továbbtanulás - ismerősök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbtanulás Dániában - SCEDA
ALÁÍRÁSGYÛJTÉS
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Ha van esetleg, akit felvettek a Kandóra és Józsefvárosba osztották be...Ha van kedved, írj ide vagy emailt! Fontos lenne!
Köszi!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
amúgy más is kereshet itt leendõ haverokat?
én az RTF-re fogok menni ha minden jól megy és koleszos leszek
War. War never changes.
Egyébként asszem ilyen szempontból szerencsés vagyok, mert dohányzom, igaz csak mértékkel! 😊
csak arra céloztam, h érdemes ilyen tömörülésekhez csapódni, mert sok-sok infot, segítséget kaphatsz.
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Kerestek már azonosítót/jelszót fizetõs FTP-szerverhez, ez mennyivel abszurdabb?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem kell panikolni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vicces lenne 😊
"befolyasos baratokat keresek" ... LOL
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Menj Klub104 bulikra
Menj KIN kupára (ez a legfontosabb😊 )
Érdemes már az elején nyitottnak lenned és haverokat szerezni a tankörödbõl, mert a szórakozáson kívül eggyütt is tudtok tanulni (sztem én csak ennek köszönhetõen végeztem el😊 )
Elõny, ha dohányzol, ha mégse dohányzol akkor meg menj ki a többiekkel friss levegõt szívni, míg õk bagóznak.
Kandó Kolégiumi lapjáról is sok hasznos infot megtudhatsz
És ha tényleg fasza gyerek vagy, akkor válszad az Automatika szakot 😊
Ha esetleg van kérdésed akkor azt sztem inkább privátba
N0 TXT TLK PLZ!4!
Értünk csörögnek a sörösüvegek
Mert az egész Világ tudja,
Hogy a kandósnál nincs jobb, jobb, jobb!
--------------
Villamos mérnönkök jönnek egymás után sorba
Jobbra is, ballra is mind csak tünnek el a porba
Ipari sovinizmusunk jogos önámítás
A iparba megyünk, lesz majd sírás-rívás
A iparba megyünk, lesz majd sírás-rívás
---------------
A tranzisztor egy háromlábú állat
Beforrasztom mind a három lábat
De begerjed az erõsítõ mégis
Mehetek a pótmérésre én is
Szinuszjelnek négyszögjel a párja
Az áram a feszültséget váltja
90° a fázis eltérés
Elvan bszva már az egész mérés
----------------
Mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi?
Mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi?
Mi zörög a rézmenetes szinkronmotorban?
Azt gondoltam, hogy egy IC vagy egy LED.
De! Se nem IC se nem LED! pörögnek az amperek.
Mi vagyunk az óbudai faszagyerekek!
Na ezeket gyakorold😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
a most felvételizõket meg a felvi.hu -n lehet, hogy megtalálod szintén a fórumban.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Így sok sikert neked!
Idén jelentkezem a Kandora Villamosmérnökire és a sulimbol senki nem jelentkezik ide rajtam kivül és sajnos az ismerõseim között sincs senki, aki oda készül! Igy itt neten keresgélek embereket, akik szinten a Kandora jelentkeznek idén...ismerkedés céljábol!
Szoval ha van kedvetek, irjatok!