RISE AGAINST
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áááá :'( meséljetek, milyen volt? melyik számokat játszották? melyikkel fejezték be? meddig tartott? mindent tudni akarok 😄 valaki írjon légyszi egy érzékletes élménybeszámolót 😛
túlzol, de ja, jóvolt
azt hiszem mindannyian egyetértünk abban hogy ez volt a világegyetem legfrankóbb koncertje. sok világvárosban nem volt olyan jó közönség mint itt, ma a dürer kertben!
http://www.tenke.hu
rollerrel
Tatabányáról, (gyõr irányából) hogy lehet a legkönnyebben eljutni a koncertre?
Sziasztok!
Van egy eladó jegyem, vasárnapig Egerben átvehetõ, vagy hétfõ-kedden Budapesten. 7000ft-ért eladó.
[email protected] cimen elértek, üdv
Van egy eladó jegyem, vasárnapig Egerben átvehetõ, vagy hétfõ-kedden Budapesten. 7000ft-ért eladó.
[email protected] cimen elértek, üdv
Csak ha te csinálod bébi. :3
szeretnéd ha szexuálisan zaklatnálak?
Persze, hogy olyan szaga van, ha már megvan a lehetõségem, jó hogy nyerészkedek egy kicsit
Megbántani nem bántottál senkit, ha már úgyis itt van mindenki akinek van/aki akar szerezni jegyet, gondoltam legértelmesebb ide írni egy üzyt, aztán akit érdekel az zaklat valami más módon.
Megbántani nem bántottál senkit, ha már úgyis itt van mindenki akinek van/aki akar szerezni jegyet, gondoltam legértelmesebb ide írni egy üzyt, aztán akit érdekel az zaklat valami más módon.
jah csak egy kicsit küzdjetek meg érte szaga van a dolognak, én nem szeretem az ilyesmit. bocsi ha megbántottam valakit.
Akarom módjani módja
Én csak lehetõséget kínálok, ez a legegyszerûbb mondja drága tenk :3
Haver nem tud jönni koncertre, így van egy fölös jegyem.
Aki meg óhajtja venni, az szóljon.
Kikiáltási ár: 9.000 (azaz kilences ezer jó magyar) pengõ, vagy aki többet ajánl (nyugodtan lehet egymásra licitálni<#eljen>#eljen>)
Aki meg óhajtja venni, az szóljon.
Kikiáltási ár: 9.000 (azaz kilences ezer jó magyar) pengõ, vagy aki többet ajánl (nyugodtan lehet egymásra licitálni<#eljen>#eljen>)
Bricksre tomboljon, hero of warra a mobilt/öngyújtót lengetni :p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hero of war-ra nagyon lehet aztán tombolni 😄😄 nekem sincs jegyem :'(
\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"
szívembõl szólsz tes' x/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Aki megy az helyettem is tomboljon Bricks-re és helyettem is könnyezzen a Hero of War-ra, köszi elõre is 😞
Vennék 1 darab RA jegyet email: [email protected]
Hell Is Burnin\'
Én majdnem számolgattam, viszont már nem elérhetõ a csatorna magyarországon...-.-
We're pleased to announce that our performance will be part of the Bonnaroo webcast June 11th - 13th exclusively on YouTube at www.youtube.com/bonnaroo.
A portion of our performance will be streamed live starting at 8:30
Central on Sunday, June 13th. Along with our show will be other great
artist performances from Bonnaroo. After the fes...tival you can catch
some of what you missed at www.youtube.com/bonnaroo.
valakinek nincs kedve számolni magyar idõt ? :p
A portion of our performance will be streamed live starting at 8:30
Central on Sunday, June 13th. Along with our show will be other great
artist performances from Bonnaroo. After the fes...tival you can catch
some of what you missed at www.youtube.com/bonnaroo.
valakinek nincs kedve számolni magyar idõt ? :p
25.000-et adnék 2 Rise Against jegyért.Lekéstem róla az elõvételnél,
akinek van fölös az irjon:
[email protected]
akinek van fölös az irjon:
[email protected]
most akkor "legálisan" már tényleg nem lehet kapni?:S
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De annyira le vagyok maradva, hogy valószínüleg örökké fogok élni.
😄 Háhhhháá 😄 Hát szegény barátom nem hiszem, hogy örülne neki, ha nélküle mennék, ráadásul mással. 😄 De nagyon kedves vagy! 😊
ja, e-mail: [email protected] 😊
Na, ez milyen?--> ajánlottak nekem 1, azaz egy darab jegyet, pedig 2 kellene... mivel para, hogy találok-e másikat, így ezt az egyet sem merem megvenni, mert mi lesz, ha csak így szingliben kell elmennem?! de utálom ezt a helyzetet!!! HELP! Keresek 2db jegyet a RISE AGAINST KONCERTRE!
Hatalmas nagy baromság amit írtál. csak és kizárólag akkor lehetne névreszóló a jegy ha rá lenne nyomtatva a név is. plusz sokkal nagyobb kaliberû koncertekre külföldiekre is, évek óta úgy vásárol a társaságom jegyeket hogy egy vki megveszi mindenkinek. Valóban kérnek tõled nevet, de egyszer el is magyarázták nekünk hogy miért, esetleges visszavétel miatt! Ha elmarad a rendezvény, igy tudják visszatéríteni a jegyed árát.
Ausztriában pl. az eventimes jegyeinket számítógépen csekkolták le mielõtt karszalagot kaptunk volna, és mind az 5 jegy ugyanazon a néven lett vásárolva. Nem történt semmi. Abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán elkérheti-e egy jegyszedõ a személyidet... szerintem nem.
A tárgyra visszatérve.. kell nekem még1 jegy a Rise-ra 😊 10.000 forintot adok érte, mail / msn: [email protected]
Ausztriában pl. az eventimes jegyeinket számítógépen csekkolták le mielõtt karszalagot kaptunk volna, és mind az 5 jegy ugyanazon a néven lett vásárolva. Nem történt semmi. Abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán elkérheti-e egy jegyszedõ a személyidet... szerintem nem.
A tárgyra visszatérve.. kell nekem még1 jegy a Rise-ra 😊 10.000 forintot adok érte, mail / msn: [email protected]
onnan hogy anyámékat küldtem fel pestre a jegyért mert üdülési csekkel fizettem, és telefonban halottam hogy kérik a címüket és a nevem. továbbá rá van írva hogy nem ruházható át.
ezt te honnan veszed te drága jóember, mivel az enyémen és a másik 4en egy darab névreszólás nincsen 😞
amúgy basszátok meg, ha elõre tudom hogy profitálhatok belõle, akkor többet veszek :C
amúgy basszátok meg, ha elõre tudom hogy profitálhatok belõle, akkor többet veszek :C
Rise Against koncertjegyet vennék 10.000 forintos áron! Sürgõs!
mail / msn: [email protected]
(azonnal válaszolok!)
mail / msn: [email protected]
(azonnal válaszolok!)
Elkérik a jegynél a neved címed, és mivel rajta van a jegyen hogy csak illetékes használhatja ha kérnek személyit akkor buktad.
van itt olyan akinek nincs kivel mennie😄? minden haverom lemaradt a jegyvételrõl, vagy nem is volt rá pénzük
van itt olyan akinek nincs kivel mennie😄? minden haverom lemaradt a jegyvételrõl, vagy nem is volt rá pénzük
mennyire hamar? 22.-én? 😛 nekem most az lenne a "hamar" 😄
amúgy már lassan kezdek beletörõdni, hogy tényleg nem megyek: felhívtam minden létezõ jegyirodát, minden követ megmozgattam, hogy hátha mégis van még valami... egyszerûen fanatikus vagyok 😄 na de ha nincs jegy, akkor nincs...
jó szórakozást mindenkinek, aki megy! élménybeszámolót nem kérek, mert asszem szíven szúrom magam, ha meghallom, hogy milyen jó volt... ^^
amúgy már lassan kezdek beletörõdni, hogy tényleg nem megyek: felhívtam minden létezõ jegyirodát, minden követ megmozgattam, hogy hátha mégis van még valami... egyszerûen fanatikus vagyok 😄 na de ha nincs jegy, akkor nincs...
jó szórakozást mindenkinek, aki megy! élménybeszámolót nem kérek, mert asszem szíven szúrom magam, ha meghallom, hogy milyen jó volt... ^^
ha elkeltek a jegyek ilyen hamar, és jó lesz a közönség, akkor biztos jönnek újra hamarosan...
Hát azt azért nem kockáztatom...Mármint elég messze lakom Pesttõl, biztosra kéne mennem. Szóval felteszem a kérdést: van itt olyan kétes alak, aki 21.-én elad nekem többszörös áron 2 db jegyet? 😄
Viccet félretéve: errõl lemaradtam/lemaradtunk... Szívás. :'(
Pedig megvan a hivatalos RA pólóm is!!! Francba...
Viccet félretéve: errõl lemaradtam/lemaradtunk... Szívás. :'(
Pedig megvan a hivatalos RA pólóm is!!! Francba...
ha van fölös pénzed felutazni, akkor még megpróbálhatod hogy a helyszínen megveszed valami kétes alakoktól többszörös áron
Hát ez az... Dürer oldalán is megnéztem, elfogytak... :S De ez mi?! Nem fér be több nép? Ha kell, én behúzom a hasam, és végigállom 1négyzetmilliméternyi helyen az egészet. 😄
😄 😄 Köszi, de 2 kellene alapból... :S De 1db tényleg van Neked pluszban? 😮 Mondjuk nem hiszem, mert ki az az õrült, aki nem menne, ha már van jegye?! 😄
Biztos elkelt?
Nem kamu?
szerk: hivatalos oldal: Rise Against - június 21. A jegyek elfogytak!
Nem kamu?
szerk: hivatalos oldal: Rise Against - június 21. A jegyek elfogytak!