Firefox !plug-in!-ek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szijasztok, nem tudtok olyan plugint, amely néhány lapon kikapcsolja a JAVA-t? :|
ok, köszi szépen, sokan hálásak lesznek érte

Sil78
Ahhoz nem kell plugin, csak sima userContent.css buherálás. Ahogy hazaérek, majd csinálok egyet (a színek pl gyerekjáték).

These are my friends, see how they glisten...

most jöhetne egy régi SG színes stílus plugin 😊
valaki esetleg össze tudná dobni, vagy részletesen leírni (én esetlen vagyok a témában)

DemonX
Krízisállapot megszüntetve! 😄 Pár .rdf fájl szállt el. Hogy hogyan, azt még rejtély övezi... 8|

DemonX
Ez rendben van. De nem olvasott be onnan semmit. A reinstall óta nincs benne semmi. Azóta pedig nem hajlandó semmit telepíteni...
Íme: demonx.uw.hu/foxjpg.jpg

%Appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\alapértelmezett profil\extensions

Fortuna fortes adiuvat.

Megvannak a folderben?

Fortuna fortes adiuvat.

DemonX
Srácok! Ki tudja, mi lehet az oka: Ma bekapcsoltam a gépet. A firefox nem látja sem az extensionokat, sem a skineket. Reinstall sem segített. Sem a programé, sem a kiterjesztéseké. nod, AVG és társai nem ordibáltak, tehát "elméletileg" nem gonosz manók piszkálták a biteket. Akkor mi történt és mivel nyithatom fel a szemét a rókámnak? Már min. 1 éve használom, semmi gond nem volt vele... 😞

arsene
hali, én úgy oldottam meg, hogy folderekbe rendszereztem a kedvenc oldalaimat és ezeket helyeztem a könyvjelzõk eszköztárba. így nem foglal el újabb 2cm-t a böngészõ ablakából.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"

drH
Köszönjük a megoldást, megleltem közben. :-)

Dj Faustus
Itt olvasható a megoldás.

drH
Igen, ez engem is érdekelne, kedvenc honlapjaim megtöltik a rendelkezésre álló egy sort, és kényelmes lenne, ha lenne még hely...

shrek82
Sziasztok!

Sil, kellene az a parancs, vagy mi, amit ha beírok, akkor két soros lesz a könyvjelzõk eszköztár mappa itt felül..
Meg az is, hogy hova kell beírni..

Köszi

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

KeKKSZike
Köszönöm!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Dj Faustus
KeKKSZike
Hali!

Valaki tudna adni egy linket, ahonnan fel tudnák rakni a Firefox-hoz sok-sok "kiegészítõt"?! Mert az egyik honlapon valami Apple nem tudom mit kér tõlem. Valahol Flash hiányzik, meg a fene se tudja! IE gond nélkül... Weblapról meg egyszerûen NEM tudok felrakni semmit, mert nem teszi fel. :S

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

akyyy
kéne egy olyan plugion ami magátólk kitölti a regisztrációs részt!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sil78
Ha csak átszínezni akarod az oldalt, ahhoz nem feltétlenül kell kiterjesztés. Lásd pl Firefox topic #3202 körül vagy ugyanott #2193...

These are my friends, see how they glisten...

Aquir
a http://userstyles.org/-on vannak eleve berakható Style-ok, ott egyszerûen rákattintasz az Install gombra. Ezután a kiterjesztésben aktiválod ha akarod (Enable/Disable).

Másrészt azt írja hogy ha egy másik site-ról akarsz style-okat, akkor ott kijelölöd a style kódját, és jobbgomb->Add Selection to Stylish. Adj neki nevet és mentsd el.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ebbõl nem sok érthetõ

na igen

ivjoe
http://userstyles.org/stylish/help
Stylish plugint szeretném arra használni, hogy mondjuk SG-n a színek mások legyenek (ha megoldható vele)
feltelepítettem, de nem tudom hova is rakott valamit, tudtok segíteni? most mi a teendõ?

ivjoe
THX!
Dj Faustus
Tools/Options/Contents/Enable Javascript melletti Advanced gombra kattintva a megjelenõ ablakban a Move or resize existing windows elõl vedd ki a pipát.

ivjoe
Olyan EXT-t tud valaki, ami nem engedi a FF ablakát resizeolni?
Nekem a javascript window külön lapon nyílik meg, aminek az az eredménye, h átméretezi az ablakot. :C
Köszönöm szépen. Az update-t képtelenség beállítani, a kib@szott Java-consol(Vezérlõpult) mindig visszaküld az Internet Connections-höz. Bármit állítok be a böngáészõn ill. az Internet Options-ban, nem mûxik. Se direct kapcsolattal, se proxival.Így hát lemondok a frissítgetésekrõl.

Fortuna fortes adiuvat.

Dj Faustus
1. megoldás: Start menû(/Beállítások)/Vezérlõpult/Java/Update fûl/Check for Updates Automatically legyen bepipálva, az Advanced gombbal tudod beállítani a frissítések gyakoriságát, az Update Now gombra kattintva pedig azonnal frissíthetõ a Java.

2. megoldás: Innen letöltöd. Jelenleg ez a legfrisebb változar Windows alá.
A vezérlõpulton a Programok telepítése és törlése résznél eltávolítod a régi verziót, és az újonnan letöltöttet használod.

A tûzfalon be kell állítani (az 1. esetben) a Java frissítõ alkalmazásának az internetes kommunikációt.

Sziasztok! Javat (Runtime Environment)hogyan kellene frissíteni?
És miért nem hagyja módosítani magát a vezérlõpultban?

Fortuna fortes adiuvat.

lpmaskmancick
nekem a quicktime plugin sz@rakszik és pedig a qt-ot is már vagy 3-szor újraraktam,csak firefox-szal van ez a problémám,IEvel nincs

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

hm hm gmail manager, nálam angol, másik usernél német. Mi a szösz? Tán számít, hogy régebbi a firefox? tán 1.3 as
gnar killer
adblock-kal szedd ki (;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

bala_
Az uj Tab Mix plus feleslegessé teszi a sessionsavert! 😊

Ezse jó. :-( K**v* ATW reklám.

Mert a try.hu valóban eltünteti a reklámot a honlapon, de a képfeltöltõ ablak linkje valamiért nem mûködik. De már nem kell a segítségetek, mert megtaláltam azt abõvítményt, ami nekem kell:

NoScript

Köszönöm a segítségeteket.

a cimátirányitás nem tilos ellenben ha igy tudod hogy a try.hu jó eltüntetné a reklámot 8amit nem hiszek) akkor miért nem teszed azt? 😊
itt a reklámbuherel van a gond nem az átirányitgatással..., amugy meg ha egy cimet átirányitanak vlahova egy másik cimre az ellena böngészõ elvileg nem tud mit cisnálni..., elgalábbis ha egy dologról beszélünk még mindig...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor a több millió try.hu címátirányítás törvényellenes. Ezt mindenki tudja. Eszerint senkise tud ilyen firefox plugint? Azt ki nem tolja le, hogy ellenkezik az atw-vel.

fel de attól még a szerzõdés szerint elvileg ezt sem teheted meg 😊 legalábbis ha jól rémlik, olvasd át rendesen és ha emg lehet simán fordulj az atw-sekhez és õk majd megmondják mit tudsz csinálni

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Úgy látom nem értesz. Nem azt akarom, hogy másnak is eltünjön a reklám, hanem csak nekem, ameddig a joomla modulban feltöltöm a képeket, mert az a rohadt atw-s reklám átirányítás minden adatot eltüntet a feltöltõ ablakból!!!!!!!! Értitek? Koprende? Felfogtátok?

és az sejted hogy ez ütközik az atw-s licensz szerzõdéseddel???
eleinte csak simán illágilás amit cisnálsz amikor meg kis idõ mulva rájönnek csak szimplán figyelmezetés nélkül törlik a honlapod mindenestül...

Például az atw-nél lévõ reklámkeret letíltására gondolok, mert ez nagy problémákat okoz nekem a joomla php motornál.

Aquir
elsõ mondat nem nagyon érthetõ =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Elkönyvelem, hogy azért nem segítetek, mert nem tudtok ilyet.

Senkise tud segíteni erre?

Sziasztok!

Olyan modult keresek a firefox-hoz, ami letiltani az ablakokat keretben megnyílni. tehát ha beírnám azt, hogy http://users.atw.hu/legcsavar, akkor ne irányítsa át a http://legcsavar.atw.hu/ címre. De ha mondjuk a http://legcsavar.try.hu/ címet írom be, akkor azt gond nélkül nyissa meg. nagyon fontos lenne. A fenti honlapon joomla modult használok, és nem tudok képet beszúrni, mert a beállításoknál a felugró új ablak, ahol képet lehetne beszúrni, eltûnik a tartalma a hule atw reklám keret felugrása miatt.

Üdv:
DJviolin

Okés kiterjesztés, de pl magyar e-mail címekhez? Elsõsorban ez érdekelne. Én nem találtam. Kár hogy csak yahoo-hoz létezik még.
Köszi azért.
Dj Faustus
Nem plugin - extension - és csak Yahoo-hoz, de van: Yahoo! Mail Notifier.

Sziasztok!

Van e olyan plugin, mely a nem gmailos e-mail címemet is megnézi, van e újabb?
ivjoe
Fogalmam sincs mia gond, elsõ hosszabb forráskód óta nem is érdekel.
A hotscripts-es scriptet max kicsit kell átírni + beileszteni a HTML kódba.
Ha még mindig nem megy, elküldöm privátban az átírt scriptet +, hogy hogyan illeszd be a html kódba.