Mortal Deception

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg! A kivégzések kombinációit nem tudná valaki megmondani honnan lehet megtudni?
Tudom hogy regi a hozzaszolas de:
Te nem azert de ha be tudsz vinni egy 68%!!!os kombot...lol akkor tok nevetseges hogy nemtudod hogy hogyan breakelj....
Ez kb olyan mintha azt mondanam hogy tok profi programozo lennek es nemtudnam hogy hol a gepen a kapcsologomb.

Egyszeru Dal

Nem tudjátok a kivégzések kombinációit honnan lehet megtudni??
JGTC
nekem is mégsincs ez a problémám, nekem akkor volt olyan, hogy a ps nem szerette a game-t ha az nem DVD-re lett írva

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

másolt😊
másolt vagy eredeti?
Hi!lenne egy olyan problémám hogy megszereztem a deceptiont ps2 re de valamiért nagyon lassú sõt finoman szólva akad.megszereztem más forrásból de ott is ez a probléma volt.Mi lehet a baj??
Anubys
A 2x az gyorshátrálás, vagy nagy lépés hátra, ha úgy jobban tetszik.
A 3D-ben mozgó karaktereket pedig 3D támadásokkal lehet megtámadni, mindenkinek van (Kenshinek pl. a karddal van egy 3D-s vágás, etc). Meg te is tudsz mozogni 3D-ben... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ffxi
Mire jó, amikor 2x hátra és, akkor testét megfordítja az adott karakter? És hogyan lehet megtámadni a mozgó ellenfelet? Figyelem! Nem elõre hátra mozog, hanem le és föl. Mert közben, amikor támadok mindig kikerül oldalra és nekem végem<#nemtudom> Köszi!!!

Fákjúal!

Bogyi007
http://www.xbox-saves.com oldalon találhattok hozzá mentéseket.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Anubys
Block + elõre...

De csak 3x tudod használni egy harc alatt (a villámok az energiacsík alatt azt jelzik, hogy még hány breaker-t tudsz csinálni)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

sapkafej
lesd le, milyen gombokat nyom 😛

György

precision
hm

Bazinga!

ffxi
<#conf><#conf><#conf>Légyszí, segíts(etek)!rinya]<#rinya>Köszike!

Fákjúal!

http://www.lohere.net - a MagyarChan

ffxi
Segítsetek! Az a helyzet, hogy sokat nyomunk a komámmal a Deception-t, de állandóan "break"-el, és tudjátok, nagyon ritka az olyan alkalom, amikor beadhatnék neki egy 68%-os kombót, erre õ meg megszakítja. Az ám, de el sem árulja, hogy csinálja, nekem meg sosem jön össze. Mindig bekapom a kombóit, súgjatok már meg, hogyan lehet "break"-elni? És a hosszú fegyverek ellen mi az ellenszer? Mint pl.: Jade, Sindel fegyvere ellen.<#falbav>

Fákjúal!

← ElőzőOldal 2 / 2