Geocaching

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
a megtalált ládákat lejelented vagy csak úgy összegyûjtöd? 😊
Aquir
a városban megyek majd egy közeli helyre is amit ismerek, hátha megtalálom a 2. ládám is GPS nélkül 😛 😊))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ch_Slater
nah akkor irány a térinfó szak 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

PResident Evil
akkor a nagyrésze 😄

Aquir
azt kétlem, beutazod a világot akkor se leszmeg mind 😊)))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PResident Evil
majd én megtalálom az összes ládát 😄

Aquir
hozzá
köszi 😊))

PResident Evil
térinfó szakra járok, szal... suliból hozok akármikor 😄DD

Aquir
elég könnyû és élvezetes volt ez a városjáró út, mert multi geoláda volt több jelszórészlettel, nem kellett a GPS 😊

Aquir
Megtaláltam elsõ geoládámat, vagyis csak a helyét, az elõttem levõk is irták h nincs ott

Belvárosban van, ezért gondolom könnyebben akadnak rá ott az emberek 😊

Galy
És igen most jöttem agitálni
GPS egyébként is praktikus dolog persze nem annak aki kis se mozdul a lakásbol de néha jol jöhet
a caching valóban jó móka kicsit érdekesebbé teszi a kirándulásokat és a legtöbb láda nem csak ugy le van rakva az erdö közepén hanem valamilyen apropohoz kapcsolodik
pld idén már két olyan helyen jártam ahonan a kilátás valami csodálatos volt
jah s igen mielöt egyes kockák beinulnának
ultra high felbontás élsimitás... realisztikus árnyékok és a legjobb efekt az volt hogy fujt a szél 😄
komolyan megéri én s a baráti társaságom remek kis turákat szoktunk szervezni
egyébként be kell hogy valjam hogy én sem a caching miatt vettem a GPS-t
esetleg tudom javasolni a mostanában elterjedt PDA GPS megoldásokat persze drágább de talán több mindenre használható
szal kedves embertársaim tesék elszakadni a monitortol s elfelejteni hogy a Stalker menyire szép mert az erdõ akkor is szebb

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

magus
najah, tenyleg az, ha talalok vkit haverok kozul sztem kiprobalok egy egyszerubbet

Aquir
És majd ha eljön a jó idõ tavasz v nyár környékén valsz. megyek azt keresek ládát, igen jó dolog lehet gyalog meg bicajjal is

Aquir
lehet kölcsönözni is, bár ezt a gyõri ládát én anélkül is megtalálom 😉

magus
hm, ez jó lehet, csak drága nagyon az a nyamvadt gps...

Aquir
Én Gyõrben, fõleg hogy van belvárosi láda is( ! ) , tuti hozzálátok a keresésnek, végülis itt élek 😉

nemcsakfeel
én motorhoz gondoltam 😊

*hihi ** *

Ch_Slater
jaja. és az a szép benne, ha megnézed a cache-eket, hogy mindegyik valami érdekes helyen van. Szerintem tavaszra beruházok egy ilyen olcsóbb GPS-re és bicajjal végigjárom, amit tudok...

Aquir
nemmondom ez igen jó lehet! meg érdekes 😊

nemcsakfeel
Ez tökéletesen elég lenne.
Még vmi bluetooth hack kábel kéne hozzá és kész 😊

Használtan kerestem neten, de 100 e feletti cuccok voltak, vagy nem kézi cuccok.😞

*hihi ** *

Dzsini
olyan 30-35 körül már lehet teljesen okés alap eszközt venni. nem 20, de nem sokkal több...
http://www.garmin.hu/termekek/termekek.php?ID=279

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ch_Slater
nekem végülis van gps-szem, de csak a timex sportórámhoz. nem hinném hogy bármi másra lehetne használni 😞

nemcsakfeel
akkor is drága 😄
majd ha 20 K körül van akkor.

*hihi ** *

KM
De lehet másra is használni. Egy PDA-val kafa kis navigációs mûszer lehet...<#vigyor2>

nemcsakfeel
sztem is tök fasza lehet, viszont rohatt drágák a GPS ek, úgy hogy csak hobbiszinten akarod használni.

*hihi ** *

Ch_Slater
francba. mindig pontot rakok mindenféle írásjel helyett. az elsõ mondat kérdés volt..

Ch_Slater
Tudsz olyan eszközt ajánlani, ami nem drága, de nem is gagyi. totál kezdõ részére, olyan kipróbálás szinten.

KM
Jelen!<#wave>

Galy
egyszer találtam eddig gc pontot
hurrá! 😊

amúgy tuti jó móka lehet
Ch_Slater
Helo.

Próbáltátok már? Én szeretném, biztos jó móka lehet.
Aki próbálta, írhatna róla.

Idézet a geocaching.hu-ról:

Mi a geocaching és mi a cache?
A geocaching lényege, hogy egy jól lezárt ládikát a vállalkozó kedvû játékos elrejt egy általa kiszemelt, valamilyen szempont szerint megismerésre, felfedezésre érdemesnek ítélt terepen, és egy erre alkalmas GPS készülékkel a megfelelõ módon rögzíti a rejtekhely (ez a "cache") pontos koordinátáit. Ezeket az értékeket bejegyzi a www.geocaching.hu Internet oldalon és a geocaching központi honlapjára. Ezek az adatok mindenki számára elérhetõek.

← ElőzőOldal 2 / 2