Tömegközlekedés vs Autó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
vagy érthetetlen módon 😊 mi legtöbbször berakjuk a járgányt 1 parkoló házba és onnan tömegközlekedés 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
Talán. Mondjuk az agglomerációba közlekedõ vonatokat is javították, fûtöttek/légkondícionáltak, de mégis túl sokan jönnek be reggelente, ezért van akkora dugó a bevezetõ utakon.
A vonat csak a pályaudvarig megy, a hajó csak a kikötõig, és onnan is kell menni. A BKV-ra meg az autótulajdonosok közül nem sokan ülnek fel, érthetõ módon.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork
ha beindul és jó akkor pár év alatt átszoknak, az emberek változnak.

Taranov
Jó ötlet, de én attól tartok, hogy az emberek már nem nagyon hajlanak a tömegközlekedésre, túlságosan hozzájuk nõtt az autó, talán inkább bemennek vele a belvárosba. Velence kicsit más, mert ott ennek hagyománya van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork

Taranov
Ja, ez várható volt.

Rafaelo
😞 ollé

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
pedig kicsit kezdtem örülni, de úgyis tudtam, hogy nem lesz belõle semmise 😞(

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Rafaelo
ne sírj ! 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
😞

Rafaelo
nemlesztrákhurráá

Lesszi
diszpécsereknek

\'több milliárd légy nem tévedhet\'

Rafaelo
némaságisztrájk 😊

Dzsini
ott van éhségsztrájk meg ilyesmi lehetõség - a munkabeszüntetés azoknál megoldás akik elég nagy nyilvánosságot kapnak ezzel és sokakat érint a munkájuk. - plusz nincsen "minimum szolgáltatás" amit el kell látniuk, mint a kórházi személyzetnek, ahol megintcsak pöttyös hírre elég a sztrájkjuk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bandee1987
jólvanna, megértettem. Igen, az élet sokmindenkivel kegyetlen, pl. próbáljanak meg csak a nyugdíjasok sztrájkolni, már ha ilyen kifejezést lehet használni a nyugdíjasoknál 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mike at home
igen, mar latom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Botond
már többen javasoltuk neki,szerintem ezt se érti :-D
Mike at home
Te tudsz olvasni? Akkor olvasd el amit irtam ujra es ujra, mig fel nem fogod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rafaelo
azt észrevettem <#banplz>

GregSB
Ugyanmár, én egy dzsentlömen vagyok!

Rafaelo
neked meg jómodort tanulni 😊

Botond
ahogy a hallgatás is,szal ilyenkor mi van?:-o
GregSB
Bandeet és Raffaelot vissza kéne küldeni elemi elsõbe, hogy megtanuljanak olvasni 😄

Rafaelo
a sztrájk törvényes szóval aki nem él vele az egy bárány

Botond
na akkor fussatok neki mégegyszer annak mit írt Mike,mert nem értitek :-o
Rafaelo
csak 1 millio ember van akit meg lehet hatni 😊

Bandee1987
nincs kit meghatni? majd ha fél napra megbénul a város, akkor majd megtudod, hogy nincs kit megzsarolni...
Mások ennyit sem kapnak? A volánosok 8%-opt kaptak, és sokkal jobban fizetik õket, mint a bkv-sokat.

Mike at home
most megmondom, hogy masok ennyit sem kapnak, csak ugye ok hiaba sztrajkolnak, nem fog meghatni senki, nincs kit mivel zsarolni.

ugyhogy inkabb oruljenek
egyebkent gusztustalan volt, hogy a mozdonyvezetok is minden evben sztarjkoltak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bandee1987
de most elvileg nem is %-ba mérnék, hanem 19000 ft-ban

Taranov
Ja, a 6%-os emelés is túró, nem tudom mennyi az átlagos BKV-s fizetés, de ha mondjuk 150.000, akkor is csak 9.000-s emelést jelent.

Bandee1987
"A BKV egyik szakszervezeti bizalmiként bemutatkozó munkatársa azt mondta, hogy szinte biztos, hogy lesz sztrájk, és bízik annak sikerében is."

Olvassátok el a teljes index cikket: http://index.hu/politika/belfold/budapest/0209wage/

Bandee1987
az iskolások örülnének, de pl. mások nem biztos
pl. az a nõvér, akinek bennt kell maradnia délelõtt a kórházban az átdolgozott éjszaka után, mert az õt váltó nõvér nem tud beérni a bkv miatt, az elég kellemetlen lehet.
Amúgy meg én is a bkv-s dolgozók mellett vagyok, mert igenis szemétség, amit velük mûvelnek.

Taranov
De nem lesz sztrájk :-C

Ez is jó hatásvadász akció, de nem hagyná szerintem Demszky sem, Aba Botond sem, hogy ez legyen.

Mike
szrintem Demszky pozicióján már nincs mi inogjon

egyébként meg mindenki örülni fog a sztrájknak

mert nem kell menni dolgozni, meg suliba menni

Bandee1987
tudom, fater bkv-s, és õk mind aláírták ezt a papírt, amivel õk is egyetértenek, és csatlakoznak a sztrájkhoz. (õk szerelõk)

Bandee1987
De csak akkor, ha a minimum 10-11%-os emelést megadja a vezetõség, és sztem meg fogja, mert ha itt sztrájk lesz, akkor mind az mszp, mind demszky pozíciója eléggé meginoghat, és csökken a népszerûségük.
Aba Botond meg szimplán egy fasz, feleslegesenn kap jutalompénzeket, közben meg sem érdemli.

magus
bkvban a legjobb az adrenalin. ha a varos masik vegere utazom, akkor az adrealin szintem teljesen a plafonon van. Ha talalkozok ellenorrel azert, ha nem akkor azert.

Botond
hát,tudja fene,én BKVval jártam és volt kocsim,apám világ életében BKVval járt dolgozni(blahától a jászai mari térig 15perc villamossal,szal minek is kocsival menni...) és neki is volt autója...szal azé mert vki busszal jár nem biztos,hogy nincs kocsija,max ha 13éves :-)
Taranov
Hát nem olyan biztos, mert egyrészt a BKV-val közlekedõk egy részének van csak kocsija, meg lehet, hogy hamarabb fognak indulni.
Na mindegy, de lényeg, hogy szerintem megoldják a dolgot, és el fog maradni a sztrájk.

Botond
azoknak is,ha mindenki kocsiba ül egy folyamatos sor lesz,az is állni fog
Taranov
Énszerintem meg fognak egyezni, mert ha nem, akkor kedden leáll az élet Budapesten, kivéve azoknál, akiknek van kocsijuk, és akarják is használni.

Punker
ha meg nem akkor meg kiderül mi lesz a sz@r tömegközlekedés nélkül, röviden káosz.....<#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
már ha megegyeznek...és ha nem?
kissé kaotikus lenne a helyzet...marha sok ember nem jutna el az iskolába, munkhelyre vagy bárhova...

Taranov
El fog maradni a sztájk szerintem!

Bandee1987

JÖVÕ KEDDEN TELJESEN LEÁLL A BKV!!! (üzemkezdettõl délután 1 óráig)

nemcsakfeel
ifával voltál??

*hihi ** *

Punkerwork
vagy nem, anyámba úgy mentek bele hogy õ volt a 2. a zöldhullámban de a faszi szerint nem õ volt a hibás 😊

Botond
mostmár azt is tudja emberünk,hogy olcsóbb meg adni az elsõbbséget,a fél autóját ki kellett cserélni...
Random_
Én nem vezettem egy métert se jogsi elött és érdekes módon tökéletesen levizsgáztam bár paráztam mert haverok mind vezettek sutyiban és nekik jobban ment. Persze csak a forgalmi vizsgát harmadjáta tették le mert vezetni tudtak csak apuci azt nem monta, hogy van kresz is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mike
na ja de neki ez a hobbija