Nokia 7710
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Cannon3all: sikerült találnod hozzá vmit? Bármi jól jönne, de még egy normális médialejátszóra sem akadok.
Filmeket sikerült vele nézni?
Ha nincs benne SIM, akkor van rá módszer h beinduljon? (Nekem van egy õsi holland TELFORT-os SIM-em, azzal szoktam telókat éleszteni, de hátha menne a "repülõ mód" SIM nélkül is?!?!)
Mi lett a jó öreg PSION-ból, kár, hogy a programozók nem mentek utána és nem fejlesztettek a 7710 alá annyi cumót, mint anno a kis pda-kra (PSION S5-re vagy akár Revo-ra rengeteg jó dolog van).
Örülnék, ha felélénkülne ez a topik is, már csak nosztalgia miatt is - az Android mellett ez nem rúg labdába, de mégiscsak érdekes kis masina...
Kézikönyvért nagyon hálás lennék! (Tudom, van pdf, de az mégsem ugyanaz!)
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
remélhetõleg már javítottak a technológián azóta, akkor még jó is lehet, de akkoris mindenképp lassabb.
shit happens
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
a nokiának ellenfele a sony ericsson és a motorola ! :) <#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
mert még igy is elsöprõ piaci elõnye van, bármennyire is próbálják azt a sok szar design-val eltolni :)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.