Magyar Hip-Hop/Rap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Elindulta az online rádió az Oldschool Fanklub oldalán.
Rap, funky, break zenék nagy mennyiségben.
www.oldschool.fanklub.hu
odex
majd itt http://darklife.cwi.hu de csak majd !!!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

LasDen
meg lehet hallgatni vhol a zenéteket?? ha már szóba hoztad érdekel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

odex
na mind1 az a lényeg hogy aki volt az láthatta hogy utóljára fellépõ banda a darklife az én meg haverom voltunk!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Maco13
az a tûzraktér új neve? nemvótam amúgy
odex
ki volt pénteken a tûz tatebe hõsök koncin?

-.-

bld
mohaman nem hiphop csak egy divatgyökér aki a füvezésrõl szövegel össze vissza, azért ennyire nem kéne alább adni....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Sylvester
Elég xär poén volt...

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Maco13
nekem meg kurvasok lóvé a 11773384-00125031 bankszámlá ra!!!!!! sürgõs
<#mf1>
Sylvester
nekem Mohaman, valamelyik klipje kellene!!! sürgõs [email protected] ra

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Sabotaz Graffjam 2007. 03. 31.

Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Mûvek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)

Belépõ: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF

A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az elsõ hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplõit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fõdíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetõen a vendégeknek is lehetõségük nyílik megmutatni tudásukat.

SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.

Napközben Freestyle - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késõ délután graffitis videók lesznek megtekinthetõk.

Az Freestyle – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekzõ e - mail címen: [email protected]

A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítõ, sör, rövidek, szendvics, gyros

Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS😮RE 365 , CDM:FCO,
CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL, IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON, STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..

Az esti órákban:

A SKA színpadon fellép:

- Kötelezõ Közhelyek zenekar

A hip-hop termben fellép

-Hõsök vs Vérfürdõ
-Testament Records csapata
-Q-Cee & Dugo
-Adria company feat Aliby
-Blantrez
-Dj Slow

Drum and Bass teremben fellép:

-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Elf
-Dj dive

Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team

Info: [email protected]
06/70 624 19 11
06/70 340 16 34

9fingers.cjb.hu !!!
odex
csáztok készül az albumunk az eggyik szám újra lesz csinálvam ert az még csak 1 próbaféleség volt! de az ütök=(rosszul írták mert Átok a címe) az szerintünk nagyon sikeres lett az a szám és a véleményeteket kérjük mik hibák vannak benne! http://www.darklife.cwi.hu/

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

bld
azt hallgatom msotanában és érdekelnek a tapasztalatok, most a 3as a kedvenc az új albumról

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK MÁRCIUS 2-ÁN a LIVING ROOMBA ESTE 10-KOR!!!

A FELLÉPÕ Szfinx Mc. !! NAGY JÖVÖ ELÕTT ÁLL!!

A SZÁMAI MEGHALLGATHATÓK HAMAROSAN!!
NKS - 5csilag

Isten, eszméletlen jó lett, úgyhogy nagyon érdemes meghallgatni

<#worship><#worship><#worship><#worship>

_Atti_
nemközöltsáv..azt tudom hogy ma meglesz az ötccsilag végre😊 nagyon jók amugy, jellemzõ kriminal beats muzsika.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bld
NKS- ki mi tud róluk véleményekre is kíváncsi vok

deego.hõsök,pixa,neon party,mc.cornelius egal club eger mind ez péntek 19.-én yeeh buli 1000-rel odex 😄😄😄 rá másnapra is buli 😄
bld
letális allél remélem nem szaporodik tovább😉

odex
hogy tudjak hiphop ejay-t tölteni 😄 meg játékokat meg progikat 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Maco13
az ilyeneknél miafaszér van net? <#falbav>
Éljen odex
😄 törd el az összes ujját
Sok itt a buzi akik nem hadják odex öcsémet de ha a vérvagányok aláznak nektek végetek😄😄😄
YakooZa
<#fogmosas>

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Maco13
te sekélyes fasz <#idiota>
<#idiota><#idiota><#idiota>

kemény harcos

odex
én meg remélem hogy befogod egyszer a pofád 😊 túl sok lesz már ha észre vennéd ennek vége 😛 (törjön el az összes újjad 😄 )

bld
remélem majd lesz vmikor vadászengedély az ilyen barmokra😉

odex
oké gyémánt bággyák nyugalom 😄

Maco13
te ezt nagyon benézted, télleg kezd szánalmassá válni amit itt csináltok
YakooZa
magyarázat:
Az egy demo jellegû szám volt, elsõ próbálkozás, még semmi stílus elképzelés nem volt a fejünkben csak kb. amit újabban írtunk szöveget az nagy elõrelépés ahoz képest és valódi stílusutunkat mutatja meg, a szöveg kész de csak akkor mutatom majd meg ha készlesz az mp3, akkor kiteszem az oldalra.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
igen, lekközelebb olyat mondj amit nemtudok😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

figy bld odex a tesód nekem meg a haverom és ha nem tudnád a vérvagányokba õ is benne van 2-en csinálunk majd rappet
de ez így igaz, sõõõt -.-

bld
nem szoktam azért beírni meg nyíltan fikázni de ez már tényleg zavart srry

kb...

bld
atyaúristen srácok pihenjetek már
ezek a "reppelések" a fórumba.... iszonyat szánalmas inkább otthon
"meert ez a topik a tesám-é odexé az-é"
nyissatok egy vérvagányok topicot inkább.. kafferrap..
na nem is folytatom inkább

Vérvagányok olyan hiphop ami jó mi alázunk porba sárba odex feat. losmexicana
odex
A NEVÜNK Vérvagányok

odex
hát az a helyzet hogy mi se vagyunk még a legjobbak de még nincs is számunk ha itt tartunk már akkor tényleg az 1. számotokba ha néha volt szöveg... folyamatosan kell nyomni a szöveget akkor esetleg refrémeket is kéne beletenni stb...

_Atti_
nem nagyon tetszik..éles, gépfeel nem igazán koherens, de ami a legrosszabb hogy az ütemek jellegtelenek.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

csõõõ

www.myspace.com/lilgame74 ezek az alapjaim.
fõleg a WAR t hallgassátokm meg... az a legújabb

várom a véleményeket

csõõõ!!!!
az arc ott van -.-

én nem veszekedni jöttem de milyen kislányról van szó am. nem azt mondtam h szar a klipp hanem h nem értem a lényegét meert kevesett rappeltek benne am ha rendesen átdolgoznátok nem lenne vele baj!
YakooZa
vágom, de a szövegeitek, legalábbis amit te irtál nekem semmitmondónak tûnik.. . és nemfogom fel miértkell egy szegény kislányról írnod.. . probaltam letölteni aszamotok de mar nincs fenn ftp-n.. . amugy en tudom mi a baj a klippel meg a zenevel.. . ugyanis en csinaltam, de nemvagyok benne biztos hogy te is fel tudod mérni a saját értékeidet és hibáidat.. .

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Vérvagányok Odex feat. Losmexicana
odex
Szevasz bágya itt a vérvagányok háza 😄

Hallod rapperz a klippetek nekem nem naon jön be kevés benne a rap!!! hallgass majd Losmexicanát másfél év után a csúcson leszek!