szívlapáttal, soha az életbe nem fogja elfelejteni azt a napot és téged sem :PPP
Tuvok
Nemrég volt párom szülinapja . Valami különlegeset akartam, de (elõtte nem sokkal) Karácsonyra ellõttem minden ötletem .
Az õsszel voltunk Olaszországban 1 hétre, ott készítettünk pár fényképet, amiket sokszor nézege(t)tünk, és arról jutott eszembe egy ötlet : kinagyíttattam és bekereteztettem . Az öröm nem maradt el, mikor átadtam :)

Szal sztem ilyen közös kép jó ötlet lehet .

Igen mindig páratlan számút adunk, de ha 18 éves és 18-at veszek neki, biztosan seggreül. :) Vágyazt jelképez, de nem akarom lerohanni annyira, msot melegedünk össze. Azért szereték valami olyasmit, ami különleges!Ami megragadó, megdöbbentõ, mégis kedves. Pl ez az elrablós nagyon jó gondolat, de már megtörtént:)
DanielT
Ezen megfeküdtem :DDD Állat :DDD
modellmaker
Nem tom de hogy néz már ki 2 szál rózsa! Akkor már inkább 1 vagy 3 nem?

petesilver
Ez igaz, de csak akkor, ha alkalom nélkül adod, csak úgy, és minden virágra érvényes.

Pedig a vörös a virágban pont a vágyat kifejezõ szín.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Csak páratlan számút szabad adni, de ha azonos az évei számával, az nagyon csaphat szerintem.
Ha baránõm lenne, nem lenne gond a kreativitásommal, de így, hogy kerülgetem, egy kicsit húzós...
fifi
rózsát asszem csak páratlan számút szabad adni! vagy ez sznobság?

A lányt már egyszer elrabolták szülinapja alkalmából..
Pont ezért nem igazán jó a 18 szál vörös rózsa.
Barátnõjelölt.. Még nem vagyunk együtt
petesilver
Alapverzió a 18 szál vörös rózsa. Ezt egyszer szabad elsütni, és akkor örökre emlékezetes. pl

Mission Impossible 2010: PRO Class

modellmaker
Barátnõd?