Rock/metal Koncertek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
én a metalcore.hu-n olvastam, a Suicide Silence-t csak azért emeltem ki mert nekem egyik kedvenc 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Danus16
A Dürer honlapon nincs egyik se kiemelve, ezek szerint egyenrangú zenekarként jönnek?

Utánanéztem a Suicide Silence-nek (szégyenszemre még nem hallottam róluk), elég átlagos deathcore-nak néznek ki jó dobbal és idegesítõen ordibáló vokállal 😄(személyes vélemény)

Nekem ott az ATB lenne a nagy szám, ha nem lesz drága, benevezek rá, After The Burial és Veil of Maya szerintem messze a legjobb technical deathcore bandák!

http://www.youtube.com/user/kilipeti

bujcsik555
Dürer, Júni 21
Suicide Silence
+
All Shall Perish
After The Burial

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Danus16

Danus16
én is, az száz, fõleg 2000Ft-os napijeggyel. Ilyen olcsón sose látsz DT-t!

artschi
Bár a szabadtéri fesztiválokon szerintem sincs alapból jó hangzás, 2002-ben PeCsa szabadtéren játszottak, nagyon jó hangzással (2. sorból néztem végig a bulit, elõtte délután dedikálás volt az MCD-ben), igaz az An Evening with Dream Theater buli volt és akkor majdnem 3 órát játszottak 2 részre bontva.

Összességében, ha lesz, én megyek és kész 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Danus16
már kb január óta van új dobosuk, csak nem mutatták még be.

15. jubileumi FEZEN, 1 hónappal elõbb megtartva (nincs suli!), eddig ismeretlen, de tuti, hogy ÚJ helyszínnel. Ezért nem vagyok benn biztos.

A hangzás nem szokott a legjobb lenni, nem nagy bandáknak van teremtve a dolog, kis csipcsupp szarságokhoz jó, de azért egy DT szintû kifinomult zenéhez édeskevés, amit az a hely nyújtani tud... Alapból a nyílt helyeket nem szeretem.

artschi
ha megnézed, az új dobos személyétõl függetlenül van már jópár koncertdátumuk, szóval szerintem ez nem lehet akadály.

Hogy a Fezen-t hova akarják tenni, azt nem tudom, de ha megnézed, már 1 hónappal elõbb van megtartva, mint korábban, hogy ez jó-e vagy sem, majd kiderül...

A hangzást nem tudom megítélni, nem jártam még a Fezen-en.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Danus16
azt mondtam hogy nem-e hekkelték meg a honlapot 😄 A hírek amik röpködnek a neten mind csak annyit írnak le, hogy "a hiv honlap tanúsága szerint fellépnek a fezenen", semmi konkrétumot.
Egyébként az se biztos, hogy most Fehérváron lesz megtartva. Egyelõre ismeretlen a helyszín, valszeg elteszik az auchan mellõl.

De ha tényleg igaz, én csak abban reménykedek, hogy a keverés jó lesz (bár szerintem petrucci mindenkit kettéver ha nem lesznek hallhatók a szólói XDDDDDDDDDD), és hogy ne az legyen belõle, mint ált a fesztiválokon, hogy 1 órát zenélnek... Õket legalább 3 óráig kell hallgatni, hogy kiteljesedjenek 😊

Remélem megszerették Mo-t, azért jönnek ilyen sûrûn (az azt jelentené, hogy minden lemezdebüt európai turnéján jönnének Mo-ra). Csak nehogy csalódjanak a fezen "szervezettségében".
Aztán ne nekem legyen igazam!

Egyébként még mindig nem jelentették be, hogy ki a dobos...

artschi
A honlapjukon fent van a dátum.

Danus16
jaja, pont ezt néztem.
EZMI?

Most komolyan képesek eljönni Székesfehérvárra egy vélhetõleg kis közönség elé, kis helyre, ahol a felszereléseik se férnek el?
És a fezen honlapján sincsenek kinn.

Bevallom igazi ajándék lenne ez számomra, mert tavalyelõtt lecsúsztam róluk...
Nem tudom nem kritikus szemmel figyelni, még az is megfordult a fejemben, hogy valaki meghekkelte az oldalt...

Amúgy fehérváron lakom XDDDDD

artschi
ide is:

2011. augusztus 04.
FEZEN

DREAM THEATER

Hegyalja.....ott leszek mint az álllllat 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bujcsik555
+Parkway Drive

áááááááá, imáim teljesültek!44<#worship><#worship><#worship>

artschi
+SLAYER (idén az áprilisi turné mellett még 1x)
+GUANO APES

hegyaljafesztival.hu

artschi
Sziget 2011. eddig:

JUDAS PRIEST
MOTÖRHEAD
SONATA ARCTICA

sziget.hu

artschi
2011. május 28.
PeCsa

QUEENS OF THE STONE AGE

langologitarok

artschi
HEGYALJA FESZTIVÁL 2011

MASTODON

AMORPHIS

AIRBOURNE

DEICIDE

PENNYWISE Téglás Zolival

...and many more... 😊

hammerworld

ha valaki esetleg hamarabb meglátja h a Parkway Drive tesz fel magyar koncertet SIKÍTSON (eddig júliusig van fennt, de magyar állomás nélkül 😞 )! 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Remek írás.
Arra is gondolj, hogy a pálinka felmarja a torkodat, célszerû egy óvszerbe önteni, becsomózni és úgy lenyelni egy kis szénsavmentes ásványvízzel. Ha egy kis aktív szenet tartasz a nyelved alatt, az megköti a káros anyagokat, cigifüstöt, ilyesmiket. Jajj, és a gitárhúr! Az ám hogy feltöri az ujjacskákat! Talán egyetlen ellenszer a babaposikrém, amivel kenegetni kell az ujjbegyeket, napisokszor.

Játsszatok 3+2 feldolgozásokat is, az már elég hallójáratkompatibilis, nem kell hozzá tompító.

Most meg tuszkold be az arany fokozatú füldugót, és kattints:
fültisztító

Ha koncerteken jártok sûrûn , akkor ezt érdemes elolvasni! : )

Sziasztok, Norbi vagyok és rock bandában gitározom.Imádom csinálni, szerintem rendkívül élvezetes egy dolog fém madzagokat pengetni egy fadarabon egy erõsítõbe, miközben egyik barátom rángógörcs rohamait vödrökön két bottal vezeti le, a másik pedig hangszálait repeszti egy mikrofonba(a basszusgitárosra nem találtam primitív jellemzést, de õ is érdemel egyet).Közel se vagyunk profi zenészek meg ilyesmi, de szerintem igazán lélekbõl és élvezetbõl csináljuk a dolgot, és már kétszer is felléptünk és hamarosan jön a harmadik is.Már fél éve minden hétvégén összefutunk hogy apríthassuk az 5-6 saját számunkat , és persze "komponálunk"(vagy legtöbbször hangerõcsatába keveredünk és mindenki szépen ver,penget,köpköd,búg,zúg,sikít amíg el nem fáradunk).

Minden próba után jellemzõ volt mindenki számára a lüktetõ fejfájás, az állandó sípolás amit semmi nem tudott csillapítani jó pár óráig, és a rendkívüli kimerültség.Elsõnek szerintem én elégeltem meg ezt a dolgot, és javasoltam hogy szerezzünk be valami fülest.Irány a gyógyszertár, ahol vettünk amolyan szivacsokat és bedugaszoltuk a fülünkbe.Katasztrófa.Minden tompa, senkit nem hallani, minden élvezetet kiszûrt belõle.Ezután egy ideig inkább viseltem én is a károsodást, de miután már három napon keresztül is zúgott a fülem, rákerestem valami profi cuccra és akkor bukkantam az Alpine MusicSafe Pro-ra és annak tesztelési lehetõségére.Amikor megjöttek, szét is téptem a csomagolást és egybõl le is teszteltem hogy valóban mennyire engedik át a kellemes hangokat.Beraktam az elsõ fokozatút, a fehér szûrõket, és indítottam zenét a mobilomról.Az eredmény lenyûgözõ volt, kristály tisztán hallottam a zenét és minden kis részletét.Húúú milesz még próbán.A dobozban jött még ezüst, azaz közepes, és arany azaz magas védelem.Plusz még egy kulcstartós tok és egy fülbe illesztõ kis müanyag pálca.

Eljött a próba napja, már elõre reszket az utca a pihenés megvonástól. Besétáltam, és kipuffadt mellkassal és fölényes arckifejezéssel elõvettem a füldugóimat.Nyomom is a fülbe, haverok dumálnak és hallok mindent, zsíír.Kezdjük a zenét és ugyanugy minden hallatszik, minden élvezhetõ, és semmi sem fájdalmas.Minden torz hangot kiszûrt, minden fülrepesztõ magast és szétdurrantó mélyt közömbösített.Fél óra után észleltem hogy nem is észlelem már hogy valami gumi cucc van a fülemben, csak élveztem a zenélést.Mindegyik fokozat ugyanigy teljesített, számomra a fehér jött be.Engem sikerült meggyõzni, és minden zenésznek ajánlom a MusicSafe Pro-t mert talán az egyik legjobb megoldás a hallás védelmére.Igazán komolyan is kell venni, mert a halláskárosodásra nincs tabletta,szuri vagy mûtét sem.Ami elveszett, az elveszett.Aztán félig süketen igazán más élmény lehet a zene....
artschi
INGYENES!!!!!!!!!

artschi
2011. május 27.
Club 202

MR. BIG

hardrock.hu

0ppika
2011.04.01.
BP, Club 202 (ex WigWam)

EPICA

http://epica.nl

artschi
Rossz hírünk van a Manowar rajongóinak: hiába egyeztettünk hosszan és kitartóan, az elõzetes hírekkel ellentétben mégsem lesz Manowar koncert Budapesten márciusban, mivel nem akadt egyetlen olyan magyarországi biztosítótársaság sem, mely hajlandó lett volna biztosítást kötni a koncertre. A biztosítók alaposan átböngészték az internetes fórumokon a lehetséges koncerthez kapcsolódó hozzászólásokat, s mivel tudomásuk szerint a Manowar a korábbi években több koncertet is lemondott "technikai okokra" hivatkozva, túlságosan kockázatosnak ítélték meg a helyzetet. Biztosítás nélkül sem a szervezõ, sem a Manowar nem vállalja koncertet. Rendkívül sajnáljuk, hogy az elõzetes hírek ellenére sem tudjuk ezt a programot megvalósítani! Köszönjük a rajongók megértését!

livesound.hu

További fellépõk:

Symphony X
Nevermore

😊)

2011. március 14.
Pecsa

PSYCHOTIC WALTZ

psychoticwaltz.com (video, 6. perctõl)

0ppika
A Poetry For The Poisoned címmel megjelent nagysikerû Kamelot album turnéjának második része 2011. május 03-án érkezik Budapestre. Korábban nem látott, nagyszabású látványvilágra és izgalmas vendégzenekarokra számíthatunk Thomas Youngblood-éktól a Pecsában...

Sajnos Roy Khan elhúzódó felépülése miatt nem tud részt venni a Pandemonium Over Europe 2011 turnén. Helyét Fabio Lione (Rhapsody Of Fire) tölti majd be, és további vendégénekesekre is számíthatunk Simone Simons (Epica), Tommy Karevik (Seventh Wonder) és mások személyében. A turné-vendég a svéd Evergrey és Amaranthe lesz, valamint az Oliver Palotai vezette Sons Of Seasons is fellép néhány helyszínen, tehát egy egyszeri és megismételhetetlen, speciális estére számíthatnak, akik ellátogatnak 2011. május 3-án a Petõfi Csarnokba. Mielõbbi felépülést kívánunk Roynak.

passzio.hu

artschi
2011. március 23.
PeCsa

MANOWAR

hardrock.hu

2011. április 08.
Papp László Budapest Sportaréna

Slayer, Megadeth

www.megadeth.com

Kmarha
tényleg, köszi

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Rockmaratonra is vehetsz még occsóér' bérletet.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Kmarha
metalfest-re találtam csak ilyen lehetõséget. Mondjuk Arch Enemy és Cradle of Filth miatt nem is hangzik rosszul 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
tudom, hova sietek annyira, de van bármi esély arra, hogy még most decemberbe lehessen valamelyik nagyobb fesztiválra elõvételben jegyet venni (novarock, rockmaraton, sziget, volt)? Nézegettem, sok esélyt nem látok rá (fõleg hogy még a programok is csak ez után fognak szépen lassan kialakulni)

0ppika
SYSTEM OF A DOWN

2011. június 13 - Novarock fesztivál, Ausztria

hammerworld.hu

2011. április 22.
PeCsa

CHILDREN OF BODOM

hardrock.hu

2011. május 03.
Pecsa

KAMELOT

link

2011. március 20.
Budapest, Gödör

KYUSS

További infó

2010. február 25. és
2010. február 26.
A38 hajó

SISTERS OF MERCY

hardrock.hu

0ppika
2011 május 15. Delain - BP Diesel Club

jah 2010, elírtam 😊

az inkább 2010 😊

2011. november 18.
Diesel

ANATHEMA

anathema.ws

morleone
október 15 sick of it all / madball a dürerben!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#violent><#hawaii>

2010. november 17.
PeCsa

LORDI

lordi.fi
livesound.hu

2011. március 11.
PeCsa

OVERKILL
DESTRUCTION
HEATHEN

hardrock.hu