Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!😊
Ezen a héten kinn voltam apánál Németországba, és természetesen elmentem vele kamionozni😊 Készítettem egy kis videót, nagyon messze van a profi munkától, de ez az elsõ hogy ilyet csinálok😊 Remélem élvezni fogjátok😊
Ezen a héten kinn voltam apánál Németországba, és természetesen elmentem vele kamionozni😊 Készítettem egy kis videót, nagyon messze van a profi munkától, de ez az elsõ hogy ilyet csinálok😊 Remélem élvezni fogjátok😊
Micsa szép darab!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
700 lovacska??Franciáknál akkor az emelkedõn és Spanyolba nincs baj, egy felet vissza és repül felfele!<#idiota>#idiota><#ijedt>#ijedt>
700 lovacska??Franciáknál akkor az emelkedõn és Spanyolba nincs baj, egy felet vissza és repül felfele!<#idiota>#idiota><#ijedt>#ijedt>
Szerintem az ürge nem folyadékot ellenõriz,hanem a hûtõaggregáton állítja be a hõfokot talán 😊
Szépek a gépek!!Misuka gondolom a frigós Man-nal te ellenörzöd a folyadékot??<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Az igen, sok sikert a mentõs pályafutásodhoz! 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Sziasztok! Aki menni akar valamilyen PÁV-ra és kíváncsi nyugodtan tegye fel a kérdését, tegnap voltam megkülönbözetõjelzésbõl(PÁV 1), nem volt nagyon nehéz! De ha valakit érdekel részletesebben is letudom írni, milyen tesztek voltak! Sokan hülyeségnek tartják, de nem az! Aki nem tudja megcsinálni az ne vezessen 40 tonnás kamionokat, esetleg buszt! Minden teszt azt vizsgálja mennyire jók a reakcióid, mennyire tudsz figyelni egy adott feladatra és mennyire bírod a monotonítást és nem -e vagy szimplán zaccos! Én abbahagytam a nemzetközizést és átváltok mentõre 😊
Hivatás az Életért!
Hát igen a legújabb T nem a legszebb,pedig ez a széria váltja a Magnumot és Premium-ot egyben 😊
A daily még így is barátibb lett mint a boxer.
Nem szép a frissített Boxer,a régebbi nekemis jobban tetszett,gondolom akkor a Jumper is ilyesmi lesz 😞
Szépek!
Nekem Õ a kedvencem, kár hogy a facelift-tel elcseszték a kocsi karakterét... <#rinya>#rinya>
kb mint egy összeszorított fenekû nõ...vagy nem is tudom..

Nekem Õ a kedvencem, kár hogy a facelift-tel elcseszték a kocsi karakterét... <#rinya>#rinya>
kb mint egy összeszorított fenekû nõ...vagy nem is tudom..

Opel Movano 2.8DTi
Én is nézem õket és visszamenõleg is,jó minõségben is vannak a vidik szóval megéri megnézni 😊
Igen egyre több fejkamerás nézetet csinál Zoli bátyánk 😉

Igen egyre több fejkamerás nézetet csinál Zoli bátyánk 😉

Ezeket a fejkamerás videókat bírom a legjobban... 😊) Dolgozom a gépen, közben meg megy a táblagépen... 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az is döbbenet, mennyi új verda van már azóta, hogy nem követem a dolgokat, és hogy ami nekem új volt sok éve, az már mennyire nem az <#vigyor3>#vigyor3> Amúgy külsõre mondjuk ez a DAF érdekesen néz ki, és sok új modellnél elmondhatom, jobban tetszik az azelõtti. Persze nyilván belül ezek már überelhetetlenek 😊
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Hát régen ezerszer jobban pörgött, néha már azért lett szólva mert túl sok képet tettek fel. 😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
ja..és már írni se tudok...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ezer év óta ma néztem be elõször ide. Régen kicsit jobban tényleg jobban pörgött...
A Hunlandhoz nem tudom,hogy mikor jöttek meg,mert én a jó múltkorában láttam egyet a 41-esen,csak nem tudtam lekapni.
(Nem saját képek)

(Nem saját képek)

Kicsibe jobban néz ki a Volvo!<#taps>#taps>
De a Merci se rossz<#eljen>#eljen>
De a Merci se rossz<#eljen>#eljen>
Én szeretem a Merciket, de tényleg a Scania az már....már.....már.....jó!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Nálunk ahol lakok van egy szép gyönyörû piros R500-as Scania piros póttal már rég akarom lekapni de mindig akkor látom amikor a hülyeség töltõ állomáson vagyok vagy akkor nincs nálam a fényképezõgépem.De van egy bádogos cég, tõlem nem messze ahol lakok oda szokott hozni acél lemezeket majd következõleg lekapom és ide felrakom.<#finom>#finom><#zavart1>#zavart1>
Nálunk ahol lakok van egy szép gyönyörû piros R500-as Scania piros póttal már rég akarom lekapni de mindig akkor látom amikor a hülyeség töltõ állomáson vagyok vagy akkor nincs nálam a fényképezõgépem.De van egy bádogos cég, tõlem nem messze ahol lakok oda szokott hozni acél lemezeket majd következõleg lekapom és ide felrakom.<#finom>#finom><#zavart1>#zavart1>
MP3-as Merga,gyönyörû <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Merre jártok amúgy és a pihi után hová lesz fuvarod ?
Nekem az MP1-esek jönnek be,pl.:

Merre jártok amúgy és a pihi után hová lesz fuvarod ?
Nekem az MP1-esek jönnek be,pl.:

Jelenleg ezzel a fehérlóval dolgozom, még 2 hét itthon aztán indul a móka! Amúgy nem szeretem ezeket a merciket, inkább Scánia vagy Daf!!!

Én is beszélgettem még régen,egy Horváth Hungarys kollégával tudott mesélni,bejárta Portugáliától kezdve Görögországon át mindent 😉
Hát igen a jó évek mindig hamar elmúlnak.<#sir>#sir>Most mivel teljesítesz szolgálatot?<#vigyor>#vigyor>
2 évet jártam vele, nagyon szerettem! 2008 környékén készülhetett a kép, gondolom már nincs ilyen állapotban!

.jpg)