God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
mint ebbe a videoba:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/443288
mint az elözö videoba
Visszatérve a memórikártyára, 64MB-os SONY továbbra sem létezik, amirõl te beszélsz azok nem eredeti, utángyártott kártyák. Eredeti 64MB-os SONY kártya azon egyszerû okból kifolyólag nem létezik, hogy a SONY sosem gyártott ilyet...
Remélem így már érthetõ, mert amit mûvelsz, az már kezd egy kicsit komikus lenni.
mint pl ebbe a videoba:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/443288
de ezen ne vitatkozunk<#merges2>#merges2><#nyes>#nyes><#awink>#awink><#taps>#taps>
Eredeti SONY 64MB-os memóriakártya NEM LÉTEZIK, mert a SONY csak és kizárólag 8MB-os memóriakártyát gyárt.
Szövegértés FAIL... <#lama>#lama>
létezik
http://hardverapro.hu/dl/uad/2009-10/857946pic.jpg
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
64,8mb os.
de végig vittem a játékot igy is:D
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
De mivel te DVD5-ös rippel játszol, így neked ilyennel nem kell foglalkoznod, mivel a DVD5 egy rétegû, nincs rétegváltás, szal végig le tudod játszani.
Mert nekem dvd5ben van még és reméllem ki lehet játszani...
Itt tartok
Végre megöltem a Hydrát! Meg már ki is vittem, nagyon fasza game!
Jah meg még annyit, hogy akinek megtetszett a játékban a görög mitólógia annak ajánlom ezt a könyvet. Ez egy érdekes könyv jó mitólogiai utalásokkal :)
Akkor ennél többet nem tudok tenni ezügyben.
Egyébként most komolyan, te mit nyomsz, hogyan nyomod, vagy mit csinálsz egyáltalán, mert egyszerûen érthetetlen, hogy itt akadsz el?
gratulalok:)
ha az egy nemmegy
miert akarod a kettot?:D
Persze, ha kört mutat, hogy nyomjad, akkor a kört kell nyomni, ennél biztosabb nem is lehet...
A "nõknél" meg az anlóg kart kell megfelelõ irányba húzni.
Egyébként azt nem értem én, hogy mi olyan bonyolult ezen, még írja is a játék lent a képernyõ alján, hogy mikor mit kell csinálni, csak el kéne olvasni.
Nem hittem volna, hogy valaki "gombnyomogatós" résznél fog elakadni, de tessék, hátha ez segít: Link