Firefox !plug-in!-ek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
valaki esetleg össze tudná dobni, vagy részletesen leírni (én esetlen vagyok a témában)
Íme: demonx.uw.hu/foxjpg.jpg
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
Sil, kellene az a parancs, vagy mi, amit ha beírok, akkor két soros lesz a könyvjelzõk eszköztár mappa itt felül..
Meg az is, hogy hova kell beírni..
Köszi
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
Valaki tudna adni egy linket, ahonnan fel tudnák rakni a Firefox-hoz sok-sok "kiegészítõt"?! Mert az egyik honlapon valami Apple nem tudom mit kér tõlem. Valahol Flash hiányzik, meg a fene se tudja! IE gond nélkül... Weblapról meg egyszerûen NEM tudok felrakni semmit, mert nem teszi fel. :S
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
These are my friends, see how they glisten...
Másrészt azt írja hogy ha egy másik site-ról akarsz style-okat, akkor ott kijelölöd a style kódját, és jobbgomb->Add Selection to Stylish. Adj neki nevet és mentsd el.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
feltelepítettem, de nem tudom hova is rakott valamit, tudtok segíteni? most mi a teendõ?
Nekem a javascript window külön lapon nyílik meg, aminek az az eredménye, h átméretezi az ablakot. :C
Fortuna fortes adiuvat.
2. megoldás: Innen letöltöd. Jelenleg ez a legfrisebb változar Windows alá.
A vezérlõpulton a Programok telepítése és törlése résznél eltávolítod a régi verziót, és az újonnan letöltöttet használod.
A tûzfalon be kell állítani (az 1. esetben) a Java frissítõ alkalmazásának az internetes kommunikációt.
És miért nem hagyja módosítani magát a vezérlõpultban?
Fortuna fortes adiuvat.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
NoScript
Köszönöm a segítségeteket.
itt a reklámbuherel van a gond nem az átirányitgatással..., amugy meg ha egy cimet átirányitanak vlahova egy másik cimre az ellena böngészõ elvileg nem tud mit cisnálni..., elgalábbis ha egy dologról beszélünk még mindig...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
eleinte csak simán illágilás amit cisnálsz amikor meg kis idõ mulva rájönnek csak szimplán figyelmezetés nélkül törlik a honlapod mindenestül...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyan modult keresek a firefox-hoz, ami letiltani az ablakokat keretben megnyílni. tehát ha beírnám azt, hogy http://users.atw.hu/legcsavar, akkor ne irányítsa át a http://legcsavar.atw.hu/ címre. De ha mondjuk a http://legcsavar.try.hu/ címet írom be, akkor azt gond nélkül nyissa meg. nagyon fontos lenne. A fenti honlapon joomla modult használok, és nem tudok képet beszúrni, mert a beállításoknál a felugró új ablak, ahol képet lehetne beszúrni, eltûnik a tartalma a hule atw reklám keret felugrása miatt.
Üdv:
DJviolin
Köszi azért.
Van e olyan plugin, mely a nem gmailos e-mail címemet is megnézi, van e újabb?