Nagy \"orvosi\" topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem szokott vagy nagyon ritkán de már 3 napja folyamatosan szúr meg mellette köhögök..stb élesen szúr, ha nagyobb levegõt veszek akkor jobban ha köhögök még jobban.Csak tudtok-e ajánlani vmit,panadol vagy vmi használ, hogy legalább ne szúrjon annyira?
Nekem is szur néha, voltam ultra hangon is de nem mutatott ki semmit 😞
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
sziasztok, napok óta szúr a szívem folyamatosan, tudtok rá vmit ami megszünteti?Dokihoz majd hétfõn tudok menni, annyira nem vagyok rosszul hogy ügyeletre menjek, csak legalább ne szúrna annyira.
izomlazító tabletta, kenöcs. nekem egyszer úgy beakadt 3 napig nem bírtam mozdítani se.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sziasztok! nem tudjátok, hogy nyaki izomgörcsöt hogy kell megszüntetni?? basszus nem tudom balra és elõra hajtani a fejem :S
neked majdnem több nyitott topicod van mint hozzászólásod lol 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Gondoltam ilyen még nincs!
Olyan kérdésekre gondolok mint pl.:
Fáj a hasam!
Hol van a záróizom!
stb.
Olyan kérdésekre gondolok mint pl.:
Fáj a hasam!
Hol van a záróizom!
stb.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro