Másnaposság elmulasztása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Röhöghetsz, ahogy akarsz !
Ne legyen rá szükséged !

De ha mégis, igenis három deci, egy púpozott citromfûteával.
Nemis neked írom ezt, hanem annak, aki olvassa az oldalt és problémái vannak.

Röhögj csak !

Érdekes, cáfolat nam jött.
maozedong
3 deci ?<#nyes>

Resurrection!

Tisztelt "alkoholista polgártársak" !
Segítséget ugyan nem kaptam tõletek, de azért megpróbálok én segíteni másokon.
Már csak ilyen vagyok.
Tehát:
A "problémás" nap estéjén le kell forrázni egy púpozozot kanál citromfüvet három decis edénybe.Persze, tele.Két kávéskanál cukor bele.
Reggel, éhgyomorra betöltve megszûnik minden gond.
Remegés, idegesség ?
Sermmi.

Ha hazudtam most, cáfoljon bárki, aki ezt kipróbálta !

Nem túl taktikus, de kiírva minden értékes dolgom.

[email protected]
LSL
folyamatos részegség, ez a tuti...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Skynet85
na errõl most egy jó kis vicc jut eszembe ,,jól figyeljetek fiúk mert ezt csak egyszer mutatom meg - mondta a kamikaze" szal most elmegyek és ENNI fogok😄

ÁjjLe BoBBi
ááhh de gáz 😊
csodálkozni fog hogy nem eszel 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Skynet85
na és ami a vicces anyám mára a kedvenc kajáimat csinálta...

Azert van a topic, hogy segitsen 😄 Amugyis ne feledd: a roka most a baratod
ÁjjLe BoBBi
😊))

Skynet85
huh vazz mondom merítek némi ötletet a topikból ugyanis alig élek erre az elsõ hozzászólás ami megragadja a tekintetemet a házipálinka fokszámáról való vitatkozás vazze egybõl rohantam a wc-re nagyon köszönöm 😊

Szivesen <#idiota>
ÁjjLe BoBBi
huh alkoholos epilepszia? :\
na az már a kemény!
elvonási tünetek vannak?(remegés, gyengeség, verejtékezés,hányinger)
klórpromazin, tioridazin? végülis úgy tudom hogy ezek a szerek az alkoholos halucinózis megszüntetésére, befolyásolására jók...hátha...

Sajnálom.
Nem keptam segítségt ez oldal olvasóitól.
Húzok is innen a fenébe !
Jók legyetek !
En metron szoktam latni ilyesmi hirdeteseket. Igy hirtelenjeben googleoztem egyet, es itt talaltam olyat ami talan jo lesz. Mar par eves van az info ahogy nezem, ha esetleg valtoztak a telefonszamok, akkor a nevuk alapjan biztos megtalalod oket.
Köszi !
Hol bukkanhatok rá a telefonszámokra ?
Amennyire en tudom szep fokozatosan kell lecsokkenteni a bevitt alkohol-adag szintjet, es ugy az elvonasi tunetek nem, vagy kis mertekben jelentkeznek. Persze ehhez is jonagy akaratero kell. De akadnak erre szakosodott emberek. + Vannak ingyenesen hivhato telefonok, ott biztosan adnak jo tanacsokat + utbaigazithatnak kihez fordulj.
Segítséget kérek !
Két évvel ezelõtt volt egy súlyos epilepsziás rohamom.
A kórházi orvosom szerint ez a túlzásba vitt alkoholfogyasztás okozta elvonás tünet volt.
Néhány hónapja újra elkezdtem iszogatni.
Másnap reggel, íll koradélelõttönként érzem is a belsõ remegést.
Nagyon rosszul vagyok.
Mi a bánattal lehet pótolni az alkoholt, hogy ne jelentkezzenek az elvonási tünetek ?
Buddy
a józanság legyen egy alternatív életforma 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Aquir
#147 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ahogy a sokat tapasztalt bölcsek mondják : kerüld a másnaposságot, maradj részeg! :-)

Végülis, tényleg a legjobb elmulasztási módszer, ha vagy mindig, vagy sosem vagy részeg 😊

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Rafaelo
desszert igle 9mm

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

pikk8
különben is kerüld a másnaposságot! legyél mindig részeg!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

pikk8
nekem mindig bejön!

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

pikk8
a legtutibb módszer: reggel hideg kávé cukorral benne 2 ampulla demalgonil. levele aztán kb 1óra múlva a másnaposságnak nyoma sincs.

...mármint az aznapi munkaidõ végéig...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Volt egy kollégám, aki heti 7 napon megfogadta reggelenként, hogy sosem iszik többet. És ki is tartott a fogadalma mellett a munkaidõ végéig 😊

Salty
Általában ha esteletig mindig elmúlik a másnaposság, valahogyan szereti a szervezetem az estét. De a legjobb megoldás, hogy ha már elõzõ nap berúgtál, bánd meg, hogy még mindig nem tanultál meg inni, és élvezd a napot! <#wilting>

Evil
Lehet votma, de szvsz a legjobb modszer, hogy ra kell tolteni, kis palesz, sor, egybol nemlesz semmi bajod, aztan megmar minek abbahagyni 😄

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

LSL
Hát ez igaz, 2 óra alatt biztos kijózanodnék...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

NaNoKuTyA
a buliból nem taxival kell hazamenni, hanem gyalog. nehéz rávenni magad de mire hazaérsz már sokkal józanabb vagy

\':..:\'

Aquir
az alkohol méreg, és aki mérget iszik vállalja a következményeket 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azert ez nem ilyen egyszeru, a masnapossagnak a dehidratacio csak egy komponense. Amikor megnyitottam a topicot iszonyu masnapos voltam, feligmeddig (akar tudomanyos) segitseget kerve, felig poenbol -bar ez meg csak keeper2nek esett le😊 Par hasznos modszer azert elhangzott mar, bar megjegyzem nemelyiket tesztelve ugy tunik, egyik sem tokeletes. En bizom benne, hogy akar a tudomany, akar az egyszeru nepi megfigyeles egy nap lerantja a leplet a titokrol, ami egyidos az emberiseggel <#vigyor3>
Aquir
hát ha éjjel jössz haza nem túl jó 😊

Magnum PI
Lefekves elott, savanyuuborka + zsiros kaja. Reggel, felkelsz, fel oraig csinalsz valamit es visszafekszel aludni 1-2 orat. TUTI TIPP! (bocsi az angol bill. miatt)

LSL
Nem értem miért, én inkább 7köznap bulizok..

ez a topic valahogy mindig szombaton jön fel a mélybõl 😊

LSL
De nem tom mit kell még ezen témázni??? Az elkohol elvonja a szervezettõl a folyadékot, ha ezt pótolod nem leszel másnapos. Topik zárható...

Aquir
nem én tereltem el más szenvedélyeire a topicot... 😊

Aquir
jah, ezt mondtam én is 😉

LSL
Meg ha el se mész otthonról, mert akkor nem költesz semmit...

Sõt, talán sokkal jobb, ha helyette is vizet iszunk, akkor nem is kell kihoznia 😊

LSL
Jah kicsit elkanyarodtunk a témától. De a vizen kívül úgysincs jobb ellenszer (már ha nem kell hányni, akkor csak kihozza).

Azért nem teljesen vágom a dolgot, hogy pl. a néptánc az hol kapcsolódik jobban a témához? Megaztán egyesek kijelentették, hogy unalmas a topic. Egyébként, vágom, hogy a tudományos eszmecsere témában van a topic, de attól még szerintem az a nap vicce, hogy az alkohol hatásainek elmulasztása tudományos témák közé tartozik 😊)))))
Ooops. Ez a keeper gyerek már megint offtopicot írt <#banplz><#wink>

Aquir
taccsra? figyelem ez tudományos topic, ide csak akkor irjj ha a topiccal tudományosan kapcsolatos, nem szpemmelünk 😊)

Húha, így taccsratettem ezt a topicot? 2 sorral teljes halált idéztem elõ már 3 napja.

Én nem vagyok oda a néptáncért, de ha úgy nézem, hogy a zenéje helyett pl. trash metál megy, mindjárt sokkal viccesebbnek tûnik. Hiába, fekete pákó is azért jó, mert nem kell róla paródiát készíteni, hanem maga az album egyben önmaga paródiája is. 😊

Aquir
nem szenvedélyem, hanem csak szeretem 😊 hadd döntsem el, köszi 😉 <- ismerõs? 😊 mér ennyi feltételezés, ugyis mind mellément 😛😛 😊))))

egyébként meg jó kikapcsolódás a tánc, én is megértem, hogy kivülrõl én ha nézném talán hasonloan látnám, de nekünk csak egy zenekar kell, azt olyan pörgõs táncot is tudunk, hogy nem nagyon látod a lábunkat 😉

ThePartyFace
A szenvedely onmagaban nem egy rossz dolog!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Tufa
mit kell hülyegyerekezni baromarcú? ha végig olvastad volna az idáig folytatott eszmecserét, rájöttél volna hogy nem rajta nevetek hanem azon, hogy mégis van szenvedélye...