Mame32
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pspfilez.extra.hu/
Vagy ki kell csomagolni valahová esetleg átnevezni?
*Posse*T.W.D*
Ja a cherry master meg mindenhol ott van a mame-hoz letölthetõ rom-ok listáján.
Magyar leirásrol nem tudok.
Megnézni a nevet meg ott tudod ahonnan töltöd a romokat.:)
Nekem van egy 15 gigás rom pack-om, ott kikerestem az általad emlitett játékot, és megnézetm hogy elindul e.:)
*Posse*T.W.D*
Az a baj, hogy nem találok semmilyen magyar leírást a mame32-höz és nem tudok elindítani semmit rajta. én már töltögettem innen onnan mindenféle kiegészítõt, de a tudásomat meghaladja a dolog. Segítsen valaki, mire való a könyvtárfája, hová kell tenni a letöltött játékokat?
Elsõ körben a Cherry mastert akartam emulálni, bemásoltam a cmv801.zip-et a mame32/roms könyvtárba de csak a keretét indítja el semmi mást. Ja bill. parancsok a játékokon belül, mi mire való? Kérem segítsen valaki!
Elõre is hálás köszönettel: Pedró
(windows amugy felismerte?)
*Posse*T.W.D*
Tudna nekem segíteni vki?!
Vettünk egy joy-t és nem akarja a mame felismerni nem tudja vki h be lehet e állítani vhol h menjenek azzal is a játékok?
Segítsetek légyszi! Régen használtam a MAME-t, akkor nem volt vele gondom, de már kiment a fejembõl. Tegnap letöltöttem a 0.111 verziót, próbáltam a Final Fightot, de nem ment. Letöltöttem hozzá a neogeo biost, látja is a MAME mindkettõt, de nem indul el. Mit kellene csinálnom még? Régen biztos, hogy elindult. HELP!
*Posse*T.W.D*
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
*Posse*T.W.D*
Nagyom szeretnék játszani a Time Crisis játékkal, csak az a gond vele, hogy szaggat a kép és a hang.
Lehet valamit tenni, hogy jó legyen?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
*Posse*T.W.D*
hogyan lehet az összes játékot ami a roms mappában van, magában a program kezelõfelületen is megjeleníteni, függetlenül attól hogy elindul e az adott játék, vagy nem?
*Posse*T.W.D*
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Szal a MAME32 0.100u4 van fennt,leszedtem hozzá azt az SV-T biost ami a die hardhoz kell,elinditom és kiirja h this cartridge not allowed in this country...
Segitsetek plz!!!
http://www.agumi.hu/
Nemm egy a die hard trilogy arcade,segitsetek lécci!!!
Elöre is köszi
http://www.rom-world.com
http://www.romnation.net/
Én ezeket találtam
www.r3tro.rulz.hu a konzolos oldal amit szeretetbõl csinálunk. www.r3tro.freeblog.hu a blogom :- )
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nincs valami tipped hogy ne törjön össze a pl Samurai Shodown III -nak a képe ?
Megcsináltam amit mondtál és mûködik.
Szerintem nem az a problémád, hanem az, hogy nem töltötted le a Neo Geo BIOS romot (neogeo.zip), vagy egy régi verziót töltöttél le belõle. Gondolom a "csomó fõleg verekedõs játék", amikkel "így jártál", az pl. Az Art of Fighting, World Heroes, King Of Fighters és hasonló, híres Neo Geo stuffok...
Az a problémám hogy letöltök egy játék rom zip fájlt pl: sengoku3.zip és csak a bin fájlokat tartalmazza hiányoznak belõle pl. rom és egyéb fájlok és így nem indul el, de az egyszerû kisjátékok elindulnak.
Már csomó fõleg verekedõs játékkal így jártam.
Sok oldalról szedtem le ugyanazokat a játékokat és mindig csak a bin fájlok vannak benne viszont a mame kér más fájlokat is.
Nem jól állítottam be valamit a mame-n belül ?
Mame32v.96_Binary.exe van fent
Válaszokat köszönöm.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
..:::MICROCOSMOS CONSOLE EMULATOR WORLD:::..
.::EMULATOR:::MAME:::PSX:::PS2:::XBOX:::GAMECUBE:::DREAMCAST:::SATURN:::N64:::SNES:::SMD:::GBA::.
Na, elõször is, a játék bekonfigolása nem teljesen az, amire te gondolsz. Azt úgy hívják, optimalizálás, és nem a játékot kell optimalizálni, hanem az emut.
Meg van egy másik tényezõ, a HLE és az LLE (High Level Emuléation illetve Low Level Emulation). A HLE kihasználja a gépedben lévõ hardware stuffokat, tehát egy pölö egy Tekken-nél a 3D megjelenítést a videókártyádra bízza, viszont emiatt egy csomó hiba lehet (olyan effekt használata, amit az egyik kártya támogat, a másik nem).
Az LLE mindent szoftveresen csinál, viszont ugyanúgy mûködik minden gépen, ebbõl következik, hogy sajnos lassú. A Mame LLE-t használ, emiatt lassú.
Az pedig, hogy túl sok mindenbe belefogtak, megint nem teljesen így van. A srácok ún. drivereket írnak, nem egy adott gépet emulálnak, hanem chip-eket. Attól függõen, hogy melyik játék milyen chipset-et használ, vagy megy, vagy nem. Van olyan játék, aminek a hangért felelõs chip-je nincs emulálva, de minden más igen, így abban nincs hang, viszont a játék frankón mûködik. Van, ahol a sprite-ok hibásak, mert egy grafikus chip nincs emulálva. Van, ahol a védelem nincs emulálva, így el sem indul a játék, de benthagyják, mert elvileg minden más mûködik, etc...
Nah, ennyit az okosításról... :)