Advanced RAR Password Recovery
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Mert ez nem az.
Project D|Rare Car Collector|
mert azt irja 1p/sec gondolom 1 jeszlo masodpercenkent dehat az rengeteg idõ, ötlet?
Valakinek ötlet?
1.11-es ARPR-t használnám
Nem indul, ha pl 3-5 hosszat akarsz ellenõrizni, de ahol az éppen ellenõrizendõt (vagy következõt) írja, ott nincs semmi (ez egy kis bug, amirõl tudnak), tehát oda írd be, hogy "aaa", és már kezdi is
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Melyik az a progi amivel ki tudomnyitni a jelszavas rar-t?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Voltam zárás előtt. _______________
Köszi.
Úgy emlékszem, lehet neki szótárat is adni, ami gyakorlatilag akármilyen sima textfájl lehet. Az abban lévõ szavakból képez egy egyedi szótárat (minden szó egyszer szerepel), aztán azt is rá lehet engedni. Elég nagyméretû és változatos szöveges állomány esetén nagyobb esély (de az sem sok...) van gyors találatra, mint a végigpróbálgatással.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
opppllll
ppooollll
meg ilyenek szal nem emlekszem mar hogy pontosan mi volt a sorrent 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hogy kene ezt feltorni?
Háromban meg nincs benne a jelszó, de többre nem lehet állítani.<#conf>#conf>
Vagy én értelmezem félre ezt?Nemtom...
nekem nem tunik bonyolultnak.
Van egy WinRar fájlom, ami le van védve jelszóval.Próbálkoztam ezzel a programmal, jónak tûnik, de a használata elég nehéz.Aki használta már ezt a programot, vagy tud valami helyet ahol le van írva a használata, kérem szóljon, mert nagyon fontos lenne!Illetve a tippeket ide írjátok le!
Köszönöm.