Punk Rockerek szeretik Metált
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abszolut punk metal orientált vagyok.
punk:
ignite, rise against, turbonegro, alvin
metal:
blind myself, agregátor, avenged sevenfold, disturbed, inflames
és még sokan mások 😊
http://www.tenke.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://www.youtube.com/user/kilipeti
jájj😄
PunkRockMetal ;)
"The trees move. Do you not see it?"
PunkRockMetal ;)
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
PunkRockMetal ;)
PunkRockMetal ;)
Sikk punknak lenni, ezáltal pont a lényeg halt ki a formából. A hetvenesekben a punkok azok voltak, amik: igénytelen, anarchista állatok. Ma már kifinomult showman-ek.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
PunkRockMetal ;)
PunkRockMetal ;)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Stílus: 80's punk,hc,metal,
Pl: Discharge, D.R.I. , Total Chaos , The Casualties
Ha tudsz zúzni és szereted a darálós ,keményebb punk muzsikát akkor itt a helyed!!!
e-mail: [email protected]
tenyleg meghallgatnek parszamot toluk, ha mar igy beharangoztad oket :iiiiii viszont amit a zenehallgatos topikba belinkeltel nem talaltam normalis letolteseket..
Resurrection!
Khm khm... Van itt vki aki hallott már róluk??? Elkeserítõ a helyzet nem is találtam fórumot róluk pedig megérdemelnék de én nem merek ujat nyitni 😛 Mindegy..Akit érdekel kérdezzen már róluk vagy pislantson bele a galériámba sztem tényleg szinvonalas amit csinálnak és érdemes megismerni öket :/
Az élet egyenes út a halál felé...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Lényeges kérdés ugyanis, hogy ha egy blekkmmetalista punkrokker bemegy a templomba akkor le kell-e lapítania a taraját, vagy elég ha meglengeti a bézbólsityakját...
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....