God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kommersz
kihagytal egy kerdojelet:(

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

És te hány urnát találtál a játékban?????????

PoisonChihuahua
Honnan tudjam, a készítõket kérdezd. Lehet, hogy túl erõs támadás volt. <#nemtudom>
De miért????<#szomoru1><#sniffles><#shakehead><#rolleyes>

PoisonChihuahua
Jah, hogy arra gondolsz. Azt kivették a végleges játékból.
Nem nem a nyílazásra gondolok hanem a mikor mind a két kezünkel lövünk olyan fehér szart:)
mint ebbe a videoba:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/443288

PoisonChihuahua
Már mint erre gondolsz? Ezt majd megkapod a játék során. (Amúgy L2-vel elõveszed, négyzettel "tüzelsz").
és azt tudod hogy hogy lehet olyan fehér cuccot löni ????
mint az elözö videoba

PoisonChihuahua
GoW1-ben R1-gyel, GoW2-ben a négyzet nyomvatartásával.

Visszatérve a memórikártyára, 64MB-os SONY továbbra sem létezik, amirõl te beszélsz azok nem eredeti, utángyártott kártyák. Eredeti 64MB-os SONY kártya azon egyszerû okból kifolyólag nem létezik, hogy a SONY sosem gyártott ilyet...
Remélem így már érthetõ, mert amit mûvelsz, az már kezd egy kicsit komikus lenni.
azt tudja valaki hogy lehet válal lökni a játékban??
mint pl ebbe a videoba:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/443288

Ha nem hiszed el ird be valami keresöbe és ennyi:D
de ezen ne vitatkozunk<#merges2><#nyes><#awink><#taps>

mind hamisitvany

PoisonChihuahua
Akkor ismét:
Eredeti SONY 64MB-os memóriakártya NEM LÉTEZIK, mert a SONY csak és kizárólag 8MB-os memóriakártyát gyárt.
Szövegértés FAIL... <#lama>
dehogynem:D<#felkialtas>
létezik
http://hardverapro.hu/dl/uad/2009-10/857946pic.jpg

PoisonChihuahua
64MB-os SONY nem létezik, mert csak 8MB-osat gyárt... <#taps>
FAIL
Az eredeti annyit takar, hogy SONY. 64 MB-osat nem gyártott és nem is forgalmazott.
kommersz
Jol eltudsz magaddal beszelgetni:)

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Tudja valaki hogy hol az utolsó kettö urna???????<#fejvakaras><#rinya><#help><#ijedt>

én 4/6 ot,

Te hány urnát találtál????????

Mi?? Nekem eredeti memoryakártyám van ,eredeti csomagolásban voltakl.
64,8mb os.

PoisonChihuahua
Ha ilyet csinál, akkor az a memóriakártya hibája és nem a játéké. (Hamis memóriakártya?<#rolleyes>) Semmi köze ahhoz, hogy épp a GoW-val játszol, vagy, hogy sokat mentesz. Ostobaságokat ne beszélj.
nem mert nekem ez volt pedig eredeti játékom van
de végig vittem a játékot igy is:D

PoisonChihuahua
Baromság...
az igaz hogy a játékban nem szabad sokat menteni különben nem ismeri fel a memori kártyát a játék?????? <#confused><#confused><#fejvakaras><#conf>

amugy gow2-bõl van 2 lemezes változat az miért job mint az egy lemezes?
Sikerült télleg mûködik most csináltam meg ezt a részt...

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

köszi..Remellem akkor jó lessz végig..Mer halottam valakitöl azt is hogy ripnél azon a részen megfagy és nem lehet tovább vinni..

PoisonChihuahua
Amit te keresel az itt van, pontosan 3:48-nál. Ha látod az utána következõ videó-bejátszást, akkor nincs mitõl félned, mert az már a második rétegen van.

De mivel te DVD5-ös rippel játszol, így neked ilyennel nem kell foglalkoznod, mivel a DVD5 egy rétegû, nincs rétegváltás, szal végig le tudod játszani.
Valaki esetleg tudja hogy a GOW2 mikor ér a hídhoz,játék melyik részénél?Mikor réteget vált..)
Mert nekem dvd5ben van még és reméllem ki lehet játszani...
Itt tartok

hát nem tudom. én ott akadtam el titan mod-ba amikor legyõztem a sisters és jön a nagy öldöglös rész szóval a végén járok és nem birom azt a bazi sok szörnyet le gyõzni a végére mindig meg halok sose nem marad se manám se életem:S:S:S jó lenne valami éllet cheat vagy ijesmi:D
Sziasztok!!! ÉN el akadtam god of war 2-be titan mod-ba és ott járokk amikor fell jövök atlasztól. jönnek olyen nagy dögök amiknek ki kell venni a szemüket és ott akadtam el mert nem tudom le gyõzni õket! valami cheat nincs ps2-höz vagy ijesmi vagy valami tanács????
Hello!
Végre megöltem a Hydrát! Meg már ki is vittem, nagyon fasza game!
Jah meg még annyit, hogy akinek megtetszett a játékban a görög mitólógia annak ajánlom ezt a könyvet. Ez egy érdekes könyv jó mitólogiai utalásokkal :)
Már +van...

Azt a részt hogy kell megcsinálni mikor van 1 szobor és a szeméböl kék sugár jön ki.Az eggyik szobrot oda toltam..az megvan de a másikat nemtod elakad..vóVki tudna segíteni?

PoisonChihuahua
"ezerrel nyomom a kört de semmit nem csinál"

Akkor ennél többet nem tudok tenni ezügyben.
kommersz
ugyis 18+:D

rendben, meglesz :D
kommersz
majd vedd elo a jatekot ha felnottel:D

"semmit nem csinál"
Na mind1 akkor lehet végleg hagyom. Jah és ezerrel nyomom a kört de semmit nem mit már mondtam.
PoisonChihuahua
A 2. részben is vannak QTE-k, szal ezzel nem vagy elöbbre.
Egyébként most komolyan, te mit nyomsz, hogyan nyomod, vagy mit csinálsz egyáltalán, mert egyszerûen érthetetlen, hogy itt akadsz el?
kommersz
:DSA:D:SAD:AS:DSA:D:SA:DSAD:SA:DSA:DSA:D:SA
gratulalok:)

És? Végig nézem youtube-on
kommersz
mert ugy gecire nincs ertelme?:D

Miért ne? :D
kommersz
:DSA:D:SAD:Sa
ha az egy nemmegy
miert akarod a kettot?:D

ÁÁ de igy se jött össze. Mind1 akkor talán beporóbálkozok a 2-vel.
PoisonChihuahua
"Biztos?"
Persze, ha kört mutat, hogy nyomjad, akkor a kört kell nyomni, ennél biztosabb nem is lehet...
A "nõknél" meg az anlóg kart kell megfelelõ irányba húzni.
Egyébként azt nem értem én, hogy mi olyan bonyolult ezen, még írja is a játék lent a képernyõ alján, hogy mikor mit kell csinálni, csak el kéne olvasni.
Nem hittem volna, hogy valaki "gombnyomogatós" résznél fog elakadni, de tessék, hátha ez segít: Link
Biztos? Már egy hete ott vagyok de nem tudok vele semmit csinálni. Mind1, majd csak összejön... Jah amugy néztem videokat, és mikor a nõkkel van a forgatás jel vagy mi mit jelent, illetve mit kel csinálni?