Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UI.: Bocsi a rossz képminõségért és a méretért, remélem elnézitek nekem 😊
Hivatás az Életért!
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
к.ιηтнуα.
[/url][/img]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(bocsi a dupla hsz-ért)
bocsi a sok képért!
ha meg nem jók hát sorry mert nekem nem megy fel se abload-rol, se semmirõl...😞
Kép
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Jó szórakozást 😊 Watch and enjoy 😊
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Pontosan úgy van ahogy Ákos mondja, Svájcban fényképeztem ezeket az "1-es' autópályán Genf elõtt... 😉
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *

Jó képek! <#eljen>#eljen>
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
2006 körül voltam ott utoljára, akkor valami eszméletlen szar minõségûek voltak..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp