Bootleg, Whitelabel, Mash-Up
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio
Mangelt - Some Time
Ez a két zene, ami szerintem együtt jobban szólitt.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
asszem a világon csak neked van meg az alábbi szerzemény (bootleg)😊:
Gusto vs. Nuyorican Soul - Disco's Runaway Revenge
a pontosság kedvéért:
http://www.youtube.com/watch?v=4z0BsUCKGhY
http://www.discogs.com/release/897435
miota egyszer egy rádioban tommyboytól halottam ezt a trekket, azóta keresem! megkaphatom? :\
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
egy elég jól sikerült mashup, csak sajnos nem tudom ki alkotta
Prodigy_Vs_Enya_-_Smack_Up_The_Orinoco_Flow.mp3
hogy készült?
majd meghallgatom a többi után is. Deadmau5-Faxing Berlin és Booka Shade-In White Rooms ha jól gondolom..
Unknown_-_Shake_Your_Booty-(HTFUNK016)-Onesided_Bootleg_Vinyl-2007-FMC
Eric_Prydz_-_Boogie_Sound-(AWAY001A)-Onesided-Bootleg-Vinyl-2007-DJ
Nem rossz, nem rossz
De számíthatsz rám! 😄
Pryda - Armed My Life (Anton K Vox Edit)
-.-
Tears For Fears - Mad World (Prompt 7noise Bootleg Mix)
mondjuk az új Traktort nem ismerem.
Még nekem is van mit gyúrni, viszont ez nem abletonnal készült, hanem realtime Traktor DJ Mixer-rel. 😄
és akkor már egy kis ajánló:
Party Ben - Lyrics Born vs. Average White Band
"Callin' Up the Pieces" ez tök jó lett😊
A másik pedig egy érdekes mix ghp-tõl, de szerintem ez is nagyon jó, fõleg a második fele:
GO HOME PRODUCTIONS - BBC 6 MUSIC / 6 MIX COMIC RELIEF MIX
Szerintem egy mûvész aki valóban az embereket akarja szórakoztatni nem akarhatja ezt pénzért csinálni, hiszen akkor ez már nem szórakoztatás hanem a pénzhajhászás magas foka, legyünk minél gazdagabbak abból, hogy a tudásunkat áruljuk pedig a tudást nem árulni kell hanem átadni méghozzá ingyen! Természetesen ez a mai világban még megvalósíthatatlan mert pénz nélkül nem lehet élni(egyenlõre). Addig is amíg pénzt keresnek ezzel legalább próbálják jó célokra fordítani és elõsegíteni, hogy ez a világ minél hamarabb itt legyen! Remélem egyre több ember fog így gondolkodni és akkor egy sokkal jobb világ vár majd ránk!
Mondhatják, hogy naiv vagyok és nyálas de nem érdekel, szerintem ezek jó gondolatok és szándékok ezért valószínû sok embernek nem lesz nehéz befogadni...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Unknown_Artist-Electro_Billie_Jean_(ELECTROBILL001)-Vinyl-2007-HFT
Unknown_Artist-Fresh_2007-Promo_Vinyl-2007-SND
Annak idején sok zenész álma volt, hogy egy napon az internet demokratizálja a zenekészítést online kollaborációkon és terjesztésen keresztül, megszûnnek a fizikai határok, összeomlanak a mûvészek közti hierarchiák, és a fû is zöldebb lesz. Sok ilyen kezdeményezés volt, a Cold Cut felrakott pár ingyenes hangmintát az oldalukra, a Future Sound of London ISDN-vonalon keresztül adott koncertet a stúdiójából, lehetett David Bowie- és NIN-számokat remixelni valamelyikük oldalán, már nem is emlékszem pontosan. Aztán minden figyelem a file sharingre és a hangmintákra terelõdött, és hírtelen mindenki a szerzõi jogi parákkal volt elfoglalva. Az internet vadnyugati kocsmává változott, ahol a zenészek pisztollyal a kezükben járkálva védik értékeiket, és úgy általában véve feszült a hangulat.
Talán a legális mp3-kereskedelem kicsit megnyugtatta a kedélyeket, mert páran újra rápörögtek a korábbi romantikus internetvízióra, látva némi reményt arra, hogy egy napon majd mind együtt zenéljünk.
Ilyesmi kezdeményezés a Splice, ami egy webes zeneszerkesztõ program, ahol a hangokat mi töltjük fel, illetve szabadon válogathatunk az összes feltöltött hangminta közül, sõt, a mások által szerkesztett számokba is belenyúlhatunk. Az egész a Creative Commons mintáján alapul, vagyis a „bizonyos jogok fenntartva" elv szerint minden mehet, amíg a forrást megjelöljük. A Splice közben még gyúr a közösségépítésre is, tehát van egy profilunk, vannak ismerõseink, és beszólhatunk egymás zenéire, vagy gratulálhatunk egymásnak. Például, amikor mi Gino néven bejelentkezünk, egy Amiee nevû szõke lány egybõl a haverunk lett, akitõl bármit lehet kérdezni, illetve bármi kritikával fordulhatunk hozzá a rendszerrel kapcsolatban. Ha elkészül egy zenénk, nyomban publikálhatjuk, ekkor kikerül a fõoldalra, és bárki kommentekkel illetheti mestermûvünket.
Maga a zeneszerkesztõ felület flash-alapú és rendkívül egyszerû, de meglepõen jól mûködik. Feltölthetünk hangokat, vagy kulcsszavakkal kereshetünk a már feltöltött hangok között, és a program a loopokat ritmusra húzza. Van a Youtube-on egy szemléletes kis videó, amibõl elég hamar meg lehet érteni a mûködését. Mi is megpróbáltunk összerakni valamit, hogy ne csak a szánk járjon, a végeredmény meghallgatható itt. Tulajdonképpen egy nevetséges breakszerû keménykedés a végeredmény, és annyira tipikusra sikerült, hogy bele kellett rakni a legolcsóbb „right from the streets" szöveget, csakhogy megnyugodjon a gettóban megedzõdött lelkünk. Thaumata nevû felhasználónak viszont tetszett szám, aki a „this is pretty, i like it" kommentet hagyta.
Splice
érdekes 😄
Artist : Discokris
Album : Vol. 3
Genre : House
Source : Vinyl
Label : White
URL :
Date : 2006-06-25
Encoder : LAME 3.90.3 / alt-preset standard
Quality : 188kbps 44100 kHz Joint Stereo
Tracks : 4
Time : 23:47 min
Size : 33
A1 a1 You My 6:14
A2 a2 Haven 5:24
A3 b1 Do You Right Baba 6:17
A4 b2 I Need Your Love 5:52
Rip Info
--------
Artist: disco confessions
Album Title: volume 2
Record Label:
Rip Date: 2006-06-24
Catalog Number: HSD28
Genre: House
Year: 2006
Source: Vinyl
Encoder: LAME v3.90.3 --alt-preset standard
Quality: 215 kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Track List
----------
01 disco confessions - unknown (a1) 6:45
02 disco confessions - unknown (a2) 5:32
03 disco confessions - unknown (b1) 6:01
04 disco confessions - unknown (b2) 6:02
--------
00:24:20
39 megs
Rip Info
--------
Artist: chunky funky boots
Album Title: volume 1
Record Label:
Rip Date: 2006-06-24
Catalog Number: CFB001
Genre: House
Year: 2006
Source: Vinyl
Encoder: LAME v3.90.3 --alt-preset standard
Quality: 213 kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Track List
----------
01 (a1) Chunky Funky Boots Vol 1 - Finally I See 7:17
Girls
02 (a2) Chunky Funky Boots Vol 1 - Watching You 6:27
Sleep Talk
03 (b1) Chunky Funky Boots Vol 1 - Make A Magic 5:53
Destination
04 (b2) Chunky Funky Boots Vol 1 - I Just Cant 7:31
Keep It Coming
--------
00:27:08
43 megs